Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ev yapimi su böreği bulsam hepinizi satarim
Allahtan öyle yetenekli bir tanıdığım yok
Ahhahhaha tam benim kafadan
Çok iyiii sizin başlangıç kilonu kaçtı? Ve hedef ne :)
55 idi hedef 51 şimdilik
İnstagram adresiniz neydi :)
Gizli bir adres değil herkese açık, zaten sosyal medya fenomeni falan değilim, sadece yemek yapmayı ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, öyle çocuklarım için yaptığım bir platform genelde çocuklarımın sevdiği yemekler olunca oraya koyuyorum miras kalsın diye ama çok sağlıklı tarifler de var bakabilirsin. Seylaskitchen
Koşu bandının tırmanma özelliği
kosu bandinin tirmanma ozelligini kastediyor sanirim,
cok sicak disarisi diye hep evde spor yapiyorum demisti cunku.
Aynen
Almamız gereken protein miktarına nereden baktınız?
Kalori bakılan yerlerden o da bakılıyor zaten internette kolayca bulabilirsin yaşını kilonu yaz sana ne kadar protein alman gerektiğini yazıyor mesela benim protein alma miktarım 40 ila 60 gram arası günlük.
Mesaide kalıcam bide işten dolayı yemek yemeden günü bitirsem olur mu
Olmaz kesinlikle protein ağırlıklı bir şey yemek zorundasın.

Tamam buldum

Kirbaclim ben kotuyum canim. Dunden beri. Doktor aradi acile gitmem gerekiyor.

onur konuğu olarak hayatıma devam etmek istiyorum
artık sohbete muhabbete tatlı dilime etiketleyin beni ödevini yapmayan öğrenci misali her allahın günü tahtaya çağrılmak nazik ruhumda hasar bırakıyor

Wilma11 günün büyük bölümünü ofiste geçiren biri olarak sana bir kaç tavsiye vermek isterim.

Sabah kahvaltıda yumurtanı eksik etme, tokluk hissi süper, sıfır karbonhidrat ve bol protein.
Normal kahvaltıda yiyeceklerini ye, mevsim otları ekle yanına, ekmeği siyez unundan tercih et.
Hatta bu siyez unundan krepler yapabilirsin kendine.
Benim diyetisyenim en sağlıklı karbonhidat olarak wasa yada karabuğday patlağı öneriyordu.
Tavsiye ederim hem normal ekmeğe göre daha fazla tüketiyorsun hem doyurucu oluyor.
1 dilim ekmek=2 wasa=3 karabuğday patlağı hesabını kafanda yaparak tüket bunları

Öğle yemeğin işyerinde hazır çıkıyorsa protein, sebze, salata olanları tercih et. Menüne bulgur, pilav, makarna ekleyeceksen 3/4 yk ile sınırlı tut.

Kendine atıştırmalık olarak çekmecene ceviz, badem, fındık vb. şeyler al bulunsun. 1 avuçla kendine ara öğün yapabilirsin.
Sağlıklı tatlı seçeneği istersen Züber markasının lokma, protein bar tarzı atıştırmalıklarıda bulunsun çekmecende. Bu seçeneklere meyve de ekleyebilirsin.Canın hangisini isterse onunla yaparsın atıştırmanı.

Kahveyi şekersiz içemiyorsun kahvenin yanında 1/2 tane hurma ye. Sana tatlıyı aratmayacaktır. Yedikten sonra tatlı isteğin körelecek.

Akşam yemeklerini gün içinde yediklerine göre planla. Mesela proteini az tükettiysen akşam kırmızı et/tavuk/balık olsun menünde. Öğlen proteini tam aldıysan sebze ve salata ile kapat günü mesela.

Suyu en az 2 lt tüket gün içinde. Ek olarak her gün 1 maden suyu tüketmeye çalış.

