- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Günaydın
Tıkabasa yiyorum 300 kalorinın altında kalıyor. İstersek başaramayacağımız hiçbir şey yok.
Kahvaltinin guzelligi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Tıkabasa yiyorum 300 kalorinın altında kalıyor. İstersek başaramayacağımız hiçbir şey yok.
Bu sefer 36 saatlik oruc tutmadi . Neyse 18 saat de iyi regl den cikar cikmaz yapmamaliyim belki.
Anne yemegi gibisi yok, Canim annemin su boregi baskadir. Acikcasi annemin su boregi soz konusuysa diyet falan tanimam.
.
Insallah kuzum ya. Biktim resmenBurda da chobani diye bir marka var Amerika'daki en buyuk markalardan biri. Sahibi Turk ve yogurdu greek diye satiyor. Bildigin suzme yogurt, yani Turk yogurdu
Kahvaltin 10 numara olmus. Oglende dusundugunun aksine cok kotu degil, tabi miktarlari asiri degilse. Sporun ve aksaminda harika. Cok basarili gidiyosun. Beni endiselendiren uzum oldu. Kaloriden cok sekeri yuksek meyve oldugu icin yerken miktarina dikkat et. Biliyosun seker bedenimizde yaga transfer oluyor
Uzumu de cok yemediysen asiri fantastik cooook basarili bir gun.
Gecmis olsun. Tuvalet sorunun bence cok az yemenden kaynaklaniyor. Ama mide durumundan cok da yiyemezsin. Insallah doktorun verdigi ise yarar. Yalniz icini mutlaka oku aliskanlik yapanlardan olmasin aksi halde ilaci almadan tuvalete gidemezsin. Aralarda benim gibi marul kemir cok ise yariyor. Bir de Turk kahvesi veya espresso icebiliyorsan ise yarar.
Selam kizlar
Isyerinden ciktim direk doktora gectim. 2 haftadir sirtim afriyor bugunde karnima sancilar girdi. Kan aldilar sabah belli olur. Morfin verdiler. Buyuk ihtimal safra kesesi. Bakalimmmm
Doktordayken wc sorunumu soyledim. Versi bisey. Insallah etki ederr
Çok teşekkür ederim, 2 haftadır çok yoruluyorum hastanede. Yine de dediğin gibi 15dk da olsa ağırlık kaldırmayı deneyeceğimProtein yanı sıra ağırlık kaldırmak da kas yapıyor bilgin olsun günde 15 dakika ağırlık kaldırabilirsen çok faydası olur ikincisi ilk günlerde ilk haftalarda zaten çok verirsin sonrasında gramlara düşecek Buda çok normal yani sakin ol endişelenmeye gerek yok gayet iyi gidiyorsun maşallah.
Daha önce yazmıştım buraya sen gördün mü bilmiyorum bizim ofiste çalışan hatunlardan biri sadece dondurma yemeyi bırakarak 2 kg verdi iki haftada yani bu gayet normal aburcubur çok fazla kilo aldırıyor.
Bi sap üzüm yedim sonra üzüm ve kırmızı biber etksinden 3 gün erken regl oldum
Çok iyiii sizin başlangıç kilonu kaçtı? Ve hedef ne :)50 gr daha vermişim dünden beri
Cumartesi 53
Bugün 52.8
-200
Evet atmistin. Ama niyeyse regl iken ve hemen sonrasi onerilmiyor diye kalmis aklimda regl de genel anlamda zorlanmadim. Seker,cikolata yemedim. Buyuk basari benim icinAslinda regl sonrasi oruc oneriliyor,
Regl zamani ve oncesi onerilmiyor.
Sen regl zamani ama zorladin sanki, o da enerjisiz birakabilir.
Bir video izlemiştim, atmis miydim sana, kadinlarda intermittent fasting nasil olmali doye bir doktorun onerileri?
Kızlar selam, bugün ketojeniğe başlamam lazımdı.
Sabah aceleyle evden çıktım kahvaltıda yazdıklarımı ağzıma atıp çıktım hemen. Kayınvalidemin doktor işleri vardı öğleden sonraya kadar hastanedeydim.
Öğlen yazdıklarımıda ketoyu bozmamak için midemi bastırsın diye attım ağzıma.
Akşam migrenim tuttu eşim ne hazırladıysa onları yedim, ilaç içmek için. Zaten açlıktan gözüm dönmüştü. Kalori olarak çok değil ama ketojeniğe başlayamamış oldum bugün.
Karbonhidratı max 20 gr da tutmam lazımdı ama akşam öğünümle 50 gr oldu.
A Arrietty_ kolay hazırlanabilen ketojenik tariflerin var mı? Yarın alışverişimide tamamlayıp bir an önce başlamam lazım.
Farkındayım çok saçma bir gün oldu. Hep dışarıdaydım seçeneğim yoktu. Birde ketojeniğe başlıcam diye şartlandırmıştım kendimi dışarıda yemek istemedim. Makro değerleri akşam yemeğine sakladım akşamda kötü olunca hazırlayamadım bir şey.Canim 550 kalori ne, cidden cok az, migrenin de tutar, metabolizman da yavaslar. Aksam esim ne hazirladiysa yedim dedigin bile cok degil ki.
Bugunluk 50gr olmasina takilma.Plansiz yogun gun olmus.Kızlar selam, bugün ketojeniğe başlamam lazımdı.
Sabah aceleyle evden çıktım kahvaltıda yazdıklarımı ağzıma atıp çıktım hemen. Kayınvalidemin doktor işleri vardı öğleden sonraya kadar hastanedeydim.
Öğlen yazdıklarımıda ketoyu bozmamak için midemi bastırsın diye attım ağzıma.
Akşam migrenim tuttu eşim ne hazırladıysa onları yedim, ilaç içmek için. Zaten açlıktan gözüm dönmüştü. Kalori olarak çok değil ama ketojeniğe başlayamamış oldum bugün.
Karbonhidratı max 20 gr da tutmam lazımdı ama akşam öğünümle 50 gr oldu.
A Arrietty_ kolay hazırlanabilen ketojenik tariflerin var mı? Yarın alışverişimide tamamlayıp bir an önce başlamam lazım.