Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kizlar
Biz dun aksam yazliga kactik. Sonbahar tatili burda. Sabah kahvalti sonrasi aquapark a gittik. Yeni geldik. Carsamba Eve donecegiz. Bana ozamana kadar musade

Iyi tatiller guzel gecsin ❤
Selam..
Bildirim yapayım unutmadan..

Geçen hafta - 64
Bu hafta - 64.5
Fark +0.5
Haftaya hedef 63.9

Tam toparlandım devam ediyorum derken kilom takıldı şimdi de.. Sabah güne iyi başladım, tartılınca moralim bozuldu, 63ü görücem diye umut ediyordum, hala yerimde sayıyorum.. Düzeni değiştirmem lazım orası kesin artık, bu hafta da aksi gibi evde olmayacağım, yine bir haftam boşa geçecek gibi :işsiz:
Arada olur canim moralini bozma biraz kendini toparlayinca sporda ddegsiiklik yaparak atlstitsin diye düşünüyorum
Pek iyi değilim bugün.. Eve de yeni geldim, oğlumu yatırdım..
Sinir krizi geçiriyordum neredeyse..
Evde normal, sakin, sözümü dinleyen çocuk, evden çıkınca sanki ben yokmuşum gibi davranıyor, çağırsam gelmez, birşey derim dinlemez, bir de dede, babaanne şımartır, iyice çileden çıkardılar bugün beni.. Olay çıkarmadan eve zor attım kendimi, iyi ki beraber ya da çok yakın yaşamıyoruz, kesin aklımı kaçırırdım.. Yine iyi eşim hep diyor siz şımartıyorsunuz, sizi gördüğü için böyle yapıyor falan ama yine de yetmiyor bana, bir bırakın kendi çocuğuma nasıl davranacağıma kendim karar vereyim diyecektim de işte tuttum kendimi.. Neyse ya, sözde menümü yazıp çıkayım, bugün artık gelmem herhalde diyecektim, dinlenmek istiyorum çünki, o kadar sinirlerim bozuldu ki içimi dökecek yer arıyordum sanırım 🤭

Allah sabir versin ,biz karışmıyoruzki derkem.bile kariscak yer arayanlar.var birde sık gorusmuyorssniz hic dert etme

Benim de kilo alma sebeplerimden biri buydu.
Alisana kadar 1 2 hafta esimden de rica ettim, aksam sefasina ara verdik. Simdi alistim, o aksam atıştırmalıgi çıkarsa da cok canim cekmiyor.
1 2 hafta sen de rica et, destegini iste bence.
Bizde dün anlaştık bakalım yapabilecekmiyiz 🥴

Yooo aslında unutmamıştım 😊 sende travma sebebi olmasın demiştim ama istersen yazayım :rolleyes:

Ayy bebişim :KK200:nasılsın iyi oldun mu toparlandı mı kuzucum

İyiyim canım :)
Oğlum da iyi, evden çıkmadığımız sürece gayet iyiyiz 😂

Sen nasılsın? Kilo alıp mı döndün? 🙈
Takip edemiyorum son zamanlar takımı..

Hayırlı sabahlar , dün 1 saat yürüyüş yaptım ve 1.5 saat ütü😅 bu biriktirip ütüleme adetim çok fena.Ütünün sonlarına doğru bayılacak gibi hissettim, o kadar çok terledim ve yoruldum ki.Ama hiç durmadan fıtı fıtı ütüledim 😰 1saatlik spor terlemesi attım yani😂
H3RA_ H3RA_

Elin değmişken benimkileri de halletseydinn 😂😂
Kaç gündür bekletiyorum ben de, bugün ütüyü bulucam gibi 😂

Bizde dün anlaştık bakalım yapabilecekmiyiz 🥴

Bütün akşam mı yiyor birşeyler?
Yani bizde de oluyor da işte 15-20 dakika yedi bitti, o sürede ben başka şeyle ilgilenirim, oğlumla oynarım falan..
Beraber yediğimizde resmen sofra kurardım 😅 şimdi hemen yesin de toplayayım, göz önünde olmasın diyorum 😅

Günaydın güzeller🌞
Hala aşırı yorgunum. Pazar kahvaltısı falan olmucak bugün.
Hafta sonu aç kalmak işe yaramış kilo vermişim ama planladığımdan fazla olmuş. Ay sonuna kadar bu kiloyu sabitlemek ve korumak istiyorum sadece.
Geçen hafta 52.2
Bugün 51.8
Fark -400
Haftaya hedef 52 üstüne çıkmamak😜
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu

Eklentiler

• 3E3345A4-9BC6-486A-BCB7-50DD27C33EEF.jpeg
    3E3345A4-9BC6-486A-BCB7-50DD27C33EEF.jpeg
    286,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 0D84DFDA-132B-404F-8F53-2CE73E13FA74.jpeg
    0D84DFDA-132B-404F-8F53-2CE73E13FA74.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın güzeller🌞
Hala aşırı yorgunum. Pazar kahvaltısı falan olmucak bugün.
Hafta sonu aç kalmak işe yaramış kilo vermişim ama planladığımdan fazla olmuş. Ay sonuna kadar bu kiloyu sabitlemek ve korumak istiyorum sadece.
Geçen hafta 52.2
Bugün 51.8
Fark -400
Haftaya hedef 52 üstüne çıkmamak😜
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu

Ah şu rakamların güzelliğine bak 😍
Sen eridin bittin ya, daha verecekmisin kilo?

Günaydın mutlu pazarlar :KK200:

Bi arkadaşla yürüyüşe çıktık herkese selamı var :KK53: :KK70:
Eki Görüntüle 2934922
Arkadaşın çok tatlı 🥰
Böyle bir yerde saatlerce yürüyüş yapmak isterim. 🤩🤩🤩
Günaydın kızlar
Dün aniden anneme gitmem gerekti biraz ailevi sorunlar varmış benim haberim olmayan 😀 tüm gün annemdeydim. Akşamda eşimin dayısı ziyarete gelmiş onlarla vakit geçti.
Neyseki gördüğüm kadarıyla halletmişsiniz😊
Hayırlı kandiller ❤️
Hayırlı kandiller canım💖
Hayırlı sabahlar , dün 1 saat yürüyüş yaptım ve 1.5 saat ütü😅 bu biriktirip ütüleme adetim çok fena.Ütünün sonlarına doğru bayılacak gibi hissettim, o kadar çok terledim ve yoruldum ki.Ama hiç durmadan fıtı fıtı ütüledim 😰 1saatlik spor terlemesi attım yani😂
H3RA_ H3RA_
En son ne zaman ütü yaptığımı hiç hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum. 🙄🙄

Ah şu rakamların güzelliğine bak 😍
Sen eridin bittin ya, daha verecekmisin kilo?
51’e hatta 50’ye kadar düşmek istiyorum çünkü ameliyattan sonra bir süre spor yapamayacağım için hazırlıklı olmak istiyorum ne kadar zayıf olursam o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Sonrasında da sağlıklı beslenerek 51-52 üstüne çıkmak istemiyorum kilomu korumak istiyorum inşallah.
Biraz fazla zayıfladım evet ama kemiklerim çok ince olduğu için güzel görünüyor kötü görünmüyor öyle iskelet gibi görünmüyorum yani. 🤪🤪

X