Ahhahhaha tam benim kafadanEv yapimi su böreği bulsam hepinizi satarim
Allahtan öyle yetenekli bir tanıdığım yok
55 idi hedef 51 şimdilikÇok iyiii sizin başlangıç kilonu kaçtı? Ve hedef ne :)
Gizli bir adres değil herkese açık, zaten sosyal medya fenomeni falan değilim, sadece yemek yapmayı ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, öyle çocuklarım için yaptığım bir platform genelde çocuklarımın sevdiği yemekler olunca oraya koyuyorum miras kalsın diye ama çok sağlıklı tarifler de var bakabilirsin. Seylaskitchenİnstagram adresiniz neydi :)
Koşu bandının tırmanma özelliğiLadyciğim afiyet şifa olsun , menülerin çok orjinal☺
Tırmanmayı tavsiye ederim demiştim.Ben de burdaki tepelere tırmanmayı çok seviyorum.
Senin Tırmanmaktan kastın nedir?Dağ tepe mi yoksa farklı bir platform mu?
Aynenkosu bandinin tirmanma ozelligini kastediyor sanirim,
cok sicak disarisi diye hep evde spor yapiyorum demisti cunku.
Kalori bakılan yerlerden o da bakılıyor zaten internette kolayca bulabilirsin yaşını kilonu yaz sana ne kadar protein alman gerektiğini yazıyor mesela benim protein alma miktarım 40 ila 60 gram arası günlük.Almamız gereken protein miktarına nereden baktınız?
Olmaz kesinlikle protein ağırlıklı bir şey yemek zorundasın.Mesaide kalıcam bide işten dolayı yemek yemeden günü bitirsem olur mu
Benim spor sabahtan bitti. Şimdi 2 tk fıstık ezmesi yedim tatlı niyetine kahve keyfi yapıyorum. Sana kolay gele beybisiBen yine tırmanmaya gidiyorum ofise gidince sayfaya bakarım. Çok yemeyin, bol spor yapın, bol proteinli yeyin hadi bakalım abla nasihati
Tamam buldumAhhahhaha tam benim kafadan
55 idi hedef 51 şimdilik
Gizli bir adres değil herkese açık, zaten sosyal medya fenomeni falan değilim, sadece yemek yapmayı ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, öyle çocuklarım için yaptığım bir platform genelde çocuklarımın sevdiği yemekler olunca oraya koyuyorum miras kalsın diye ama çok sağlıklı tarifler de var bakabilirsin. Seylaskitchen
Koşu bandının tırmanma özelliği
Aynen
Kalori bakılan yerlerden o da bakılıyor zaten internette kolayca bulabilirsin yaşını kilonu yaz sana ne kadar protein alman gerektiğini yazıyor mesela benim protein alma miktarım 40 ila 60 gram arası günlük.
Olmaz kesinlikle protein ağırlıklı bir şey yemek zorundasın.
Ben yine tırmanmaya gidiyorum ofise gidince sayfaya bakarım. Çok yemeyin, bol spor yapın, bol proteinli yeyin hadi bakalım abla nasihati
Kirbaclim ben kotuyum canim. Dunden beri. Doktor aradi acile gitmem gerekiyor.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
@Dahlia_ ÖDÜL
MUAF MUAF MUAF MUAF H3RA_
LadyMiami
@Tavsannesi ÖDÜL
MUAF
@deanvillage ÖDÜL
Wilma11 ÖDÜL
Alys
Lusi
Lori
@kasim_pati
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
Lusi ve Lori kardeşler ?
Ne oldu bebeğim ya kaçırdım o kısmı benKirbaclim ben kotuyum canim. Dunden beri. Doktor aradi acile gitmem gerekiyor.
Kirbaclim ben kotuyum canim. Dunden beri. Doktor aradi acile gitmem gerekiyor.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
@Dahlia_ ÖDÜL
MUAF MUAF MUAF MUAF H3RA_
LadyMiami
@Tavsannesi ÖDÜL
MUAF
@deanvillage ÖDÜL
Wilma11 ÖDÜL
Alys
Lusi
Lori
@kasim_pati
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
Lusi ve Lori kardeşler ?
onur konuğu olarak hayatıma devam etmek istiyorum
artık sohbete muhabbete tatlı dilime etiketleyin beni ödevini yapmayan öğrenci misali her allahın günü tahtaya çağrılmak nazik ruhumda hasar bırakıyor
ipin ucu sizde zaten burdayım hep biraz ipin ucunu salayım uzatayım istiyorum o kadarlisteden cikacaksin yani anladigim.
olar tabikisi.
ama kendine tartilma zamani falan belirleyecek misin? hani ipin ucu kacmasin diye?
