Idil yazar peynirsiz yapmis, aynisina rende kasar ekleyip yapiyorum ben. Dereotunu fazladan koyuyorum.
Ben her gün diyete başlıyorum akşama kadar yapıyorum. Bugün irmik helvasiyla kapattım gününeden yaaa neden yapamıyorum. Diyetisyene ödediğim paralara mi yanayım siskolugumami artık bıktım hep diyette olmaktan sizi tebrik ederim öyle bir içimi döktüm
Sağolasınİnşallah bulaşmamıştır
bağışıklık güçlendiricilere başla istersen
iyi beslen bu ara protein, sebze, meyve bol bol ye
Afiyet olsun,sağol insaallahGünaydın kızlar uzun aradan sonra kahvaltı tabagı hazrldım kendıme
Rokoko_ suran kıloyu ıyı bılırım haftaya buyuk eksı gelır merak etme. Bnde oyle olmadı ama sende olur
SağolHer gün tartılma, moralini bozarsın ancak böyle..
Haftada 2 kez yeterli zaten..
Çok da kafaya takma, rahat olmaya çalış, moralini, motivasyonunu yüksek tut, yoksa kilo verme fikrinden dönmen yakındır..
Hastalık, moral bozukluğu, motivasyon kaybı derken 1 aydır 64ten inemedim, yani demem o ki bunlar hepsi kilo vermende önemli..
Sonra da ne yediklerin tabi..
Kendine uygun, sıkılmayacağın, bıkmayacağın menülerin olsun..
Tatildeyken keyfini cikar abla. Stress yapma kiloyu. Abartma ama keyfini cikar herseyinMerhaba kizlar. Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun.
Bugün Alanya'ya yeğenimin yanına geldik. Yarın da nasipse Konya'ya gideceğiz. Bir gün kalıp yine köye.
Her şey iyi güzel de, çok yedik yahu.Yurdumun gönlü de, sofrası da geniş insanları onca işlerinin arasında hemen her öğün yemeğe davet ediyorlar. Neyse ki bolca alabalık ve keçi eti pisiriyorlar. Bol taze sebze ve ayranlarla idare ediyoruz.
Kilo almamak için resmen savaş veriyorum. İnşallah almamisimdir.O kadar iyi niyete, emeğe ben yiyemem denmiyor. Yer gibi yapıp, tatlılardan kaçıyorum ama...
İstisnasız her gün 1-2 mil Leslie ve 1-1.5 saat doğa yürüyüşü yaptım. Bahçede çapa salladım, hareketli olmaya çalıştım ama artık eve dönünce sonucu göreceğim. Yediklerim ne kadar sağlıklı besinler olsa da oldukça fazla kalori aldım. Ortamın tadını da çıkarmak lazım değil mi?
Kac dk derin uyku iyi sence?
Kac dk derin uyku iyi sence?
Tmm bebisim tskbenim 1 saat falan ortalamasi ama cok dusuk.
2 saatin ustu iyi ve yeterli bence.
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | |
A Arrietty_ | İzinli | İzinli | MUAF | MUAF | |||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
D deanvillage | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||