Selam canım ben kaytardım biraz ya ama yarın başlayım menü spor işlerine böyle de olmuyor ki hiçTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
İzinli
İzinli
MUAF
MUAFsedulu
H3RA_
LadyMiami
D deanvillage
tavsannesi
Alys
@Lori
@kasim_pati
Rokoko_
@Dahlia_
ZeyElif
Metaverse
emojisi menü bildirimi ya da spor eksik demek
️Kızlar cısslı menülerinizin oranına göre kendinize spor listesinden ceza kesmeniz gerekiyor.
Kiloya dönmesini bu şekilde engelleyelim hiç değilse.
Lusi ve @esmeriiim menü paylaşımlarınızı göremiyorum kızlar
Metaverse günlük paylaşımlarını düzenli yapmalısın
Gözümden kaçan bir şey varsa uyarın kızlar, yarın düzeltirim. Sayfalar çok olunca gözden kaçma ihtimalide yüksek oluyor
Kimlere yedirdin
Yok artık kızım senin popis bu kiloda 3. Kişiyse bizimki 5. Kişi oluyorPopisimden 3. Kisi olarak bahsediyorum, hakediyor
Yok artık kızım senin popis bu kiloda 3. Kişiyse bizimki 5. Kişi oluyor
Bu haftam hic diyet havasında gecmedi eve ugrayamadim pek ondan aslında
Onu bize verin efendimiiisssKiymetlimissssss
ben ne yesem oraya gidiyor zatenYok artık kızım senin popis bu kiloda 3. Kişiyse bizimki 5. Kişi oluyor
İnşallah bulaşmamıştırİyi akşamlar hanımlar bugün covid temaslı olduğumuzu öğrendik moraller bozuk sanırım bizde olacağızo yüzden spora gitmedim
Menüm de;
Öğlen 12:30 da kahvaltım ezogelin çorbası, beyaz peynir, 5adet zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen muz
Akşam 100 gr ton balığı salatası
2litre su
Tere de yemiştim, unutmuşum, yeşillik diyince aklıma geldi sanırım
Gördüm, güzel duruyorPumpkin pie yapıyorum, malzemelerim bunlar, tarifi de çok kolay, koyacağım yaptıktan sonra
Ben sunu anlamadım, zayıf değil misin sen zaten, boyun kaç? Ve bı yerde 900 kaloriden bahsetmişsin, böyle bişey olmaz hiç ... İhtiyacın olan kalori ve kg vermek için alacağın kalori internette bile oluyor en basitinden.Moralim o kadar bozuk ki
Bugün hasta halimle spora gittim tartılayım diye. Geçen ay 58 dim bu ay 55.4. Ve malesef bu 2kilo 600 gramın sadece 1 kilosu yağ. 1 buçuk kilo kastan gitmişBıktım ya. Normal yesem direkt yağ depoluyorum. Azcık diyet yapayım desem ilk kastan gidiyor. Hoca detox filan mı yaptın dedi hayır dedim. Sonra dedi ki protein ye ama ben zaten yiyorum her gün yumurta yiyorum artık ton balığı görünce midem bulanıyor. Ağırlık da çalışıyorum sadece kardiyo yapan biri de değilim. Yetersiz mi geliyor protein de ağırlık da ya da belki asıl problemim düzgün Karbonhidrat almıyorum. Kh de Yemen lazım dedi tamamen kısma dedi ama kısmıyorum ki. Acaba hasta olduğum için vücudum katabolizmaya mı girdi ama 2 günde 1.5 kg kas gitmez Offff benim aklım almıyor ya çok bunaldım. Hiç genç hissedemiyorum her yerimden yağ fışkırıyor ne yapmam lazım gerçekten kafam çok karıştı ve ciddi anlamda bunaldım.
Resimde kas oranı yok ama yağlar böyle
Afiyet olsun
Afiyet olsun, dereotlu ben de severimA Arrietty_sedulu H3RA_
09.00
2 kare bitter
1 mini kase yaban mersini
Kahve
12.30
5 minik dereotlu peynirli tb pogaca
1 avuç yesillik
Cay
Ara
2 kare bitter
18.00
5 kofte
Domates, sogan, pirasa, ispanak az az
1 mini kase nar
10 bin adim
30 dak yuruyus
Bana da bulastirdiniz zalimlar, hasta gibiyim. İnanılmaz yorgun hissediyorum kendimi. Ya yatar uyurun, ya hafif yogamsi seyler yaparim bu saatten sonra.
Portakalsız ,Iyi aksamlar
Ilk ogun 12.30da
2minnak patates
8yk salata
Ordek,miktari galiba 200gr filan emin degilim
Kirmizi lahana Ama tursu degilsicak bu lahana
Aksam 17.30 da
Ev durumu
Su 2,5 L
20 dk bike erg
H3RA_
İyi gecelerİyi akşamlar kızlar..