Bu sefer içine üzüm yerine kuru vişne koydum. Onun haricinde hurma, kuru erik, ve kayısı var badem unu, yulaf unu ve chia seeds (türkçesini bilmiyorum) karışımıyla yaptım. Attım fırına bekliyorum.
Evet. Okulda ilk senesi hemen öksürük baş gösterdiZeyElif nasil oldu kizin? Kizindi dimi hasta olan?
Kısır yanına pişi gelenek mi yaw komşumda kısırla pısı getrmıs ama yemedım oğluma verdim
Ben yerim. Kırbaça bilem razıyım. Hatta bir hafta aç kalmaya da razıyım. Ama Türkiye’deki gibi olmuyor buranın unu suyu tadı her şey farklı yaw. Neyse ameliyat için İzmir’e gidince bir kahvaltıda pişi isteyip yiyeyim bari. Canım çekti.Pisi uzun zamandır yemiyorum şu an kesseler yemem %100 karb %1000 yağ
Kısır yanına kornison turşu ya da yağlı turşu bir de çay tamamdır
Teşekkür ederim canım benim Türkiye’de iken kullandığım bir şey değildi o yüzden hiç bir fikrim yokAfiyet olsun
Chia tohumu diyoruz, Türkçe özel ismi yok benim bildiğim.
Ozzybal hosgeldin kürkçü dükkanı sezonu açıldı
Gerçek cig köfte mi yalanciktan mi
Kabaklı pie bayılırımBu pazar kayınvalidenin doğum günü partisi var. Neredeyse yemeklerin çoğunu benim yapmamı istiyor, yani işim başımdan aşkın olacak. Tatlı Kabaklı pie, pilavımı çok seviyorlar, salatalarımı çok seviyorlar geriye bir şey kalmadı zaten hepsini ben yapmış oluyorum. Öncesinde de evde olmayacağız doğru düzgün diyet ya da spor yaşamayabilirim
Kilo vermeyi boş verdim de şu andaki kilomu sabitlesem yetecek bana. Zaten ay sonu hedefim 52 ve ay sonuna daha çok var. Çok stres yapmıyorum aslında ama aletli spora ara verince yeniden başlamak zor oluyor bir tek ona canım sıkılıyor.
Bu pazar kayınvalidenin doğum günü partisi var. Neredeyse yemeklerin çoğunu benim yapmamı istiyor, yani işim başımdan aşkın olacak. Tatlı Kabaklı pie, pilavımı çok seviyorlar, salatalarımı çok seviyorlar geriye bir şey kalmadı zaten hepsini ben yapmış oluyorum. Öncesinde de evde olmayacağız doğru düzgün diyet ya da spor yaşamayabilirim
Kilo vermeyi boş verdim de şu andaki kilomu sabitlesem yetecek bana. Zaten ay sonu hedefim 52 ve ay sonuna daha çok var. Çok stres yapmıyorum aslında ama aletli spora ara verince yeniden başlamak zor oluyor bir tek ona canım sıkılıyor.
Halledersin sen zaten inceciksinBu pazar kayınvalidenin doğum günü partisi var. Neredeyse yemeklerin çoğunu benim yapmamı istiyor, yani işim başımdan aşkın olacak. Tatlı Kabaklı pie, pilavımı çok seviyorlar, salatalarımı çok seviyorlar geriye bir şey kalmadı zaten hepsini ben yapmış oluyorum. Öncesinde de evde olmayacağız doğru düzgün diyet ya da spor yaşamayabilirim
Çok güzel yaparım tarifini buraya da koyacağım. Belki aranızda yapmak isteyen çıkar nefis oluyor benim yaptığım yüksek kalorili bir şey de değil.Kabaklı pie bayılırım
Kaldığımız otel odası iki katlı ve merdiven var geçen seferinde merdiven yenip çıktım 20-30 kez ama çok küçük bir yer yani böyle yürüyüş falan yapacak spor yapacak bir alan yok her yer mobilya falan dolu sadece merdiven avantajım var o kadar. Çok öyle mobilya ve eşyayı seven biri değilim, benim hem Türkiye’deki evim hem buradaki evim çok sade döşelidir her yer de ihtiyacım olan mobilya vardır ve geri alan boştur o yüzden çok rahat spor yapma alanlarım oluyor, oteli çok fazla süslemişler ve her yeri gereksizce doldurmuşlar yani böyle namaz kılacak boşluk bile çok zor buldum sağa dönsen bir şeye Çarpıyorsun sola dönsen bir şeye Çarpıyorsun hiç sevmiyorum öyle içim bunalıyor. Ama tekneyle gittiğimiz için başka alternatifimiz yok, bir tek oranın tekne koycamız marinası var.Kolay gelsin.
Agirlik calismasi oyle oluyor maalesef. Ben haftada 2 gun yapiyorum sadece, ara verince ona bile zorlaniyorum. Ama sonuc cok güzel
Hiit deneyebilirsin zamanin olmadiginda, 10 dakikada 1 saatlik depari attiriyor sana. Sprint seklinde kosu yapmistim ben bir seferinde, 3 gun her kasim agridi
Bir de calisthenics diyorlar, bodyweight building ya da, o da böyle zamanlar icin uygun. Kendi vücut agirliginla calistigin için her yerde her ortamda gideri var. Ama bence hepsinden zor. Sen zoru seversin amasu hesaba goz at
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Hangi filme gittiniz ? Kung Fu diyince marvel in yeni filmimi acaba dedim?
Hee olsada yesek 5 kg alsakolsa da yesek