Fit Club 🏋🏻‍♀️

kız yine nereye 😂
buzlukta sebze varsa at pişsin hemen
yada kasap köfte al az yağda kızart yanına cacık ve tb makarna
yada kıymalı yumurta
yada fırın poşetiyle tavuk at fırına yanına salata
Geçen hafta gittiğimiz yere gitcez yine birazdan yola çıkacağız inşallah gidip oğlumu Martial Arts okulundan alayım da geleyim gidiyoruz inşallah bu sefer iki arabayla gideceğiz her ihtimale karşı malum maceralarımız çok oluyor inşallah bir sorun çıkmaz. 🤲
Tavuklu pesto soslu avakadolu sandvic

💃
👍
Sabah : biberli yumurta 1 adet, 2 yk lor, 5 zeytin
Öğle : 100gr ton balığı 4 yk salata
Ara: 2 mandalina
Akşam : 4 yk etli türlü 2 yk ev yapımı makarna 1 dilim pastırma

sedulu sedulu
@Alys
LadyMiami LadyMiami
Lori Lori

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Lori Lori hesaplamalar için sağol LadyMiami LadyMiami haklısın çok aceleciyim diyetisyene şuan gitmiyorum önceden gidiyordum bugün beni tartan spor hocasıydı. Negatif olan benim sanırım. Çok yetersiz hissediyorum ve bu histen yoruldum. sedulu sedulu sabahları genelde lor yiyorum ama dediğin gibi tüm öğünlere proteini yaymaya çalışacağım

Sanırım 900 kcal sınırı benim için çok az. Bazı günler tüm gün ayakta kalıyorum ve bu ara çok halsizim. Her şeyi bırakasım gelmişti sonucu gördükten sonra. Yani işler daha kötü olacaksa ben kendimi ne için yoruyorum ki? Demiştim. Ama belki böyle böyle öğreneceğim düzgün beslenmeyi
Ben senin için kalori hesapladım diye hatırlıyorum senin en az 1500 kalori alman lazım zaten 900 kalori nedir? senin niye böyle moralinin bozuk, motivasyonunu düşük olduğu anlaşıldı. Güzelim sen açsın. Şöyle yapalım biz seninle bir alışveriş listesi hazırlayalım sevdiğin sebzeleri meyveleri sevdiğin yemekleri yaz ona göre biz bir ayıklama yapalım içinden senin için besin değeri yüksek proteini yüksek kalorisi daha düşük olan ama senide aç bırakmayacakz şeyler seçelim ona göre bir şey uygula, 900 kalori çok az ben bile 900 kalori den fazla yiyorum.
heee elit menüler yazacaktık dimi Ladye unutmuşum
Portakallı Pekin Ördeği nasıl ?
yada ıspanak yatağında somon 😂
Çin yemeklerini bir türlü sevemedim sevemiyorum. 🤢🤢

Sabah menü:
2 yumurtalı yulaflı ıspanaklı omlet
Yaban mersini
Mango
Kivi
Erik
Nespresso

Öğlen menü:
1 kıymalı taco
2 yulaflı kurabiye
Marul
Espresso

Akşam menü:
1 fıstık ezmeli yaban Mersinli sandviç
2 litreden fazla su

Spor:
40 dk cardio
39 dk aletli spor
10000 fen fazla adım
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu
Resimleri sonra koyacağım şimdi gidip oğlumu almam lazım.

Ben her gün diyete başlıyorum akşama kadar yapıyorum. Bugün irmik helvasiyla kapattım günü 😒 neden yaaa neden yapamıyorum. Diyetisyene ödediğim paralara mi yanayım siskolugumami artık bıktım hep diyette olmaktan😥 sizi tebrik ederim öyle bir içimi döktüm
Sağlık olsun,zor işler, sağlıkla zayıflayın inşaallah, 🙂🤲 hayırlısı olsun,

