- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 30
Evet stevia. Birde tarif de anason tozu var Ama bulmasi zor olur herhal. Ben seviyorum ve ekliyorum. 1ck oda.İnce olmaan tuz deniz tuzu yada kaya tuzudur diye tahmin ediyorum
Tatkandırıcı dediğin stevia mı?
Harika çevirmişsin canım, buzlukta muhafaza edin/bekletin aynı anlama geliyor
Akşam mutfakta baya vakit geçiricem anlaşılan :)
Daha önceki diyetlerimde ne kadar cahilmişim.Günaydın arkadaşlar
Bakalım bugün kaç kalori kaybedeceğizDün çok zorlu bir gündü ama 68 leri görünce çok mutlu oldum , 69 da tıkanmış kalmıştım.
Ve ikinci bebeğime de 67 kiloda hamile kalmıştım , ondan ilk hedefim 67 ye yaklaşmanın mutluluğu var içimde.
İyiki var burası yaa.Gerçekten desteğe ihtiyaç duyduğum bu dönemde beni çok motive ettiniz.Sizleri seviyorum yoldaşlarım
Birde konusunca duykiz senin ana dilin sayilmaz, normaldir.
cok cok iyi turkcen
Ladyciğim afiyet şifa olsun , menülerin çok orjinal☺Kusura bakmayın kızlar bu saatte çok ayrıntılı yazamıyorum çok yorgun oluyorum uykum geliyor. Ama resimlerde bütün ayrıntılar var.
Sabah menü:
Keto cookie
Keto pumpkin muffin
Yumurtalı ıspanak
Blueberries
Elma
1 Nespresso
Öğlen menü:
2 yk zeytinyağlı pırasa
Hindi füme sandviç
Akşam menü:
3 yk yoğurt
1 tane kıymalı kabak kayığı
Spor:
59 dk full body Pilates ve ağırlık kaldırma
30 dk tırmanma
10000 fen fazla adım
A Arrietty_sedulu H3RA_
Citir olalim hepimizGünaydın arkadaşlar
Bakalım bugün kaç kalori kaybedeceğizDün çok zorlu bir gündü ama 68 leri görünce çok mutlu oldum , 69 da tıkanmış kalmıştım.
Ve ikinci bebeğime de 67 kiloda hamile kalmıştım , ondan ilk hedefim 67 ye yaklaşmanın mutluluğu var içimde.
İyiki var burası yaa.Gerçekten desteğe ihtiyaç duyduğum bu dönemde beni çok motive ettiniz.Sizleri seviyorum yoldaşlarım
Bu nasıl bir menü migim, balon gibi sisersin. Barbunya var soğan var pilav var. Mercimek var. Yetmemiş kızartma varDünkü menüm
Sabahb6:30
Bi kase Kakaolu muzlu sütlü yulaf lapası
Öğle 12:00
Bi kase mercimek çorbası
Arnavut cigeri +soğan
Bi kupa cappucino
Akşam 20:00 annemdeyim
Bi kase tavuk suyuna çorba
Barbunya +burgur pilavi
Salalatalık
2 karpuz 2 kavun
Su 2 lt
Spor 7218 adım
Park sporları yaptık annemle
Bide sabah dans ettim
sedulu
Hollanda da mıydın sen?Doğma büyüme oralı mısın?☺Birde konusunca duyben hep türkcem iyidir demissimdir. Taa ki evlenene kadar
Yok DanimarkaHollanda da mıydın sen?Doğma büyüme oralı mısın?☺
Birde konusunca duyben hep türkcem iyidir demissimdir. Taa ki evlenene kadar
Hoşgeldin mirapham
Dün çok yedim valla
Telafi edecek yol arıyom
Bide üstüne reglim
Kalori 1000 üstünde bunlar
Ben zaten takip ediyorum seni
Bundan sonra takip etcem seni.
Kim 20 kg verdi?Ben de takip ediyorum senihele 20 kg vermek olanlar var onları bakıyorum
Yok verecek olanlarKim 20 kg verdi?
Ladyciğim afiyet şifa olsun , menülerin çok orjinal☺
Tırmanmayı tavsiye ederim demiştim.Ben de burdaki tepelere tırmanmayı çok seviyorum.
Senin Tırmanmaktan kastın nedir?Dağ tepe mi yoksa farklı bir platform mu?
Aynen deştikçe baya tarif çıkıyor.Evet stevia. Birde tarif de anason tozu var Ama bulmasi zor olur herhal. Ben seviyorum ve ekliyorum. 1ck oda.
Kaya tuzuymus
Bir baska kolay sey ise. Waffle. Cheddar ve yumurta ile var kahvalti niyetine. Guzel alternatif.
Tarif bolonemli olan fazla derine acilmamak. Ozaman akil karisikligi ve zor bu diye dusunmeye basliyor insan
Aksam icin yaptin mi plan ?
Ne yapmam lazımSelam kızlar
Sabah kahvaltı ve eşime yemek hazirlama telaşı olduğundan anca oturdum.
Spora başlayacağım birazdan vakit kaybetmeden
Wilma11 yavrum menülerinde bir ölçü belirlemen lazım. Öyle bulgur pilavı yazman kurtarmıyor. Kaç kaşık yedin ya da kaç gr mutlaka belirtilmeli. Zira pek masum bir gıda değil kendisi. Bir de meyveyi akşam yemeği üzerine değil de ara olarak tüketirsen yakması daha kolay olur. Akşam zaten sismissin bir de üzerine meyve mide bunlari eritmek için epey uğraşmıştır.