Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kizlar
Biz dun aksam yazliga kactik. Sonbahar tatili burda. Sabah kahvalti sonrasi aquapark a gittik. Yeni geldik. Carsamba Eve donecegiz. Bana ozamana kadar musade

Iyi tatiller guzel gecsin ❤
Arada olur canim moralini bozma biraz kendini toparlayinca sporda ddegsiiklik yaparak atlstitsin diye düşünüyorum

Allah sabir versin ,biz karışmıyoruzki derkem.bile kariscak yer arayanlar.var birde sık gorusmuyorssniz hic dert etme

Bizde dün anlaştık bakalım yapabilecekmiyiz

Yooo aslında unutmamıştım sende travma sebebi olmasın demiştim ama istersen yazayım

Ayy bebişim nasılsın iyi oldun mu toparlandı mı kuzucum

İyiyim canım :)
Oğlum da iyi, evden çıkmadığımız sürece gayet iyiyiz

Sen nasılsın? Kilo alıp mı döndün?
Takip edemiyorum son zamanlar takımı..

Elin değmişken benimkileri de halletseydinn
Kaç gündür bekletiyorum ben de, bugün ütüyü bulucam gibi

Bizde dün anlaştık bakalım yapabilecekmiyiz

Bütün akşam mı yiyor birşeyler?
Yani bizde de oluyor da işte 15-20 dakika yedi bitti, o sürede ben başka şeyle ilgilenirim, oğlumla oynarım falan..
Beraber yediğimizde resmen sofra kurardım şimdi hemen yesin de toplayayım, göz önünde olmasın diyorum

Günaydın güzeller
Hala aşırı yorgunum. Pazar kahvaltısı falan olmucak bugün.
Hafta sonu aç kalmak işe yaramış kilo vermişim ama planladığımdan fazla olmuş. Ay sonuna kadar bu kiloyu sabitlemek ve korumak istiyorum sadece.
Geçen hafta 52.2
Bugün 51.8
Fark -400
Haftaya hedef 52 üstüne çıkmamak
A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• 3E3345A4-9BC6-486A-BCB7-50DD27C33EEF.jpeg
    286,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 0D84DFDA-132B-404F-8F53-2CE73E13FA74.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 39

Ah şu rakamların güzelliğine bak
Sen eridin bittin ya, daha verecekmisin kilo?

Günaydın mutlu pazarlar

Bi arkadaşla yürüyüşe çıktık herkese selamı var
Eki Görüntüle 2934922
Arkadaşın çok tatlı
Böyle bir yerde saatlerce yürüyüş yapmak isterim.
Günaydın kızlar
Dün aniden anneme gitmem gerekti biraz ailevi sorunlar varmış benim haberim olmayan tüm gün annemdeydim. Akşamda eşimin dayısı ziyarete gelmiş onlarla vakit geçti.
Neyseki gördüğüm kadarıyla halletmişsiniz
Hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller canım
En son ne zaman ütü yaptığımı hiç hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum.

Ah şu rakamların güzelliğine bak
Sen eridin bittin ya, daha verecekmisin kilo?
51’e hatta 50’ye kadar düşmek istiyorum çünkü ameliyattan sonra bir süre spor yapamayacağım için hazırlıklı olmak istiyorum ne kadar zayıf olursam o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Sonrasında da sağlıklı beslenerek 51-52 üstüne çıkmak istemiyorum kilomu korumak istiyorum inşallah.
Biraz fazla zayıfladım evet ama kemiklerim çok ince olduğu için güzel görünüyor kötü görünmüyor öyle iskelet gibi görünmüyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…