- 18 Aralık 2018
- 2.418
- 8.480
Tebrik ederim harika bir iş başarmışsın. Evet kendimiz ne kadar istersek o kadsr başarılı oluruz farkındayım bunun. Bu bir dönem geçecek onun bilincindeyim. Zaman her türlü geçiyor. Kendime iyilik yaparak gecircem zamanimi. O zaman bende hemen kendime bir plan yapıyorum her gün 30 dk leslie ödevi veriyorum kendimeMerhaba aramıza hosgeldin.
Doğum sonrası 90 kg a kadar çıkıp şu anda 58.5 kg düşmüş biriyim. Tam da oğlum iki yaş sendromundayken burada diyete başladım. Takım olarak motivasyonlu gittik. Spor alışkanlığımı geri kazandım. Yeri geldi yeme ataklarım arttı, yeri geldi kilom sabit kaldı yükselişe geçti ama hiç pes etmedim. Eski kıyafetlerimi giyme azmi beni buralara getirdi. Hamile kalmadan önce 60 kiloydum. Şimdi hem eski kıyafetlerimi giyebiliyorum hem de yeni bir hedefim var daha fit bir görüntü.
Burada motivasyon sürekli var. Pes ettiğin anlar da desteğin gelecek ama en büyük motivasyon sensin. Senin inanman, azim etmen gerek.
Sebep? Niye agliyon kiz? Mutluluktan agla bence
Sen D deanvillage a dua et. Sen vedalasmistin bile. O seni döndürdü
KaybolBiz balığa gidiyoruz gelince konuşuruz herkese sevgiler
Bugun esimin dogum gunu ,evde kuzenlerle bulusucaktik pasta hersey hazir oldugu icin evi iptal ettik hazirlik yapamiycam,aksam yemege cikicaz supriz olarak gunu hafif geçirmek niyetim simdi birkac parca meyve yedim aksamda izgara +meze yerim
Evet aklıma geldi yazarken deSebep? Niye agliyon kiz? Mutluluktan agla bence
Sen D deanvillage a dua et. Sen vedalasmistin bile. O seni döndürdü
Kaybol
Bu saate kadar yıyıp içtim tabı artı çıkarım
Afiyet olsun.Son zamanki durumunu düşününce gayet güzel yemişsin tebrikler☺
Meyve olan, turuncu hurmadan mı yedin?Trabzon hurması veya cennet hurması derler , ben çok severim
Selam kizlar
Biz dun aksam yazliga kactik. Sonbahar tatili burda. Sabah kahvalti sonrasi aquapark a gittik. Yeni geldik. Carsamba Eve donecegiz. Bana ozamana kadar musade
Benim kucuk sipanin da yarın.
Bugünden kutlamalara başlıyoruz biz
Aksama istedigi fastfoodcuya izinli, yarin da pastası olacak, direk cheesecake yapayım diyorum ama, ev yapimi olunca ben de rahatca yerim
Pek iyi değilim bugün.. Eve de yeni geldim, oğlumu yatırdım..
Sinir krizi geçiriyordum neredeyse..
Evde normal, sakin, sözümü dinleyen çocuk, evden çıkınca sanki ben yokmuşum gibi davranıyor, çağırsam gelmez, birşey derim dinlemez, bir de dede, babaanne şımartır, iyice çileden çıkardılar bugün beni.. Olay çıkarmadan eve zor attım kendimi, iyi ki beraber ya da çok yakın yaşamıyoruz, kesin aklımı kaçırırdım.. Yine iyi eşim hep diyor siz şımartıyorsunuz, sizi gördüğü için böyle yapıyor falan ama yine de yetmiyor bana, bir bırakın kendi çocuğuma nasıl davranacağıma kendim karar vereyim diyecektim de işte tuttum kendimi.. Neyse ya, sözde menümü yazıp çıkayım, bugün artık gelmem herhalde diyecektim, dinlenmek istiyorum çünki, o kadar sinirlerim bozuldu ki içimi dökecek yer arıyordum sanırım
Ah kucuk nazli teraziiyiki dogmus nice yaslari olsun insallah
Evde yapabilsem esimde bayilirdida 2gundur her isi kendi yapiyor bugunde gercekten dinlensin
Gonlu olduktan sonra
Guzel fiki onemli olan mutlu olsun, ev yapimi cheesecake uzun zamandir yapmadim tarifini alirim
Çok sağol desteğin içinArada arti arada eksi olur.
Hastaydin bu hafta sakin kafana takma.
Allah kolaylık versin ya çocuk bakmak zor her yönüyle hem ilgilenmek hem eğitmek yetiştirmek... Allah yardımcınız olsunPek iyi değilim bugün.. Eve de yeni geldim, oğlumu yatırdım..
Sinir krizi geçiriyordum neredeyse..
Evde normal, sakin, sözümü dinleyen çocuk, evden çıkınca sanki ben yokmuşum gibi davranıyor, çağırsam gelmez, birşey derim dinlemez, bir de dede, babaanne şımartır, iyice çileden çıkardılar bugün beni.. Olay çıkarmadan eve zor attım kendimi, iyi ki beraber ya da çok yakın yaşamıyoruz, kesin aklımı kaçırırdım.. Yine iyi eşim hep diyor siz şımartıyorsunuz, sizi gördüğü için böyle yapıyor falan ama yine de yetmiyor bana, bir bırakın kendi çocuğuma nasıl davranacağıma kendim karar vereyim diyecektim de işte tuttum kendimi.. Neyse ya, sözde menümü yazıp çıkayım, bugün artık gelmem herhalde diyecektim, dinlenmek istiyorum çünki, o kadar sinirlerim bozuldu ki içimi dökecek yer arıyordum sanırım
Doğum günü kutlu olsun terazi erkeği nasıl olur bilgilerinizden istifade etsekAh kucuk nazli teraziiyiki dogmus nice yaslari olsun insallah
Evde yapabilsem esimde bayilirdida 2gundur her isi kendi yapiyor bugunde gercekten dinlensin
Gonlu olduktan sonra
Guzel fiki onemli olan mutlu olsun, ev yapimi cheesecake uzun zamandir yapmadim tarifini alirim