Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın..
Dünkü menüm..

14-15 arası

5 k. Menemen
5 k. Et sote
1 dilim ekmek
Salatalık

Yarım muz

Suyu saymadım yine, bugün sürahiyi göz önünde koydum unutmamak için..

Bu haftayı if, omad karışık geçirmeyi düşünüyorum, suyumu da eksik etmemem lazım.. Eşimin kuzeninin düğünü var, ben hala çok şişim, 5 günüm var, azıcık da olsa kilo verip ödemlerden de kurtulmak istiyorum..

Günaydın kızlar
Yaa delı gıbı alıaverıs yapasım var benım yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda kafayı yıııcıım

Günaydınn..
Nasıl bir alışveriş acabaa?
Ben de sıkılıyordum ne zamandır, dün atdım kendimi mağazalara ama ev giyimi aldım, başka birşey beğenemedim yine

Ödem atmak için diyetisyenim bana bromelain takviyesini tavsiye etti ama doktora gitmeye fırsat bulamadım sormak için

Günaydın kızlar nasılsınız bugün? Ben dünkü pizzalardan pişmanlık duydum bugün kahvaltımı öğlene bırakacağım 17 saat açlık belki calorileri az da olsa yakar

Günaydın..
Açlığa alışık değilsin çok zorlama kendini derim ben, yumurtalı, yeşillikli bir kahvaltı yapsan güzel olur, bütün günü de dengeli beslen tamamdır..
Arada yiyoruz tabi ama önemli olan sürekli yapmamak..

Ödem atmak için diyetisyenim bana bromelain takviyesini tavsiye etti ama doktora gitmeye fırsat bulamadım sormak için

Nasıl birşeymiş merak ettim.. Bakayım bir buna..
Dukan birası bana iyi geliyor, ne zamandır da içmiyorum, etkili olacağını düşünüyorum yine..

Alışkınım ya 10 günlük OMAD deneyimim oldu fiziksel hallederim de mental olarak ı ı ııhhh

Kolay gelsin onlarda cekinmeden hepsini yapar misin diyebiliyorlar biz ne kadar yakin olsakta is cikartmak istemeyiz , ama cok kalabalik olmazlar diye umuyorum senin icin

Alışkınım ya 10 günlük OMAD deneyimim oldu fiziksel hallederim de mental olarak ı ı ııhhh

Ne kadar kilo verdin 10 günde merak ettim :)
Açlığı çok severim ben Eskiden hiç dayanamazdım ama o kadar çok yemek yiyemediğim günler oldu ki alıştım artık, açlık hissetmezsem kilo veremiyormuşum gibi de tuhaf hissederim kendimi

İyi akşamlar kızlar..
Günüm pek iyi geçmedi, ailevi sorunlar falan derken yeni aldım telefonu elime..
Bildirim bütün gün aklımdaydı yazamadım..

Cumartesi - 64.9
Bugün - 64.5
Allah kolaylık versin
Menün bugün gayet güzel, vazgeçiyordun birde diyetten. Bak yapabiliyormuşsun ne güzel.
Adım süreni en sevdiğin diziyi açıp tv karşısında yaparak artırabilirsin
Sağol
Afiyet olsun
Hos geldin
Afiyet olsun
Günaydın
Dunku menumm:
Sabah 1 muz
10.00 1 kase corba
12.30 yarim kase noodles
15.00 elma
Aksam yarim kase pilav ve fistikezmeli soslu tavuk
Su 1,5 litre
Spor 8800 adim
1 dk wallsit
1 dk plank
A Arrietty_ sedulu @H3RA_
Afiyet olsun
Günaydın kızlar
Yaa delı gıbı alıaverıs yapasım var benım yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda kafayı yıııcıım
Bende de var,ayın 15 ini bekliyorum,eksi hesabı , komple bitirdim gibi bu sefer
Afiyet olsun
Günaydın kızlar nasılsınız bugün? Ben dünkü pizzalardan pişmanlık duydum bugün kahvaltımı öğlene bırakacağım 17 saat açlık belki calorileri az da olsa yakar
Günaydın, bence ye sabah saatlerinde kahvaltı,kötü olursun

Günaydın , hoşgeldinizSağlıklı kilo vermeler diliyorum

Gunaydin kizlar,

bugun degisiklik yaptim,

sabah kahvesini meyve ve 2 kare bitterle ictim.

oglene tb pogacalarim, aksama yuzde yuz ev yapimi koftem var

guzel bir gun olacak

tartidan once son cikis 1.1 kg lik odemimi 2 gunde vermem lazim keske bu sabah tartilsaydim ama yaaaa, bak unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…