Günaydın kızlar
Yaa delı gıbı alıaverıs yapasım var benım yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda kafayı yıııcıım
Ödem atmak için diyetisyenim bana bromelain takviyesini tavsiye etti ama doktora gitmeye fırsat bulamadım sormak içinGünaydın..
Dünkü menüm..
14-15 arası
5 k. Menemen
5 k. Et sote
1 dilim ekmek
Salatalık
Yarım muz
Suyu saymadım yine, bugün sürahiyi göz önünde koydum unutmamak için..
Bu haftayı if, omad karışık geçirmeyi düşünüyorum, suyumu da eksik etmemem lazım.. Eşimin kuzeninin düğünü var, ben hala çok şişim, 5 günüm var, azıcık da olsa kilo verip ödemlerden de kurtulmak istiyorum..
Günaydın kızlar nasılsınız bugün? Ben dünkü pizzalardan pişmanlık duydum bugün kahvaltımı öğlene bırakacağım 17 saat açlık belki calorileri az da olsa yakar
Ödem atmak için diyetisyenim bana bromelain takviyesini tavsiye etti ama doktora gitmeye fırsat bulamadım sormak için
Alışkınım ya 10 günlük OMAD deneyimim oldu fiziksel hallederim de mental olarak ı ı ııhhhGünaydın..
Açlığa alışık değilsin çok zorlama kendini derim ben, yumurtalı, yeşillikli bir kahvaltı yapsan güzel olur, bütün günü de dengeli beslen tamamdır..
Arada yiyoruz tabi ama önemli olan sürekli yapmamak..
Bu pazar kayınvalidenin doğum günü partisi var. Neredeyse yemeklerin çoğunu benim yapmamı istiyor, yani işim başımdan aşkın olacak. Tatlı Kabaklı pie, pilavımı çok seviyorlar, salatalarımı çok seviyorlar geriye bir şey kalmadı zaten hepsini ben yapmış oluyorum. Öncesinde de evde olmayacağız doğru düzgün diyet ya da spor yaşamayabilirim
Kilo vermeyi boş verdim de şu andaki kilomu sabitlesem yetecek bana. Zaten ay sonu hedefim 52 ve ay sonuna daha çok var. Çok stres yapmıyorum aslında ama aletli spora ara verince yeniden başlamak zor oluyor bir tek ona canım sıkılıyor.
Alışkınım ya 10 günlük OMAD deneyimim oldu fiziksel hallederim de mental olarak ı ı ııhhh
Günaydın kızlar
Yaa delı gıbı alıaverıs yapasım var benım yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda kafayı yıııcıım
Allah kolaylık versinİyi akşamlar kızlar..
Günüm pek iyi geçmedi, ailevi sorunlar falan derken yeni aldım telefonu elime..
Bildirim bütün gün aklımdaydı yazamadım..
Cumartesi - 64.9
Bugün - 64.5
SağolMenün bugün gayet güzel, vazgeçiyordun birde diyetten. Bak yapabiliyormuşsun ne güzel.
Adım süreni en sevdiğin diziyi açıp tv karşısında yaparak artırabilirsin
Afiyet olsun
Hos geldinMerhaba arkadaşlar, sonunda sizi buldum
Tekrar aranıza katılmak istiyorum, burası olmadan kontrol sağlamak çok zor. Verdiğim kiloların bir kısmını aldim, daha da almadan buraya geleyim dedim. Tekrar form doldurdum kaptanım A Arrietty_
Yaşınız : 35
Boyunuz: 174
Mesleginiz: mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Yaşadığınız şehir: ankara
Kilo alma hikayeniz : doğumlardan dolayı kilo aldım ve veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : kendimi daha rahat hissettiğim bir kiloda olmak istiyorum.
Şu anki kilonuz: 77.5
Hedef kilonuz: 65
Afiyet olsun@H3RA_sedulu
09.00
Yogurt mix, icinde yok yok kabak cekirdegi, keten tohumu, chia, kakao, hindistan cevizi tozu, yarim muz, az bogurtlen, 2 kare bitter.. (galiba bu kadar)
13.00
2 tb ekmegi ile tost
1 avuc yeşillik
Arada 3 hurma
18.00
1 buyuk kase kuru fasulye
Yesil salata
1 minicik tb poğaça, tadina baktim diyim sadece
13.500 adim
20 dak dans
20 dak bisiklet
GünaydınGunaydin kizlar
Afiyet olsun
Bende de var,ayın 15 ini bekliyorum,eksi hesabı , komple bitirdim gibi bu seferGünaydın kızlar
Afiyet olsunGünaydın..
Dünkü menüm..
14-15 arası
5 k. Menemen
5 k. Et sote
1 dilim ekmek
Salatalık
Yarım muz
Suyu saymadım yine, bugün sürahiyi göz önünde koydum unutmamak için..
Bu haftayı if, omad karışık geçirmeyi düşünüyorum, suyumu da eksik etmemem lazım.. Eşimin kuzeninin düğünü var, ben hala çok şişim, 5 günüm var, azıcık da olsa kilo verip ödemlerden de kurtulmak istiyorum..
Günaydın, bence ye sabah saatlerinde kahvaltı,kötü olursunGünaydın kızlar nasılsınız bugün? Ben dünkü pizzalardan pişmanlık duydum bugün kahvaltımı öğlene bırakacağım 17 saat açlık belki calorileri az da olsa yakar
Günaydın..Günaydın kızlar
Günaydın , hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar, sonunda sizi buldum
Tekrar aranıza katılmak istiyorum, burası olmadan kontrol sağlamak çok zor. Verdiğim kiloların bir kısmını aldim, daha da almadan buraya geleyim dedim. Tekrar form doldurdum kaptanım A Arrietty_
Yaşınız : 35
Boyunuz: 174
Mesleginiz: mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Yaşadığınız şehir: ankara
Kilo alma hikayeniz : doğumlardan dolayı kilo aldım ve veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : kendimi daha rahat hissettiğim bir kiloda olmak istiyorum.
Şu anki kilonuz: 77.5
Hedef kilonuz: 65