Nasilsin kuzu? Iyimisin?Iyi aksamlar kizlar
Pumpkin pie yapıyorum, malzemelerim bunlar, tarifi de çok kolay, koyacağım yaptıktan sonra
Artık şu yürüyüşü 15 dakikaya çıkarma vakti gelmiştir pazartesinden itibaren 15 dakika olarak görmek istiyoruz hadi bakalım
Tarçın, zencefil ve toz karanfil.Baharati farkli dimi onun?
Daha koymadımGöremedim
Çok geçmiş olsun canım sevindim haşimato çıkmadığına. İnşallah ilaçlar fayda verirKızlar selam, doktor kontrolünden çıktık.
Oğluş haşimato değilmiş
Antikorlar negatif çıktıkasim_pati
Ama troid problemi ve nodüller var malesef
İlaç tedavisine başladık
Nodüllerde 6 ayda bir kontrol edilecek
İyot eksikliğinden sebep dedi
Onun içinde takviye edici ilaca başladık
Protein illa yumurta ton baligi değil ki. Günde 3 öğüne sigdirman lazım. Sabah yumurta ve yulafla tost yapabilirsin. Peynir yemeyi ihmal etmemelisin.Moralim o kadar bozuk ki
Bugün hasta halimle spora gittim tartılayım diye. Geçen ay 58 dim bu ay 55.4. Ve malesef bu 2kilo 600 gramın sadece 1 kilosu yağ. 1 buçuk kilo kastan gitmişBıktım ya. Normal yesem direkt yağ depoluyorum. Azcık diyet yapayım desem ilk kastan gidiyor. Hoca detox filan mı yaptın dedi hayır dedim. Sonra dedi ki protein ye ama ben zaten yiyorum her gün yumurta yiyorum artık ton balığı görünce midem bulanıyor. Ağırlık da çalışıyorum sadece kardiyo yapan biri de değilim. Yetersiz mi geliyor protein de ağırlık da ya da belki asıl problemim düzgün Karbonhidrat almıyorum. Kh de Yemen lazım dedi tamamen kısma dedi ama kısmıyorum ki. Offff benim aklım almıyor ya çok bunaldım. Hiç genç hissedemiyorum her yerimden yağ fışkırıyor ne yapmam lazım gerçekten kafam çok karıştı ve ciddi anlamda bunaldım.
Moralim o kadar bozuk ki
Bugün hasta halimle spora gittim tartılayım diye. Geçen ay 58 dim bu ay 55.4. Ve malesef bu 2kilo 600 gramın sadece 1 kilosu yağ. 1 buçuk kilo kastan gitmişBıktım ya. Normal yesem direkt yağ depoluyorum. Azcık diyet yapayım desem ilk kastan gidiyor. Hoca detox filan mı yaptın dedi hayır dedim. Sonra dedi ki protein ye ama ben zaten yiyorum her gün yumurta yiyorum artık ton balığı görünce midem bulanıyor. Ağırlık da çalışıyorum sadece kardiyo yapan biri de değilim. Yetersiz mi geliyor protein de ağırlık da ya da belki asıl problemim düzgün Karbonhidrat almıyorum. Kh de Yemen lazım dedi tamamen kısma dedi ama kısmıyorum ki. Acaba hasta olduğum için vücudum katabolizmaya mı girdi ama 2 günde 1.5 kg kas gitmez Offff benim aklım almıyor ya çok bunaldım. Hiç genç hissedemiyorum her yerimden yağ fışkırıyor ne yapmam lazım gerçekten kafam çok karıştı ve ciddi anlamda bunaldım.
Resimde kas oranı yok ama yağlar böyle
Moralim o kadar bozuk ki
Bugün hasta halimle spora gittim tartılayım diye. Geçen ay 58 dim bu ay 55.4. Ve malesef bu 2kilo 600 gramın sadece 1 kilosu yağ. 1 buçuk kilo kastan gitmişBıktım ya. Normal yesem direkt yağ depoluyorum. Azcık diyet yapayım desem ilk kastan gidiyor. Hoca detox filan mı yaptın dedi hayır dedim. Sonra dedi ki protein ye ama ben zaten yiyorum her gün yumurta yiyorum artık ton balığı görünce midem bulanıyor. Ağırlık da çalışıyorum sadece kardiyo yapan biri de değilim. Yetersiz mi geliyor protein de ağırlık da ya da belki asıl problemim düzgün Karbonhidrat almıyorum. Kh de Yemen lazım dedi tamamen kısma dedi ama kısmıyorum ki. Acaba hasta olduğum için vücudum katabolizmaya mı girdi ama 2 günde 1.5 kg kas gitmez Offff benim aklım almıyor ya çok bunaldım. Hiç genç hissedemiyorum her yerimden yağ fışkırıyor ne yapmam lazım gerçekten kafam çok karıştı ve ciddi anlamda bunaldım.
Canım sen çok mu acele ediyorsun acaba? Bizim aylardır ulaşamadığımız sonuca bir ayda ulaşmaya çalışıyorsun. Ben kendimi bildim bileli spor yaparım hala yağ oranım yüksek üstelikte çok ince biriyim hatta kemiklerim görünüyor o kadar ince olmama rağmen yap oranım yüksek bence biraz fazla abartiyorsun ve çok fazla kafana takıyorsun sakin ol ve istikrarlı bir şekilde diyetine sporuna devam et zamanla olacak bu kadar hızlı olmaz ki zaten. Ayrıca kadınlarda erkeklere nazaran yağ oranı biraz fazla olur Buda gayet normal bence sen DİYETİSYENİNi de değiştir çok negatif birine düşmüşsün.Moralim o kadar bozuk ki