Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar, bugün güne güzel bir kahvaltı ile başladım, iyi bir sonuç için akşamı olabildiğince hafif geçireceğim. Su an yediklerimi çok kısmıyorum, ekmek ve tatlı hiç yemiyorum, makarna ve pirinç pilavı da biraz sınırlı tüketiyorum. Önümüzdeki 2 haftayı böyle geçirirsem, 3. Hafta kendimi biraz daha zorlayacağım.

Her gün tartılma, moralini bozarsın ancak böyle..
Haftada 2 kez yeterli zaten..
Çok da kafaya takma, rahat olmaya çalış, moralini, motivasyonunu yüksek tut, yoksa kilo verme fikrinden dönmen yakındır..
Hastalık, moral bozukluğu, motivasyon kaybı derken 1 aydır 64ten inemedim, yani demem o ki bunlar hepsi kilo vermende önemli..
Sonra da ne yediklerin tabi..
Kendine uygun, sıkılmayacağın, bıkmayacağın menülerin olsun..
Sağol 🏃🏃🏃🏃🏃🏋️🤸⛹️🤾

Merhaba kizlar. Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun. 😊
Bugün Alanya'ya yeğenimin yanına geldik. Yarın da nasipse Konya'ya gideceğiz. Bir gün kalıp yine köye. 🤭
Her şey iyi güzel de, çok yedik yahu. 😣Yurdumun gönlü de, sofrası da geniş insanları onca işlerinin arasında hemen her öğün yemeğe davet ediyorlar. Neyse ki bolca alabalık ve keçi eti pisiriyorlar. Bol taze sebze ve ayranlarla idare ediyoruz.
Kilo almamak için resmen savaş veriyorum. İnşallah almamisimdir. 🙄 O kadar iyi niyete, emeğe ben yiyemem denmiyor. Yer gibi yapıp, tatlılardan kaçıyorum ama...😁
İstisnasız her gün 1-2 mil Leslie ve 1-1.5 saat doğa yürüyüşü yaptım. Bahçede çapa salladım, hareketli olmaya çalıştım ama artık eve dönünce sonucu göreceğim. Yediklerim ne kadar sağlıklı besinler olsa da oldukça fazla kalori aldım. Ortamın tadını da çıkarmak lazım değil mi? 😍

Merhaba kizlar. Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun. 😊
Bugün Alanya'ya yeğenimin yanına geldik. Yarın da nasipse Konya'ya gideceğiz. Bir gün kalıp yine köye. 🤭
Her şey iyi güzel de, çok yedik yahu. 😣Yurdumun gönlü de, sofrası da geniş insanları onca işlerinin arasında hemen her öğün yemeğe davet ediyorlar. Neyse ki bolca alabalık ve keçi eti pisiriyorlar. Bol taze sebze ve ayranlarla idare ediyoruz.
Kilo almamak için resmen savaş veriyorum. İnşallah almamisimdir. 🙄 O kadar iyi niyete, emeğe ben yiyemem denmiyor. Yer gibi yapıp, tatlılardan kaçıyorum ama...😁
İstisnasız her gün 1-2 mil Leslie ve 1-1.5 saat doğa yürüyüşü yaptım. Bahçede çapa salladım, hareketli olmaya çalıştım ama artık eve dönünce sonucu göreceğim. Yediklerim ne kadar sağlıklı besinler olsa da oldukça fazla kalori aldım. Ortamın tadını da çıkarmak lazım değil mi? 😍
Tatildeyken keyfini cikar abla. Stress yapma kiloyu. Abartma ama keyfini cikar herseyin😍♥️

acayip uyumusum dun gece😬 2 saat 31 dk derin uyumusum. Oda cok demi? Alys Alys

Eklentiler

• 83240B75-1889-4AB3-B144-3F049707C3E1.png
    83240B75-1889-4AB3-B144-3F049707C3E1.png
    280 KB · Görüntüleme: 19
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_ 🍒
İzinli
🍓
İzinli
🥝
🤾‍♀️
MUAF🥦
MUAF
🍇
🤾‍♀️