Son düzenleme:
onur konuğu olarak hayatıma devam etmek istiyorum
artık sohbete muhabbete tatlı dilime etiketleyin beni ödevini yapmayan öğrenci misali her allahın günü tahtaya çağrılmak nazik ruhumda hasar bırakıyor

listeden cikacaksin yani anladigim.

olar tabikisi.

ama kendine tartilma zamani falan belirleyecek misin? hani ipin ucu kacmasin diye?

kızlar bu arada bir şey soracağım size akıl danışmak istiyorum sabah kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor bazen, bazen fırsatım olmuyor öğlene kadar kahve ile idare edebiliyorum.
sizce sabah elma sütle geçiştirmek nasıl fikir metabolizma açısından? öğlene çok acıkmamış olurum gibi diyorum öğlen alacağım kalori çok olmaz öğünlerde denge olur..
sabah sağlam kahvaltı yaptığımda ise öğlen pek acıkmıyorum 15 gibi acıkıyorum o saatlerde de yemek yeme imkanım olmuyor o yüzden kahvaltıyı atlamak fikri mantıklı geliyor.
yani derleyip topladığımda aç beklemek kahvaltıyı atlamak bir öğünde kalorileri toplamak vücut için sağlıklı ideal olan nedir, metabolizmayı yavaşlatmak istemiyorum

listeden cikacaksin yani anladigim.

olar tabikisi.

ama kendine tartilma zamani falan belirleyecek misin? hani ipin ucu kacmasin diye?
ipin ucu sizde zaten burdayım hep biraz ipin ucunu salayım uzatayım istiyorum o kadar

iyi tirmanmalar ladym

ben cok yorgunum yaaaaaaa, biri bana spor yaptirsin, uzerime soyle eglenceli video falan atsin ( sedulu haric )
Benim treadmill duvara bakıyor, tırmanırken duvara bakarak tırmanıyorum. Yani o kadar eğlenceli
Kirbaclim ben kotuyum canim. Dunden beri. Doktor aradi acile gitmem gerekiyor.
Yaaa çok merak ettim inşallah iyileşirsin. Bizi habersiz bırakma

Öğün atlama karşıtı biri olarak kesinlikle kahvaltının atlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Atlamak istediğin bir öğün olursa da öğle atla. Ki ben ona da karşıyım mutlaka bir şey yemek lazım hem metabolizmayı çalıştırmak açısından hem de vücudun enerji ihtiyacı sebebiyle mutlaka ama mutlaka bir şeyler yemen lazım. Kalori hesabını bazılarımız yanlış anlıyoruz, kalorinin düşük olması değil amaç, kalori düşükken sağlıklı ve besleyici protein değeri yüksek şeyler yemek, yani çok yağlı sağlıksız beyaz unlu şekerli şeyler yememek. Bence sen beslenmeni tekrar gözden geçir ve yeniden bir başlangıç yap. Buradaki menülere bakabilirsin bazılarımızın menüleri gerçekten çok sağlam çok dengeli, kendine yeni bir menü sistemi oluşturabilirsin ilk başta biraz zor gelebilir ama oturtunca çok kolay ve çok eğlenceli. İstersen bizlerde yardımcı oluruz.

Lady cim seni de alintiladim. Cunku seninle celisen seyler yazicam. Genel olarak senin felsefeni begeniyorum, ama if ile celisiyor bazi konular. Tek bir dogru yok tabiki, ama bende cok ise yaradigi icin ben ifi oneriyorum.

yani 16 saatlik ifi gunun istedigin saatinde yapabilirsin tabi ki,
ama genel olarak sabah ogununu atlayarak yapiyor cogu kisi ve hem hayat tarzina daha uygun buluyorlar hem de daha saglikli.

Sabah kahvesi insani baya idare ediyor zaten.

Bir de Lusi sen de benim gibisin, sabah cocuklari hazirla, okul mokul isleri derken stresimiz bol oluyor, sahsen ben sabah ogununu biraktigimdan beri cok daha rahatladim, zamanim yetiyor sabah her seye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…