Benim treadmill duvara bakıyor, tırmanırken duvara bakarak tırmanıyorum. Yani o kadar eğlenceliiyi tirmanmalar ladym
ben cok yorgunum yaaaaaaa, biri bana spor yaptirsin, uzerime soyle eglenceli video falan atsin (sedulu haric )
Yaaa çok merak ettim inşallah iyileşirsin. Bizi habersiz bırakmaKirbaclim ben kotuyum canim. Dunden beri. Doktor aradi acile gitmem gerekiyor.
Öğün atlama karşıtı biri olarak kesinlikle kahvaltının atlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Atlamak istediğin bir öğün olursa da öğle atla. Ki ben ona da karşıyım mutlaka bir şey yemek lazım hem metabolizmayı çalıştırmak açısından hem de vücudun enerji ihtiyacı sebebiyle mutlaka ama mutlaka bir şeyler yemen lazım. Kalori hesabını bazılarımız yanlış anlıyoruz, kalorinin düşük olması değil amaç, kalori düşükken sağlıklı ve besleyici protein değeri yüksek şeyler yemek, yani çok yağlı sağlıksız beyaz unlu şekerli şeyler yememek. Bence sen beslenmeni tekrar gözden geçir ve yeniden bir başlangıç yap. Buradaki menülere bakabilirsin bazılarımızın menüleri gerçekten çok sağlam çok dengeli, kendine yeni bir menü sistemi oluşturabilirsin ilk başta biraz zor gelebilir ama oturtunca çok kolay ve çok eğlenceli. İstersen bizlerde yardımcı oluruz.kızlar bu arada bir şey soracağım size akıl danışmak istiyorum sabah kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor bazen, bazen fırsatım olmuyor öğlene kadar kahve ile idare edebiliyorum.
sizce sabah elma sütle geçiştirmek nasıl fikir metabolizma açısından? öğlene çok acıkmamış olurum gibi diyorum öğlen alacağım kalori çok olmaz öğünlerde denge olur..
sabah sağlam kahvaltı yaptığımda ise öğlen pek acıkmıyorum 15 gibi acıkıyorum o saatlerde de yemek yeme imkanım olmuyor o yüzden kahvaltıyı atlamak fikri mantıklı geliyor.
yani derleyip topladığımda aç beklemek kahvaltıyı atlamak bir öğünde kalorileri toplamak vücut için sağlıklı ideal olan nedir, metabolizmayı yavaşlatmak istemiyorum
kızlar bu arada bir şey soracağım size akıl danışmak istiyorum sabah kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor bazen, bazen fırsatım olmuyor öğlene kadar kahve ile idare edebiliyorum.
sizce sabah elma sütle geçiştirmek nasıl fikir metabolizma açısından? öğlene çok acıkmamış olurum gibi diyorum öğlen alacağım kalori çok olmaz öğünlerde denge olur..
sabah sağlam kahvaltı yaptığımda ise öğlen pek acıkmıyorum 15 gibi acıkıyorum o saatlerde de yemek yeme imkanım olmuyor o yüzden kahvaltıyı atlamak fikri mantıklı geliyor.
yani derleyip topladığımda aç beklemek kahvaltıyı atlamak bir öğünde kalorileri toplamak vücut için sağlıklı ideal olan nedir, metabolizmayı yavaşlatmak istemiyorum
Öğün atlama karşıtı biri olarak kesinlikle kahvaltının atlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Atlamak istediğin bir öğün olursa da öğle atla. Ki ben ona da karşıyım mutlaka bir şey yemek lazım hem metabolizmayı çalıştırmak açısından hem de vücudun enerji ihtiyacı sebebiyle mutlaka ama mutlaka bir şeyler yemen lazım. Kalori hesabını bazılarımız yanlış anlıyoruz, kalorinin düşük olması değil amaç, kalori düşükken sağlıklı ve besleyici protein değeri yüksek şeyler yemek, yani çok yağlı sağlıksız beyaz unlu şekerli şeyler yememek. Bence sen beslenmeni tekrar gözden geçir ve yeniden bir başlangıç yap. Buradaki menülere bakabilirsin bazılarımızın menüleri gerçekten çok sağlam çok dengeli, kendine yeni bir menü sistemi oluşturabilirsin ilk başta biraz zor gelebilir ama oturtunca çok kolay ve çok eğlenceli. İstersen bizlerde yardımcı oluruz.