Havan batsin51’e hatta 50’ye kadar düşmek istiyorum çünkü ameliyattan sonra bir süre spor yapamayacağım için hazırlıklı olmak istiyorum ne kadar zayıf olursam o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Sonrasında da sağlıklı beslenerek 51-52 üstüne çıkmak istemiyorum kilomu korumak istiyorum inşallah.
Biraz fazla zayıfladım evet ama kemiklerim çok ince olduğu için güzel görünüyor kötü görünmüyor öyle iskelet gibi görünmüyorum yani.
Kıskanma kız, nasılsa yakında seninde havan yükselcekHavan batsin
Nerdesiniz ulaaaa
Afiyet olsunnBenim küçük sipanin dogumgunusu.
Tum gun istediklerini yaptim.
En son aksam yemegine spagetti istedi
Simdi onu yicez
Kurabişlerin tarifini verebilir misin çok güzel görünüyorResimdekiler tam 300 kaloriydi hepsi yulaf unu ve badem unuyla hazırlanmış şekersiz, vişneli ve hurmalı kurabiyeler ve kabak pie, hepsini yemeyi planladım ama bitiremedim.
Fitness mı haftada kaç gün gideceksin hoca da olacak mı seni takip edecek programın nasılVeeee spor salonuna yazildim
Aaa kaç yaşına girdi ? Doğum günün bebesinin kutlu olsun günü. Sağlıklı huzurlu seneleri olsun hepBenim küçük sipanin dogumgunusu.
Simdi onu yicez
Aaa kaç yaşına girdi ? Doğum günün bebesinin kutlu olsun günü. Sağlıklı huzurlu seneleri olsun hep
Oturup çay icicegimiz zaman genelde, güzel taktikBütün akşam mı yiyor birşeyler?
Yani bizde de oluyor da işte 15-20 dakika yedi bitti, o sürede ben başka şeyle ilgilenirim, oğlumla oynarım falan..
Beraber yediğimizde resmen sofra kurardımşimdi hemen yesin de toplayayım, göz önünde olmasın diyorum
Dogum gunu kutlu olsunnnBenim küçük sipanin dogumgunusu.
Simdi onu yicez
Haftasonu gitmicem ki pazar gunu zaten crossfit var. Haftaici en az 4 gun gideyim diyorum. Hoca da istedim. Bir plan yapalim. Agirlikla calismaya basladim ama destege ihtiyacim varFitness mı haftada kaç gün gideceksin hoca da olacak mı seni takip edecek programın nasıl
Allah kabul etsinKizim bugun oruclu. Sofradayiz. 1 dk si kaldihayirli kandiller yavrular
MasallahhVeeee spor salonuna yazildim