Fit Club 🏋🏻‍♀️

Tebrik ederim harika bir iş başarmışsın. Evet kendimiz ne kadar istersek o kadsr başarılı oluruz farkındayım bunun. Bu bir dönem geçecek onun bilincindeyim. Zaman her türlü geçiyor. Kendime iyilik yaparak gecircem zamanimi. O zaman bende hemen kendime bir plan yapıyorum her gün 30 dk leslie ödevi veriyorum kendime düşüncesi bile mutlu etti beni heyecanladim

Bugun esimin dogum gunu ,evde kuzenlerle bulusucaktik pasta hersey hazir oldugu icin evi iptal ettik hazirlik yapamiycam,aksam yemege cikicaz supriz olarak gunu hafif geçirmek niyetim simdi birkac parca meyve yedim aksamda izgara +meze yerim

Benim kucuk sipanin da yarın.

Bugünden kutlamalara başlıyoruz biz
Aksama istedigi fastfoodcuya izinli, yarin da pastası olacak, direk cheesecake yapayım diyorum ama, ev yapimi olunca ben de rahatca yerim

Bu saate kadar yıyıp içtim tabı artı çıkarım

Eklentiler

• 47FEB9D5-8E42-47A9-9B45-C1189497A812.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 36
Selam..
Bildirim yapayım unutmadan..

Geçen hafta - 64
Bu hafta - 64.5
Fark +0.5
Haftaya hedef 63.9

Tam toparlandım devam ediyorum derken kilom takıldı şimdi de.. Sabah güne iyi başladım, tartılınca moralim bozuldu, 63ü görücem diye umut ediyordum, hala yerimde sayıyorum.. Düzeni değiştirmem lazım orası kesin artık, bu hafta da aksi gibi evde olmayacağım, yine bir haftam boşa geçecek gibi

Eklentiler

• IMG_20211016_135347.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 31
Pek iyi değilim bugün.. Eve de yeni geldim, oğlumu yatırdım..
Sinir krizi geçiriyordum neredeyse..
Evde normal, sakin, sözümü dinleyen çocuk, evden çıkınca sanki ben yokmuşum gibi davranıyor, çağırsam gelmez, birşey derim dinlemez, bir de dede, babaanne şımartır, iyice çileden çıkardılar bugün beni.. Olay çıkarmadan eve zor attım kendimi, iyi ki beraber ya da çok yakın yaşamıyoruz, kesin aklımı kaçırırdım.. Yine iyi eşim hep diyor siz şımartıyorsunuz, sizi gördüğü için böyle yapıyor falan ama yine de yetmiyor bana, bir bırakın kendi çocuğuma nasıl davranacağıma kendim karar vereyim diyecektim de işte tuttum kendimi.. Neyse ya, sözde menümü yazıp çıkayım, bugün artık gelmem herhalde diyecektim, dinlenmek istiyorum çünki, o kadar sinirlerim bozuldu ki içimi dökecek yer arıyordum sanırım

Benim kucuk sipanin da yarın.

Bugünden kutlamalara başlıyoruz biz
Aksama istedigi fastfoodcuya izinli, yarin da pastası olacak, direk cheesecake yapayım diyorum ama, ev yapimi olunca ben de rahatca yerim

Ah kucuk nazli terazi iyiki dogmus nice yaslari olsun insallah
Evde yapabilsem esimde bayilirdida 2gundur her isi kendi yapiyor bugunde gercekten dinlensin
Gonlu olduktan sonra
Guzel fiki onemli olan mutlu olsun, ev yapimi cheesecake uzun zamandir yapmadim tarifini alirim

Ay benim de korkulu ruyamdir.
Neyse ki büyüttüm, gecti o zamanlar

Allah sabır versin sana da

Benimki tam tembel isi yazarim muhakkak, ben de yeniden bakicam alışveriş icin zaten

Allah kolaylık versin ya çocuk bakmak zor her yönüyle hem ilgilenmek hem eğitmek yetiştirmek... Allah yardımcınız olsun

Doğum günü kutlu olsun terazi erkeği nasıl olur bilgilerinizden istifade etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…