Kalori alımında makro alımında bi değişiklik yapman gerek. Ya suyu artırmalısın ya da spor. Vücut bir şeyleri degistir diyor
İki gündür yürüyüşe başladımKalori alımında makro alımında bi değişiklik yapman gerek. Ya suyu artırmalısın ya da spor. Vücut bir şeyleri degistir diyor
İstikrali devam edemiyorum, geçen hafta güzel gitmişti bu hafta berbattı .böyle olunca hiç veremiycek gibi hissediyorum hepten bırakıyorum diyeti falanOlabilir.
Ama daha disiplinli olmaya calis, egriyi asagiya dondurmek gerekiyor.
Nasıl gidiyor durumlar?Size bakınca yazınki halimi hatırlıyorum.. Geçecek inşaallah
Yediklerin az da olsa en azından güzel şeyler yemişsin ve ara ara enerjini tazelemişsin.Afiyet olsun
Valla ben de bırakacaktım amaİstikrali devam edemiyorum, geçen hafta güzel gitmişti bu hafta berbattı .böyle olunca hiç veremiycek gibi hissediyorum hepten bırakıyorum diyeti falan
Merhaba aramıza hosgeldin.Merhabalarismim Bahar 31 yaşındayım evli 2 çocuk annesiyim suan çalışmıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Doğum kilolarimi henüz verememis durumdayım. Pandemi ve Doğum beni 105 kiloya kadar çıkardı suan 88 kiloyum. Yeterli motivasyonum yok düzen kuramıyorum. 2 yas sendromunda oğlum var her bunaldigimda yorulduğum da kendimi biseyler yerken buluyorum. Yedikçe mutsuz, mutsuz oldukça da yemek istiyorum. Kötü bir döngü içerisindeyim. Eski hafif halime tekrar dönmek istiyorum. Ne giycegimi düşünmeden dışarı çıkmak istiyorum. Avm kabinlerinde depresyona girmek istemiyorum. Diyetisyene gidiyorum son seansa gitmedim 1 Ay oldu bu hafta ici tekrar gitcem. Umarım birbirimize destek olabiliriz cok iyi biliyorum ki diyet motivasyon işi tek başına da cok zor. Umarım mutlu hissettigimiz halimize döneriz hepimiz
İstikrali devam edemiyorum, geçen hafta güzel gitmişti bu hafta berbattı .böyle olunca hiç veremiycek gibi hissediyorum hepten bırakıyorum diyeti falan
Gündüz çok sıkıntı değil ama aksam evde çay saati facia oluyor benim için eşim sağolsun canı hep kalorili şeyler ister beni de batırıyor,ilk defa ayni kilodayiz o tabi boydan kazanıyorCanim demek ki sevdigin tarzi bulamamissin.
Bana hic zor gelmiyor diyet, regl donemi falan değişik oluyor illa ki de ona da alistim.
Zaten diyet diye degil saglikli beslenme rutini diye dusunuyorum.
Kendi sevdigin, ailenle birlikte devam edebilecegin bir tarza gecmen lazim.
Bende bırakmadım tartıyı gördükten sonra güzel gidiyor bugün şimdilik
Gündüz çok sıkıntı değil ama aksam evde çay saati facia oluyor benim için eşim sağolsun canı hep kalorili şeyler ister beni de batırıyor,ilk defa ayni kilodayiz o tabi boydan kazanıyor