Gel sarilalim bende oyle hissediyorum almam gerekiyor gibi hissediyorumretrodan mi acaba
Günaydın kızlar
Yaa delı gıbı alıaverıs yapasım var benım yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda kafayı yıııcıım
Günaydınssss herkeseGünaydın kızlar
Yaa delı gıbı alıaverıs yapasım var benım yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda kafayı yıııcıım
ne alcaniz ?
ben cocuklara alisveris yaptim mecburen,
retrodan yirttim galiba
ya bir de benim cocuklar mi cok zayiftir, yoksa bu yeni cocuk giyim magazalari mi buyuk beden uretiyorlar. Yok anacim cocuklara pantolon zaten bulamadim, esofman aldim, o da boyle beli buzgulu bagliyoruz falan da anca duruyor. Yok ya bir kucuk bedende bile beller oturmuyor. Cok gicik oldum.
SağolGünaydın..
Nasılsın?
Diyet motivasyonunu geri kazandın mı? :) nasıl gidiyor?
Günaydınssss herkese
ben o işi önceki gece uyku tutmayınca yaptım.
Sepetimde beğenip beklettiğim şeyler vardı. Tuşa bastım rahatladım
Elbiselere ve ceketli kombinlere taktım bu ara.
Seneler sonra ilk mini eteğimide geçen hafta aldım cumartesi giydim
HosbuldukGünaydın , hoşgeldinizSağlıklı kilo vermeler diliyorum
Ben de kendimi almamak için zor tutuyorum. 74 kilo olmadan hiç birsey almamaya söz verdim.Günaydınssss herkese
ben o işi önceki gece uyku tutmayınca yaptım.
Sepetimde beğenip beklettiğim şeyler vardı. Tuşa bastım rahatladım
Elbiselere ve ceketli kombinlere taktım bu ara.
Seneler sonra ilk mini eteğimide geçen hafta aldım cumartesi giydim
Açlığı kilo vermek için yapmadım o dönem sağlık için yaptım zaten açlıkta verilen kilolar geri alınıyor maalesef 3 4 kilo verdim 2 ay içinde geri aldımNe kadar kilo verdin 10 günde merak ettim :)
Açlığı çok severim benEskiden hiç dayanamazdım ama o kadar çok yemek yiyemediğim günler oldu ki alıştım artık, açlık hissetmezsem kilo veremiyormuşum gibi de tuhaf hissederim kendimi
Ben bu kiloyla kıyafet almak hiiiiç istemiyorum,yine de favorilerime ekliyorum, zaten kıyafet dışı da bakıyorum bı sürü şeyHosbulduk
Ben de kendimi almamak için zor tutuyorum. 74 kilo olmadan hiç birsey almamaya söz verdim.
Günaydın estağfurullahGünaydın kızlar inşallah hepiniz mutlu ve sağlıklısınızdır
Kusura bakmayın mesajları okuyamadım. Baya uyudum ama hala hasta gibiyim. Dün dişimi çektirmiştim onun da ağrısı devam ediyor. Neyse ki bugün evdeyim.
Bu sabah tartıldım 55.3 çıktı. İkindi gibi spora gideceğim inşallah o zamana daha iyi olurum. Sporda da tartılacağım geçen ay 58dim bakalım ne kadarı yağdan gitmiş
Bende kızımın fazla kilosundan şikayetciyim 5 yaşında 6 7 yaş alıyoruz o bile tam duruyorne alcaniz ?
ben cocuklara alisveris yaptim mecburen,
retrodan yirttim galiba
ya bir de benim cocuklar mi cok zayiftir, yoksa bu yeni cocuk giyim magazalari mi buyuk beden uretiyorlar. Yok anacim cocuklara pantolon zaten bulamadim, esofman aldim, o da boyle beli buzgulu bagliyoruz falan da anca duruyor. Yok ya bir kucuk bedende bile beller oturmuyor. Cok gicik oldum.
Bende kızımın fazla kilosundan şikayetciyim 5 yaşında 6 7 yaş alıyoruz o bile tam duruyor
Geçen hafta da çektirmiştim ben o daha rahattı. Bu haftakinin kökü kemiğe yakınmış baya o yüzden zorlandı doktor çekerken. 2 3 hafta uzunmuş baya yaBen bu kiloyla kıyafet almak hiiiiç istemiyorum,yine de favorilerime ekliyorum, zaten kıyafet dışı da bakıyorum bı sürü şey
Günaydın estağfurullahben de geçenlerde çektirdim, çocuk gibi korkuyorum , dişçiden, ama kolaymış meğer,senin nasıl geçti ? Ağrı çok sürdü benim , 2_3 hafta kadar,disciyi arayacaktim,
Ben de çok fazla şey ekledim favorilerime, umarım yakında rahatça alırızBen bu kiloyla kıyafet almak hiiiiç istemiyorum,yine de favorilerime ekliyorum, zaten kıyafet dışı da bakıyorum bı sürü şey
Günaydın estağfurullahben de geçenlerde çektirdim, çocuk gibi korkuyorum , dişçiden, ama kolaymış meğer,senin nasıl geçti ? Ağrı çok sürdü benim , 2_3 hafta kadar,disciyi arayacaktim,
Benim oğlum da 5 yaşında, artık daha ince.kiz cocuklarinda nasildir bilemicem,
ama benim sipalar 3-4 yas arasi oyleydiler, tombik tombiktiler, sonra birden inceldiler, istahlari kesildi vs ikisinin de ayni yas araliginda.
simdi buyugun istahi gene normale dondu, kucukte devam ediyor, o 5 yasinda.
Geçmiş olsun ya o zaman daha zormuş demek ,iyiyim şükür, 20 lik diş olduğu için uzun sürmüş sanırımGeçen hafta da çektirmiştim ben o daha rahattı. Bu haftakinin kökü kemiğe yakınmış baya o yüzden zorlandı doktor çekerken. 2 3 hafta uzunmuş baya yaşuan nasılsın peki?
İyi iyi şükürKızlar selam, doktor kontrolünden çıktık.
Oğluş haşimato değilmiş
Antikorlar negatif çıktıkasim_pati
Ama troid problemi ve nodüller var malesef
İlaç tedavisine başladık
Nodüllerde 6 ayda bir kontrol edilecek
İyot eksikliğinden sebep dedi
Onun içinde takviye edici ilaca başladık
Selam kızlar..
Bugün sonunda portakal, şekeri (adı nedir hiç bilmediğimden) hazırladım, nasıl yedim hatırlamak istemiyorum çok fena midemi bulandırdı, yarısını zor yedim zaten, hala midem bulanıyor..
Alys sonucu merak etmiştin ama şimdilik birşey yok :) ne zaman olur, olur mu olmaz mı zamanla göreceğiz, ama bir daha yiyemem orası kesin