Lezzetli bir gün olmuş. İf saatlerinde çok güzel.sedulu A Arrietty_
12.30
Tb simidi ile sandvic
Balli cay
1 kase yogurt ve nar
16.30
Kremali kahve
2 kare bitter
1 avuç kuruyemis
Su yok, disaridaydim, hava da soguk zati. Aksam sicak sicak bitki cayi içerim evimde
20 bin adim
Eki Görüntüle 2924285
Ketojenik oturmadı benim kafamda daha. Her yiyeceğe çekinerek bakıyorum. Makro değerleri hesaplamak kafamı karıştırıyor. Yarın mutfak terazisi alıcam. Başladıktan 3/4 gün sonra halsizlik yaşarsanız vücut ketozise olmaya başlamıştır dedi diyetisyen. Çokmu halsizlik oluyor sende de oldumu?Sacma gun oldu
Ketojenik olmadigi kesin
18 saat oruc sonrasi
1dilim tam tahilli ekmek
Fransiz peyniri
6 ince dilim domates
2tk yesilsogan
Bu sekilde sandevic yaptim
Ara
4-5 adet macadamia findigi
1 hurma
1 Elma
Aksam
4yk bulgur
2yk yogurt
Su 2,5l
1 saat tempolu yürüyüs
13200 adim
sedulu
Evet ya baya plansızdı, alışverişide yapamadım zaten. Makro marketlerde bulunuyormuş ürünler. Yarın halledicem ama.Bugunluk 50gr olmasina takilma.Plansiz yogun gun olmus.
Iyi gelin seni :)
Aksam mi hizli ve kolay olmasi lazim ?
Ben zaten gripdim o yuzden halsizlik yaptiysada fark etmedim.Lezzetli bir gün olmuş. İf saatlerinde çok güzel.
Kışlıklar giyilmiş, ne çabuk bitti yaz. Hazirandan başa sarsak.
Ketojenik oturmadı benim kafamda daha. Her yiyeceğe çekinerek bakıyorum. Makro değerleri hesaplamak kafamı karıştırıyor. Yarın mutfak terazisi alıcam. Başladıktan 3/4 gün sonra halsizlik yaşarsanız vücut ketozise olmaya başlamıştır dedi diyetisyen. Çokmu halsizlik oluyor sende de oldumu?
Iyi geceler canim.Sporu yapamadım çok uykum geldiiyi geceler herkese
Gecmis olsun canim ,ins.dusundugun gibi degildir dikkatli ol
Lori çok geçmiş olsun
KiminÇok iyiii sizin başlangıç kilonu kaçtı? Ve hedef ne :)
Agzin kokar. Camasirsuyu icmis gibiLezzetli bir gün olmuş. İf saatlerinde çok güzel.
Kışlıklar giyilmiş, ne çabuk bitti yaz. Hazirandan başa sarsak.
Ketojenik oturmadı benim kafamda daha. Her yiyeceğe çekinerek bakıyorum. Makro değerleri hesaplamak kafamı karıştırıyor. Yarın mutfak terazisi alıcam. Başladıktan 3/4 gün sonra halsizlik yaşarsanız vücut ketozise olmaya başlamıştır dedi diyetisyen. Çokmu halsizlik oluyor sende de oldumu?
Ketojenik diyet deyince gözümde çok abarttım ben sanırım. Misal senin menün ev halkıyla yenebilecek tarzda bir menü. Ayrıca bir şey hazırlamaya gerek olmayanlardan. Bende haftalık tasarlayayım bir süre menülerimi sonra oturur sanırım.Ben zaten gripdim o yuzden halsizlik yaptiysada fark etmedim.
Keto flu olabilirsin. Ilk denedigimde olmustum. Makrolari cozersin. Ben 1hafta hesapladim mesela. Surekli hesap yapmam gerekmiyor. Cunku suan yedigim gibi yersem 20gr altinda karb. Yag i kuruyemis ile doldurdum bu hafta Ama 2defa bulletproof kahve icersem tereyag ile yag kismi tamamdir. HC yag seversen onu kullana bilirsin. Kahvede tadini sevmiyorum.
Menuye gelince. Bende yarin alisveris gunu oldugu icin insta dan fikir ariyorum. Yarin ki menum belli. Tazefasulye ve tavuk pirzola.
Tazefasulye aksamdan yapilirsa tavuk pirzolada uzun surmez pismesi.
Onun disinda simdilik su iki tabagi planliyorum yarinden sonra. Tavugun Yanina karnibahar pilavi kullanacagim. Yumurta ve mantarli tabak da ise Hem yag Hem protein dolu dolu
Aynen öyle yapıcam yarın akşam.Bir kaç çeşit hazırlıcam. Tatlıları bile yapabildiğim kadar atıcam dolabaH3RA_ senin gibi gec cikan biri icin en mantiklisi kendine 2gunluk yemek yapmak.
Eve gelince isitip yeme isi kalacak sana
Canım çok geçmiş olsun iyi bak kendine. Benimde ameliyat olmam lazım erteleyip duruyorum.Morfini ictim. Bayilirim simdi. Iyi geceler canlar
Afiyet olsunKusura bakmayın kızlar bu saatte çok ayrıntılı yazamıyorum çok yorgun oluyorum uykum geliyor. Ama resimlerde bütün ayrıntılar var.
Sabah menü:
Keto cookie
Keto pumpkin muffin
Yumurtalı ıspanak
Blueberries
Elma
1 Nespresso
Öğlen menü:
2 yk zeytinyağlı pırasa
Hindi füme sandviç
Akşam menü:
3 yk yoğurt
1 tane kıymalı kabak kayığı
Spor:
59 dk full body Pilates ve ağırlık kaldırma
30 dk tırmanma
10000 fen fazla adım
A Arrietty_sedulu H3RA_
İnstagram adresiniz neydi :)Akşam yemeğim
Çok güzel oldu İnstagram food blogger sayfama ekledim
Menümü spor bitince koycam daha sporum bitmedi.
Fat bombs harika bir cozum. Hemde yag acigini kapatmak icin cok iyi. Buzlukdan yiyeceginde cikarman yeterli. Cokca yapabilirsin mesela onu.Ketojenik diyet deyince gözümde çok abarttım ben sanırım. Misal senin menün ev halkıyla yenebilecek tarzda bir menü. Ayrıca bir şey hazırlamaya gerek olmayanlardan. Bende haftalık tasarlayayım bir süre menülerimi sonra oturur sanırım.
Diyetisyen 20 gr karboyu geçince vücut ketoziseden çıkar, yine karbo yakmaya başlar dedi. Yani başa sarmış oluyoruz. O biraz beni gerdi sanırım. Şimdi senin menüyü görünce gereksiz stres yaptığımı farkettim.
Hesaplamalarıma göre Benim kilomda birinin 92 gr protein 72 gr yağ almam gerekiyor her gün. Dediğin gibi çiğ kuruyemişlerle tamamlayabilirim onlarıda.
Aynen öyle yapıcam yarın akşam.Bir kaç çeşit hazırlıcam. Tatlıları bile yapabildiğim kadar atıcam dolaba