Heh Buda kuru Hasan ile cokmus.Benim menum:
Sabah: yarim kuru hasan
Oglen: yarim kuru hasan
Aksam: 2 kase sehriye corbasi
Su: 1 litre
Duzeliyor duzeliyor
Hep kuru hasanBenim menum:
Sabah: yarim kuru hasan
Oglen: yarim kuru hasan
Aksam: 2 kase sehriye corbasi
Su: 1 litre
Duzeliyor duzeliyor
Neden greek mismismis?? Bu bildigimiz terbiyeli tavuk corbasiHeh Buda kuru Hasan ile cokmus.
Sehriye corbasi dediydin. Su corbadan istiyor canim
Healthy Recipes🥗🌱🍏 on Instagram: "😍EAT or PASS this Avgolemono Soup 🥣 (Greek lemon + chicken soup) . Vid is thanks to @hungry__happens 💕 This is what my mom used to make for me when I was sick or just because - it is an absolute staple in the Greek
19K likes, 248 comments - nourishing on September 14, 2021: "😍EAT or PASS this Avgolemono Soup 🥣 (Greek lemon + chicken soup) . Vid is thanks to @hungry__happens 💕 This is what my mom used to make for me when I was sick or just because - it is an absolute staple in the Greek home. . The final...www.instagram.com
BugunnnnnnnnYapalim derim. Yarinki adimlar mi gecerli olsun bugunden mi basliyalim ?
Lori D deanvillage H3RA_ Alys Wilma11 LadyMiami tomrs Metaverse kasim_pati
Biliyom ya. Bu yunanlar herseyimizi almislar. Yarin OMAD yaparsam yiyebilirim bendeNeden greek mismismis?? Bu bildigimiz terbiyeli tavuk corbasiofff yarin yapam
Bugünden geçerli olsun canım tabloyu bugünden itibaren başlatıyorum zatenYapalim derim. Yarinki adimlar mi gecerli olsun bugunden mi basliyalim ?
Kendini kotu gececegine hazırlama yav☺2-3 saat sonra eve doğru yola çıkacağız. Okul sonrası 3 saat araba kullanmak aşırı yorucu oluyor. Sabah biraz spor yaptım ama muhtemelen adımlarımı bile tamamlayamayacağım
2 gündür sporumu eksik yapıyorum.
Yarın da aşının ikinci dozu var. Berbat birkaç gün beni bekliyor. İnşallah haftaya yağ ve et olarak geri dönmez.
Geçmiş olsunHaaa size suan wc den yaziyorum. Dogurdum sukur
Yeni gelenler bu Lori kafadan sakat dicekler bana
TamamdirBugünden geçerli olsun canım tabloyu bugünden itibaren başlatıyorum zaten
Ben ok im kaptancım.Yapalim derim. Yarinki adimlar mi gecerli olsun bugunden mi basliyalim ?
Aynen canım adımları öyle yapicam hepsi tek tabloda olsun uğraş olmazTamamdir
Zor olmasin diye menu tablosu icindemi olsa adimlar ? IP atlayan emoji yerine adim sayisi?
Öksürükten uyuyamadığını söylüyordun , yoğun hayatın da devam edıyor tam gaz.Umarın bu gece uyuyabilirsinDeli gibi uykum var.
3defa koltukda uyuya kaldim..cocuklar uyandirip duruyor. Zalimlarbiraksalar uyusam az.
Cuma ve cumartesi yatma saatlerine karismiyorum diye suyunu cikariyorlar ya . Yatsalarda uyusam. Sabah is var yinebugun berbat bir gundu zaten