Ah be yaptin kuzum.Neden yıllardır kilo veremedim bugün bunun özeti olabilir :
Kahvaltı :
4 tane küçük Boşnak böreği
1 zeytin
Yarım domates yarım salatalık
2 tane bademli kurabiye
1 mandalina
Öğle :
1 paçanga böreği
10 tane kızarmış patates
4 çatal trileçe
Akşam :
3 köfte kadar fırında balık
3 4 kornişon turşu
Bu günü böyle planlamamıştım, sabah kahvaltıda biraz fazla yerim diye düşünmüştüm ama öğlen Dışarda olunca işler çığırından çıktımidem bulanıyor şuan
Yıllardır bu şekilde sebebini bilmiyorum, çok yoruldum artık. İnşallah bir şeyler düzelirAh be yaptin kuzum.
Ne guzelde gitmisti kilo kisa surede.
Neden boyle oldu ki ?
Sabah ipin ucu kacmis oglende kacarsa birsey olmaz der gibi olmus.
Yarin 3mil leslie ve 100 jumping jack cezasi veriyorum sanaacisi cikmaz yoksa bu yemege saldirmanin
Hadi takımca gözümüz aydınHaaa size suan wc den yaziyorum. Dogurdum sukur
Yeni gelenler bu Lori kafadan sakat dicekler bana
Hoşbulduk,yemek yapmaya üşendim bugün ,ne yiyecegimi bilemedim meyveye verdim kemdimiHosgeldin oncelikle.
Özellikle mi sicak yemek yemedin? Gözlerim aradi
Meyveyi azaltmani oneririm. 1 porsiyon max 2 porsiyon meyve olsun.
Nescafe yerine sade turk kahvesi veya sutlu kahve yapip içersen daha güzel olur.
Aksamki salatan çok guzel ama
Teşekkür ederim, haklısın yarın protein ekliyorumMenun oldukça hafif olmuş ancak protein eksikliği var bu şekilde kilo versen bile kastan gider tekrar hemen kilo alırsın o yüzden protein eklemen şart. Kahvaltıda haşlanmış bir yumurta ekleyebilirdin, akşam yemeğinede 1-2 köfte ya da haşlanmış tavuk göğsü ya da balık ekleyebilirsin, günde en az iki kez mutlaka protein yemelisin. Mümkün olduğu kadar protein ağırlıklı beslenmelisin.
Meyve dışında tutmadı şimdilikYokkk benim suan 2 evim var bana gelsin
Aha sana soylencekleri ben soylimcok fena bizimkiler
- meyve cok ulaaa
- aksam ekmek yemekte nedir
-Adim az leslieeee yap
- su az cok az
Demeseler bilegimi keserim
Valla kiz aynen. Bi hevesle bu evimi almistik. Nasil seviniyordum ama her haftasonu evle ugrasiyordum. Apartmani ozlemistim. Simdiki evim minnos bi apartman ama nasil mutluyumm. Cabuk bitsin geceyim evime diyorum
Bende çamaşır ve kurutmayı en üst kata koydurdum. Hangi akılla yaptıysamBurda genelde trafik diye bir sorun yok. Yağmur varsa kötü tabii. Bir de kaza olduğunda 3-5 saat yolda kalınabilir. O yüzden havaalanına gideceksek (60-70 dakika uzaklığı) 5-6 saat önceden çıkıyoruz risk almamak için.
Bursa da 3 katlı evde yaşamıştım merdivenden nefret ediyordum, özellikle temizlik yaparken ve en alttan en üst kata çamaşır çıkarırken. Allah yardımcın olsun bacım
Kac bacim kacNeden yıllardır kilo veremedim bugün bunun özeti olabilir :
Kahvaltı :
4 tane küçük Boşnak böreği
1 zeytin
Yarım domates yarım salatalık
2 tane bademli kurabiye
1 mandalina
Öğle :
1 paçanga böreği
10 tane kızarmış patates
4 çatal trileçe
Akşam :
3 köfte kadar fırında balık
3 4 kornişon turşu
Bu günü böyle planlamamıştım, sabah kahvaltıda biraz fazla yerim diye düşünmüştüm ama öğlen Dışarda olunca işler çığırından çıktımidem bulanıyor şuan
Duyanda 100 kilo sanacak kariyi. Hava atiyor pehhAynen hassas tartimi geri çıkardım bundan sonra her şey gramı gramına
Bu ceza ya sukur. Ben bi kere 1 sigara boregi yedim 200 jj yaptirdilar gaddarlarAh be yaptin kuzum.
Ne guzelde gitmisti kilo kisa surede.
Neden boyle oldu ki ?
Sabah ipin ucu kacmis oglende kacarsa birsey olmaz der gibi olmus.
Yarin 3mil leslie ve 100 jumping jack cezasi veriyorum sanaacisi cikmaz yoksa bu yemege saldirmanin
Muhahahaha devlet meselesi olduHadi takımca gözümüz aydın
Doğurttuk sonunda
Dua et yarismiyoruz takimlarla. Yoksa bizde sacini basini yolardik
Kim ooooBebeler instagramda bir influencer yemin ediyor. 3 hafta hergun ac karnina bunu icersen gobek gidiyormus.
2 sap kereviz
Yarim elma
Yarim limon suyu
Zencefil
Az biraz salatalik.
Bunlari blenderden gecirip her sabah iciyormusuz 3 hafta
Yarin aksam bildirim bekliyorum yaptigina dair. Beni ve
Ayni sehirde kaliyoruz. Peteknas_gramKim oooo
Bende kac gundur goruyorum birini. Yogurt kuru ile dal gibi olmus diyor. Inanasim gelmiyor ama