Fit Club 🏋🏻‍♀️

Evet Pek iyi bir gün geçirmemişsin ama unut bugünü.Yarın sabah aynı kararlılıkta devam et diyetine .Yapabilirsin Bu işin 3 5 günlük olmadığını unutmamak gerekiyor.Kendi adıma en çok bunu kabullenmeye çalıştım.O yüzden arada böyle dağılmalar olsa da hiç bozmadan devam etmemiz lazım.
Dün bir arkadaşımla konuştuk.Ne güzel zayıflamışsın , ben her akşam yarın başlıyorum diyete diyorum ama başlayamıyorum diyor.Yani en önemlisi niyet alıp girişmiş olmak.Buraya geldiğimiz , bu işi önemsediğimizi gösteriyor.
Güçlü ksl ve kendine güven

Teşekkür ederim

H3RA_ ilk denememdi bu. Hamuru baya baya ince ac..merdaneyi arada su ile islat daha kolay oluyor

Diyetisyene gidiyorum 2 haftada bir tartılıyorum spor salonunda da ayda bir tartılıyorum o yüzden almak isteemedm tartı zaten moral bozmak dışında başka bir işe yaramıyor bende

Diyetisyene gidiyorum 2 haftada bir tartılıyorum spor salonunda da ayda bir tartılıyorum o yüzden almak isteemedm tartı zaten moral bozmak dışında başka bir işe yaramıyor bende
Tamam ozaman 2haftada bir,bildirim yaparsiniz :)
En son kac kiloydunuz ? Ve hedefiniz nedir?

Bugünkü menüm
Sabah : tavada yumurta , peynir zeytin domates salatalık ceviz , çay , 1 dilim ekmek
Öğlen : 1 bardak süt , nir avuç kaju
Akşam : tavuklu pilav , minik 1 dilim tiramisu(4 lokmaydı)
Su 2 lt
Spor yapamadım.gün boyu dışardaydım.1 saat yürüyüş yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…