Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bu sefer 36 saatlik oruc tutmadi . Neyse 18 saat de iyi regl den cikar cikmaz yapmamaliyim belki.

Aslinda regl sonrasi oruc oneriliyor,
Regl zamani ve oncesi onerilmiyor.

Sen regl zamani ama zorladin sanki, o da enerjisiz birakabilir.
Bir video izlemiştim, atmis miydim sana, kadinlarda intermittent fasting nasil olmali doye bir doktorun onerileri?

Popisi kucultebilirsem su hareketi yapıcam
Ama simdi olmuyor

Insallah kuzum ya. Biktim resmen

Gecmis olsun canim ,ins.dusundugun gibi degildir dikkatli ol

Çok teşekkür ederim, 2 haftadır çok yoruluyorum hastanede. Yine de dediğin gibi 15dk da olsa ağırlık kaldırmayı deneyeceğim
Daha önce yazmıştım buraya sen gördün mü bilmiyorum bizim ofiste çalışan hatunlardan biri sadece dondurma yemeyi bırakarak 2 kg verdi iki haftada yani bu gayet normal aburcubur çok fazla kilo aldırıyor.

Ben abur cubur çok seviyorum ya hele dondurma miktarını azaltabilsem çok iyi olur benim için, diyette olmadığım zamanlarda da az yiyebilsem keşke

29 Eylül

Kahvaltı :
Yarım muz
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
2 ceviz
Ara:
Sütlü kahve
8 tane tuzsuz fıstık
Öğle :
4 yk kıymalı karnabahar graten
3 yk çoban salata
2 yk kısır
Ara:
20 çiğ fındık
1su bardağı light süt
Akşam :
Yayla çorbası
5yk kıymalı karnabahar graten

sedulu

14. 950 adım
Spor henüz yok yaparsam eklerim
Su 2 lt

Eklentiler

• Screenshot_20210929_203120_com.askipo.patient.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 27
Tekrar spor yapabilir miyim bilmiyorum ama menumu simdiden yaziyim,

Sabah 10h
1 pancake , 1 trabzon hurmasi ,filtre kahve

Ogle 12h 30
3kofte ,3 cicek brokoli ,salata (iceberg ,havuc ,turp ,zeytinyagi sosu)

Aksam 18h
1yk kisir , 3-4dilim domates ,2 aci biber ,
3 4 kasik mantar corbasi

2ltsu
25dk kosu
sedulu

Eklentiler

• Screenshot_20210929-193344_FatSecret.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 25
Evet atmistin. Ama niyeyse regl iken ve hemen sonrasi onerilmiyor diye kalmis aklimda regl de genel anlamda zorlanmadim. Seker,cikolata yemedim. Buyuk basari benim icin

Sacma gun oldu
Ketojenik olmadigi kesin

18 saat oruc sonrasi

1dilim tam tahilli ekmek
Fransiz peyniri
6 ince dilim domates
2tk yesilsogan

Bu sekilde sandevic yaptim

Ara
4-5 adet macadamia findigi
1 hurma
1 Elma

Aksam
4yk bulgur
2yk yogurt

Su 2,5l
1 saat tempolu yürüyüs
13200 adim

sedulu

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-29-19-43-54-472_com.tayu.tau.pedometer.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar selam, bugün ketojeniğe başlamam lazımdı.
Sabah aceleyle evden çıktım kahvaltıda yazdıklarımı ağzıma atıp çıktım hemen. Kayınvalidemin doktor işleri vardı öğleden sonraya kadar hastanedeydim.
Öğlen yazdıklarımıda ketoyu bozmamak için midemi bastırsın diye attım ağzıma.
Akşam migrenim tuttu eşim ne hazırladıysa onları yedim, ilaç içmek için. Zaten açlıktan gözüm dönmüştü. Kalori olarak çok değil ama ketojeniğe başlayamamış oldum bugün.
Karbonhidratı max 20 gr da tutmam lazımdı ama akşam öğünümle 50 gr oldu.
A Arrietty_ kolay hazırlanabilen ketojenik tariflerin var mı? Yarın alışverişimide tamamlayıp bir an önce başlamam lazım.

Canim 550 kalori ne, cidden cok az, migrenin de tutar, metabolizman da yavaslar. Aksam esim ne hazirladiysa yedim dedigin bile cok degil ki.

Canim 550 kalori ne, cidden cok az, migrenin de tutar, metabolizman da yavaslar. Aksam esim ne hazirladiysa yedim dedigin bile cok degil ki.
Farkındayım çok saçma bir gün oldu. Hep dışarıdaydım seçeneğim yoktu. Birde ketojeniğe başlıcam diye şartlandırmıştım kendimi dışarıda yemek istemedim. Makro değerleri akşam yemeğine sakladım akşamda kötü olunca hazırlayamadım bir şey.

Bugunluk 50gr olmasina takilma.Plansiz yogun gun olmus.
Iyi gelin seni :)

Aksam mi hizli ve kolay olmasi lazim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…