Geçen hafta gittiğimiz yere gitcez yine birazdan yola çıkacağız inşallah gidip oğlumu Martial Arts okulundan alayım da geleyim gidiyoruz inşallah bu sefer iki arabayla gideceğiz her ihtimale karşı malum maceralarımız çok oluyor inşallah bir sorun çıkmaz.kız yine nereye
buzlukta sebze varsa at pişsin hemen
yada kasap köfte al az yağda kızart yanına cacık ve tb makarna
yada kıymalı yumurta
yada fırın poşetiyle tavuk at fırına yanına salata
Tavuklu pesto soslu avakadolu sandvic
Ben senin için kalori hesapladım diye hatırlıyorum senin en az 1500 kalori alman lazım zaten 900 kalori nedir? senin niye böyle moralinin bozuk, motivasyonunu düşük olduğu anlaşıldı. Güzelim sen açsın. Şöyle yapalım biz seninle bir alışveriş listesi hazırlayalım sevdiğin sebzeleri meyveleri sevdiğin yemekleri yaz ona göre biz bir ayıklama yapalım içinden senin için besin değeri yüksek proteini yüksek kalorisi daha düşük olan ama senide aç bırakmayacakz şeyler seçelim ona göre bir şey uygula, 900 kalori çok az ben bile 900 kalori den fazla yiyorum.Sabah : biberli yumurta 1 adet, 2 yk lor, 5 zeytin
Öğle : 100gr ton balığı 4 yk salata
Ara: 2 mandalina
Akşam : 4 yk etli türlü 2 yk ev yapımı makarna 1 dilim pastırma
sedulu
@Alys
LadyMiami
Lori
Teşekkür ederim yorumlarınız için.Lori hesaplamalar için sağol LadyMiami haklısın çok aceleciyim diyetisyene şuan gitmiyorum önceden gidiyordum bugün beni tartan spor hocasıydı. Negatif olan benim sanırım. Çok yetersiz hissediyorum ve bu histen yoruldum. sedulu sabahları genelde lor yiyorum ama dediğin gibi tüm öğünlere proteini yaymaya çalışacağım
Sanırım 900 kcal sınırı benim için çok az. Bazı günler tüm gün ayakta kalıyorum ve bu ara çok halsizim. Her şeyi bırakasım gelmişti sonucu gördükten sonra. Yani işler daha kötü olacaksa ben kendimi ne için yoruyorum ki? Demiştim. Ama belki böyle böyle öğreneceğim düzgün beslenmeyi
Çin yemeklerini bir türlü sevemedim sevemiyorum.heee elit menüler yazacaktık dimi Ladye unutmuşum
Portakallı Pekin Ördeği nasıl ?
yada ıspanak yatağında somon
Sağlık olsun,zor işler, sağlıkla zayıflayın inşaallah,Ben her gün diyete başlıyorum akşama kadar yapıyorum. Bugün irmik helvasiyla kapattım gününeden yaaa neden yapamıyorum. Diyetisyene ödediğim paralara mi yanayım siskolugumami artık bıktım hep diyette olmaktan sizi tebrik ederim öyle bir içimi döktüm
Iyi uykular juniorbamyamSizde sabah oluyor ben yeni uykuya yatıyorum
Diyette değilde sağlıklı beslenmede olduğunuzu düşünürseniz belki işe yarar yani diyet yapmak deyince akla hep aç kalmak geliyor ve daha başlamadan insanın motivasyonu düşük oluyor, çünkü kimse aç kalmayı sevmiyor. Aslında bizim yaptığımız yeni bir hayat tarzı benimsemek ve bu sağlıklı ve yeni hayata uyum sağlamaya çalışmak. Siz de aç kalmak yerine sağlıklı seçimler yapmayı hedeflerseniz hem motivasyonunuz ve moraliniz yüksek olur hem de yavaş yavaş zayıflarsınız. Bir de yapılan yanlışların en başında geleni çok hızlı kilo vermeye çalışmak. Çok hızlı kilo vermek isteyen insanlar veremedikleri zaman motivasyonları düşüyor ve vaz geçiyorlar. Halbuki yavaş yavaş vermeyi planlarsanız zamanla olacak, çünkü sabır ve kararlılığın yanında devamlılık ve istikrarda gerekiyor. Bence siz bize takılın biz sizi yavaş yavaş inceltiriz.Ben her gün diyete başlıyorum akşama kadar yapıyorum. Bugün irmik helvasiyla kapattım gününeden yaaa neden yapamıyorum. Diyetisyene ödediğim paralara mi yanayım siskolugumami artık bıktım hep diyette olmaktan sizi tebrik ederim öyle bir içimi döktüm
Evet, İyi gecelerSizde sabah oluyor ben yeni uykuya yatıyorum
Bazen böyle duruyor tartı sonra birden gidiyor8 EKİM.
10 EKİM.
12 EKİM.
13 EKİM.
15 EKİM.
Bu ne yaa demek istiyorum,
81.60 ne
Gram kıpırdamadın mı be
Sinir oldum,
Bugünden itibaren küçük bir tarih yazmaya baslicam
Ya da tarih olucam
Olmaz böyle
Kimse Yok mu
Günaydın kızlar uzun aradan sonra kahvaltı tabagı hazrldım kendıme
Rokoko_ suran kıloyu ıyı bılırım haftaya buyuk eksı gelır merak etme. Bnde oyle olmadı ama sende olur
8 EKİM.
10 EKİM.
12 EKİM.
13 EKİM.
15 EKİM.
Bu ne yaa demek istiyorum,
81.60 ne
Gram kıpırdamadın mı be
Sinir oldum,
Bugünden itibaren küçük bir tarih yazmaya baslicam
Ya da tarih olucam
Olmaz böyle