- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
heee elit menüler yazacaktık dimi Ladye unutmuşumTavuklu pesto soslu avakadolu sandvic
Bence menün gayet güzel, kilon yok zaten.Sabah : biberli yumurta 1 adet, 2 yk lor, 5 zeytin
Öğle : 100gr ton balığı 4 yk salata
Ara: 2 mandalina
Akşam : 4 yk etli türlü 2 yk ev yapımı makarna 1 dilim pastırma
sedulu
Alys
LadyMiami
Lori
Teşekkür ederim yorumlarınız için.Lori hesaplamalar için sağol LadyMiami haklısın çok aceleciyim diyetisyene şuan gitmiyorum önceden gidiyordum bugün beni tartan spor hocasıydı. Negatif olan benim sanırım. Çok yetersiz hissediyorum ve bu histen yoruldum. sedulu sabahları genelde lor yiyorum ama dediğin gibi tüm öğünlere proteini yaymaya çalışacağım
Sanırım 900 kcal sınırı benim için çok az. Bazı günler tüm gün ayakta kalıyorum ve bu ara çok halsizim. Her şeyi bırakasım gelmişti sonucu gördükten sonra. Yani işler daha kötü olacaksa ben kendimi ne için yoruyorum ki? Demiştim. Ama belki böyle böyle öğreneceğim düzgün beslenmeyi
heee elit menüler yazacaktık dimi Ladye unutmuşum
Portakallı Pekin Ördeği nasıl ?
yada ıspanak yatağında somon
bir arkadaş çok güzel yaparIspanak yataginda somonu denicem ben
Pekin ordegine yazik olmasin ama
Sabah : biberli yumurta 1 adet, 2 yk lor, 5 zeytin
Öğle : 100gr ton balığı 4 yk salata
Ara: 2 mandalina
Akşam : 4 yk etli türlü 2 yk ev yapımı makarna 1 dilim pastırma
sedulu
Alys
LadyMiami
Lori
Teşekkür ederim yorumlarınız için.Lori hesaplamalar için sağol LadyMiami haklısın çok aceleciyim diyetisyene şuan gitmiyorum önceden gidiyordum bugün beni tartan spor hocasıydı. Negatif olan benim sanırım. Çok yetersiz hissediyorum ve bu histen yoruldum. sedulu sabahları genelde lor yiyorum ama dediğin gibi tüm öğünlere proteini yaymaya çalışacağım
Sanırım 900 kcal sınırı benim için çok az. Bazı günler tüm gün ayakta kalıyorum ve bu ara çok halsizim. Her şeyi bırakasım gelmişti sonucu gördükten sonra. Yani işler daha kötü olacaksa ben kendimi ne için yoruyorum ki? Demiştim. Ama belki böyle böyle öğreneceğim düzgün beslenmeyi
Dahlia_ pogacalarim ev yapimi, bol otlu ve peynirli, tb unuyla.
Bence gayet sağlıklı, ekmek yerine tükettim
Müsait zamanda tarif isterim :)
Zaten ekmeksiz yapamıyorum ben, bazen yerine canım çektiği başka şeyleri de yiyorum..
Deneyelim mi izlerken basit gözüktüH3RA_ sakin sakin yoga yapacaktim, challenge cikti karsima
Yoga Practice on Instagram: "Video by @liu.yanti ⠀ Please swipe to see drills that can help build strength and flexibility to enter Eight Angle Pose."
4,951 likes, 37 comments - yogapractice on October 14, 2021: "Video by @liu.yanti ⠀ Please swipe to see drills that can help build strength and flexibility to enter Eight Angle Pose.".www.instagram.com
Yok ki şöyle kasimiz yapalim su hareketleri
Deneyelim mi izlerken basit gözüktü
Popoyu kaldırdım bacakları uzatamadımDenedim
Bacak kalkmiyor ki bende
Kollar da kaldiramiyor guc yok, karin kaslarina hic girmeyeyim
Popoyu kaldırdım bacakları uzatamadımyarına esnek haldeyken denemek lazım
Ay keşkeH3RA_ sakin sakin yoga yapacaktim, challenge cikti karsima
Yoga Practice on Instagram: "Video by @liu.yanti ⠀ Please swipe to see drills that can help build strength and flexibility to enter Eight Angle Pose."
4,951 likes, 37 comments - yogapractice on October 14, 2021: "Video by @liu.yanti ⠀ Please swipe to see drills that can help build strength and flexibility to enter Eight Angle Pose.".www.instagram.com
Yok ki şöyle kasimiz yapalim su hareketleri
Yarına deneyeceğim çok merak ettim. Upper body ihmal etmiyorum bu sıra her gün ufak ufak çalışıyorum. Yarına vücudu esnetip deneyelim bence sende yaparsın. En son ne zaman denemiştin?Super sen yaparsin o zaman kesin.
Acele etme, yavas git zaten.
Ben de azıcık guclenmek istiyorum yaaa
Yarına deneyeceğim çok merak ettim. Upper body ihmal etmiyorum bu sıra her gün ufak ufak çalışıyorum. Yarına vücudu esnetip deneyelim bence sende yaparsın. En son ne zaman denemiştin?