Eklentiler

• EE7FC7DA-4FCA-4D4F-995D-D250CAA26C40.png
    EE7FC7DA-4FCA-4D4F-995D-D250CAA26C40.png
    222,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 0D51D87F-6C91-4EC4-9AFB-66FF785EBA6F.png
    0D51D87F-6C91-4EC4-9AFB-66FF785EBA6F.png
    230,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 9D61AF34-E653-4321-AE76-32C107F66B8E.png
    9D61AF34-E653-4321-AE76-32C107F66B8E.png
    196,5 KB · Görüntüleme: 20
  • C492F6CF-0026-403A-8462-7E8B0660A38F.jpeg
    C492F6CF-0026-403A-8462-7E8B0660A38F.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 23
Ben her gün diyete başlıyorum akşama kadar yapıyorum. Bugün irmik helvasiyla kapattım günü 😒 neden yaaa neden yapamıyorum. Diyetisyene ödediğim paralara mi yanayım siskolugumami artık bıktım hep diyette olmaktan😥 sizi tebrik ederim öyle bir içimi döktüm
Diyette değilde sağlıklı beslenmede olduğunuzu düşünürseniz belki işe yarar yani diyet yapmak deyince akla hep aç kalmak geliyor ve daha başlamadan insanın motivasyonu düşük oluyor, çünkü kimse aç kalmayı sevmiyor. Aslında bizim yaptığımız yeni bir hayat tarzı benimsemek ve bu sağlıklı ve yeni hayata uyum sağlamaya çalışmak. Siz de aç kalmak yerine sağlıklı seçimler yapmayı hedeflerseniz hem motivasyonunuz ve moraliniz yüksek olur hem de yavaş yavaş zayıflarsınız. Bir de yapılan yanlışların en başında geleni çok hızlı kilo vermeye çalışmak. Çok hızlı kilo vermek isteyen insanlar veremedikleri zaman motivasyonları düşüyor ve vaz geçiyorlar. Halbuki yavaş yavaş vermeyi planlarsanız zamanla olacak, çünkü sabır ve kararlılığın yanında devamlılık ve istikrarda gerekiyor. Bence siz bize takılın biz sizi yavaş yavaş inceltiriz. 😉

Günaydın
LadyMiami LadyMiami iyi geceler sana da.

Rokoko_ Rokoko_ evet almam gereken kalori 1360 civarı kilo vermek için ama bu hesaplamalar ortalama vücutlar için yapılıyor benim kas oranım düşük yağ oranım yüksek olduğu için metabolizmam yavaştır diye düşündüm. O yüzden iyice kıstım kaloriyi.
LadyMiami LadyMiami yemek ayırt etmem meyve sebze hepsini çok severim asıl sıkıntı bu olabilir :KK70: özellikle meyve yemeyi çok seviyorum ama günde 1 porsiyondan fazla yememeye çalışıyorum. Bıraksan 3 4 porsiyon yerim. Kuruyemiş de çok severim çiğ fındık badem tuzsuz fıstık yerim yani aslında sağlıklı beslendiğimi düşünüyordum ama demek ki yetmiyor.

8 EKİM 8️⃣2️⃣.1️⃣0️⃣

10 EKİM8️⃣2️⃣.2️⃣0️⃣

12 EKİM 8️⃣1️⃣.6️⃣0️⃣

13 EKİM 8️⃣1️⃣.6️⃣0️⃣

15 EKİM 8️⃣1️⃣.6️⃣0️⃣

Bu ne yaa demek istiyorum,
81.60 ne
Gram kıpırdamadın mı be
Sinir oldum,
Bugünden itibaren küçük bir tarih yazmaya baslicam
Ya da tarih olucam

Olmaz böyle:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Her gün tartılma, moralini bozarsın ancak böyle..
Haftada 2 kez yeterli zaten..
Çok da kafaya takma, rahat olmaya çalış, moralini, motivasyonunu yüksek tut, yoksa kilo verme fikrinden dönmen yakındır..
Hastalık, moral bozukluğu, motivasyon kaybı derken 1 aydır 64ten inemedim, yani demem o ki bunlar hepsi kilo vermende önemli..
Sonra da ne yediklerin tabi..
Kendine uygun, sıkılmayacağın, bıkmayacağın menülerin olsun..

X