Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın çıtır bebişler
Kazasız belasız geldik inşallah kazasız belasız da döneriz.
Bugün günü yüzme ve su sporlarıyla geçiricez, yarın da eşim serbest dalış yapıp zıpkınla balık avlayacak çünkü evde hiç balık kalmadı.

8 EKİM .

10 EKİM.

12 EKİM .

13 EKİM .

15 EKİM .

Bu ne yaa demek istiyorum,
81.60 ne
Gram kıpırdamadın mı be
Sinir oldum,
Bugünden itibaren küçük bir tarih yazmaya baslicam
Ya da tarih olucam

Olmaz böyle
Nankörlük etme çıtırım vermişsin yarım kilo işte, bir haftada yarım kilo fena değil, istikrarlı olursan gayette güzel, bazen yarım kilo verirsin bazen 1 kg verirsin bazen 100 gr verirsin, almadığın sürece bence hepsi güzel.
Harika bir plan tebrik ediyorum. İstikrarlı olursan başarılı olacağından da hiç şüphem yok.
55 dak yavaş tempo yürüyüş yaptım
O zaman dans
Haftada bir vericem seni ulen kilo , ama bazen de yarım kg
Motivasyon süper
Harikasın, tatilin tadını çıkar keyfine bak kiloyu falan fazla düşünme. Sağlıklı şeyler yedikten sonra çok fazla almazsın alırsan da hep beraber yine veririz dert etme bence doya doya tatilini yap.
Ellerine emeğine sağlık

Afiyet olsun. Bende daha yulaf lapasiyla duruyorum. Akşama bende yumurta salatası mi yapsam ki beğendim görüntüyü

Offf şahane afiyet olsun, 15 merdiveni 30 kere indim çıktım, karnım acıktı gideyim cereal yiyeyim, başka bişey yok kahvaltıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…