Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ah be yaptin kuzum.
Ne guzelde gitmisti kilo kisa surede.
Neden boyle oldu ki ?
Sabah ipin ucu kacmis oglende kacarsa birsey olmaz der gibi olmus.
Yarin 3mil leslie ve 100 jumping jack cezasi veriyorum sana acisi cikmaz yoksa bu yemege saldirmanin

Deli gibi uykum var.
3defa koltukda uyuya kaldim..cocuklar uyandirip duruyor. Zalimlar biraksalar uyusam az.
Cuma ve cumartesi yatma saatlerine karismiyorum diye suyunu cikariyorlar ya . Yatsalarda uyusam. Sabah is var yine bugun berbat bir gundu zaten

LadyMiami haklısın ben de yağ oranım azaltmak istiyorum. Ama tartıda da olabildiğince düşsün istiyorum aynı zamanda. En son spor salonunda ölçülmüştüm 11 eylülde, 58 kg idim ve oranım %29 du yaklaşık. Yani 17 kg yağ var vücudumda.
Hedefim 50 kg ve %20 yağ oranı maksimum.

Ah be yaptin kuzum.
Neden boyle oldu ki ?
Yarin 3mil leslie ve 100 jumping jack cezasi veriyorum sana acisi cikmaz yoksa bu yemege saldirmanin
Yıllardır bu şekilde sebebini bilmiyorum, çok yoruldum artık. İnşallah bir şeyler düzelir

Hoşbulduk,yemek yapmaya üşendim bugün ,ne yiyecegimi bilemedim meyveye verdim kemdimi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, haklısın yarın protein ekliyorum

Meyve dışında tutmadı şimdilik

Bende çamaşır ve kurutmayı en üst kata koydurdum. Hangi akılla yaptıysam

Kac bacim kac kirbac geliyor
Aynen hassas tartimi geri çıkardım bundan sonra her şey gramı gramına
Duyanda 100 kilo sanacak kariyi. Hava atiyor pehh
Ah be yaptin kuzum.
Neden boyle oldu ki ?
Bu ceza ya sukur. Ben bi kere 1 sigara boregi yedim 200 jj yaptirdilar gaddarlar
Hadi takımca gözümüz aydın
Doğurttuk sonunda
Muhahahaha devlet meselesi oldu

Bebeler instagramda bir influencer yemin ediyor. 3 hafta hergun ac karnina bunu icersen gobek gidiyormus.
2 sap kereviz
Yarim elma
Yarim limon suyu
Zencefil
Az biraz salatalik.
Bunlari blenderden gecirip her sabah iciyormusuz 3 hafta

Bebeler instagramda bir influencer yemin ediyor. 3 hafta hergun ac karnina bunu icersen gobek gidiyormus.
2 sap kereviz
Yarim elma
Yarim limon suyu
Zencefil
Az biraz salatalik.
Bunlari blenderden gecirip her sabah iciyormusuz 3 hafta
Kim oooo

Bende kac gundur goruyorum birini. Yogurt kuru ile dal gibi olmus diyor. Inanasim gelmiyor ama

Benim menum:
Sabah: yarim kuru hasan
Oglen: yarim kuru hasan
Aksam: 2 kase sehriye corbasi
Su: 1 litre
Duzeliyor duzeliyor

Eklentiler

• image.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…