Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar, bugün güne güzel bir kahvaltı ile başladım, iyi bir sonuç için akşamı olabildiğince hafif geçireceğim. Su an yediklerimi çok kısmıyorum, ekmek ve tatlı hiç yemiyorum, makarna ve pirinç pilavı da biraz sınırlı tüketiyorum. Önümüzdeki 2 haftayı böyle geçirirsem, 3. Hafta kendimi biraz daha zorlayacağım.

Sağol

Merhaba kizlar. Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun.
Bugün Alanya'ya yeğenimin yanına geldik. Yarın da nasipse Konya'ya gideceğiz. Bir gün kalıp yine köye.
Her şey iyi güzel de, çok yedik yahu. Yurdumun gönlü de, sofrası da geniş insanları onca işlerinin arasında hemen her öğün yemeğe davet ediyorlar. Neyse ki bolca alabalık ve keçi eti pisiriyorlar. Bol taze sebze ve ayranlarla idare ediyoruz.
Kilo almamak için resmen savaş veriyorum. İnşallah almamisimdir. O kadar iyi niyete, emeğe ben yiyemem denmiyor. Yer gibi yapıp, tatlılardan kaçıyorum ama...
İstisnasız her gün 1-2 mil Leslie ve 1-1.5 saat doğa yürüyüşü yaptım. Bahçede çapa salladım, hareketli olmaya çalıştım ama artık eve dönünce sonucu göreceğim. Yediklerim ne kadar sağlıklı besinler olsa da oldukça fazla kalori aldım. Ortamın tadını da çıkarmak lazım değil mi?

Tatildeyken keyfini cikar abla. Stress yapma kiloyu. Abartma ama keyfini cikar herseyin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_
İzinli

İzinli

MUAF
MUAF

sedulu

H3RA_

LadyMiami

D deanvillage

tavsannesi

Alys

Lori

kasim_pati

Rokoko_

Dahlia_

ZeyElif

@Murdum

emojisi menü bildirimi ya da spor eksik demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…