Gecmis olsun. Alisverise cikabildin mi ? Burasi gibi soguk ise orasi,usuttun belki ?A Arrietty_sedulu H3RA_
09.00
2 kare bitter
1 mini kase yaban mersini
Kahve
12.30
5 minik dereotlu peynirli tb pogaca
1 avuç yesillik
Cay
Ara
2 kare bitter
18.00
5 kofte
Domates, sogan, pirasa, ispanak az az
1 mini kase nar
10 bin adim
30 dak yuruyus
Bana da bulastirdiniz zalimlar, hasta gibiyim. İnanılmaz yorgun hissediyorum kendimi. Ya yatar uyurun, ya hafif yogamsi seyler yaparim bu saatten sonra.
Kız ne ayısı kilonu bilmesem, resmini görmesem inanacağım. Bende menülerde hafta başından düzen yapmam. Hafta sonu mutfak eşimin o yüzden et, balık, tavuk tüketiriz. Hafta içi sebzeye ağırlık veririm. Bir önceki hafta hangi sebzeyi tüketmediysek ona göre yaparım alışverişimi.H3RA_ düzenli menulerım yokkı yazayım kuzum ya. Sacma sapan beslenıyorum düzensiz bı gerı gwtıremedım düzen ahh napıcam bılmıyorum ayı gıbı hıssedıyorum kendımı
Sabah öğününe yumurta ve biraz yeşillik eklemen yeterli. Yumurta yoksa peyniri bol tüket mesela. Zeytini ihmal etme içindeki yağ en faydalı yağ. Diyetisyenim avakado yazardı listeme sağlıklı yağ olsun diye, muadili olarakta zeytini önerirdi.
Thanks tatlımSabah 9:00 1 yumurta 1 kasık lor peynırı çay
Öğlen: Türk kahvesı , 1 dılım muhallebili kadayıf
Ara : 1 lımonlu soda,4/5 adet cerez
Saat 18:00 1 tabak ıspanak kavurma, 2 kasık yumurtalı patates, 1 dılım ekmek
Su 2 lt
H3RA_
Gecmis olsun. Alisverise cikabildin mi ? Burasi gibi soguk ise orasi,usuttun belki ?
az biraz yoga sonra sıcak duşA Arrietty_sedulu H3RA_
09.00
2 kare bitter
Kahve
12.30
1 avuç yesillik
Cay
Ara
2 kare bitter
18.00
5 kofte
1 mini kase nar
10 bin adim
30 dak yuruyus
Bana da bulastirdiniz zalimlar, hasta gibiyim. İnanılmaz yorgun hissediyorum kendimi. Ya yatar uyurun, ya hafif yogamsi seyler yaparim bu saatten sonra.
Yogunluk berbat birsey. Sizdede sonbahar tatili var mi ? Yarini iple cekiyorum. Gerci 1,5 fazla mesaiye kalmayi teklif ettim. Akilsiz kafamYok ya usutmedim de değişik bir yorgunluk. Takviyelere basladim, basiyom vitamini bakalim
Cok yogunum işte, o da çok yoruyor bu ara, kac haftadir bu sekildeyim, çıkıyor acısı galiba.
az biraz yoga sonra sıcak duş
bir kupa kış çayı
cumba yatak
Artık şu yürüyüşü 15 dakikaya çıkarma vakti gelmiştir pazartesinden itibaren 15 dakika olarak görmek istiyoruz hadi bakalım
Yogunluk berbat birsey. Sizdede sonbahar tatili var mi ? Yarini iple cekiyorum. Gerci 1,5 fazla mesaiye kalmayi teklif ettim. Akilsiz kafam
Basla mutlaka..havada erken karariyor Ki. Iyice depresyona giriyoruz
Kızlar selam, doktor kontrolünden çıktık.
Oğluş haşimato değilmiş
Antikorlar negatif çıktı @kasim_pati
Ama troid problemi ve nodüller var malesef
İlaç tedavisine başladık
Nodüllerde 6 ayda bir kontrol edilecek
İyot eksikliğinden sebep dedi
Onun içinde takviye edici ilaca başladık
A Arrietty_sedulu H3RA_
09.00
2 kare bitter
Kahve
12.30
1 avuç yesillik
Cay
Ara
2 kare bitter
18.00
5 kofte
1 mini kase nar
10 bin adim
30 dak yuruyus
Iyi aksamlar
Ilk ogun 12.30da
2minnak patates
8yk salata
Ordek,miktari galiba 200gr filan emin degilim
Kirmizi lahana Ama tursu degilsicak bu lahana
Aksam 17.30 da
Ev durumu
Su 2,5 L
20 dk bike erg
H3RA_
Bugun suyu hesaplamaya unuttum, sanirim 2 litreAfiyet olsun..
Suyun eksik..
Benımde mıdeme vurdu reflüden heralThanks tatlımgayet güzel bir gün olmuş. Sabah protein akşam sebze ve protein.
Kadayıf azıcık gözümü tırmaladı, migren ağrım gözüme vurdu ondan herhal
Karnabaharda pişirdim bugünOff menü güzel
kız yine nereyeAkşama ne yapayım bilmiyorum bir fikir verin bana. Bir de yola çıkacağız yola çıkmadan önce pratik bir şey olması lazım.
Akşama ne yapayım bilmiyorum bir fikir verin bana. Bir de yola çıkacağız yola çıkmadan önce pratik bir şey olması lazım.