Fit Club 🏋🏻‍♀️

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_

sedulu ÖDÜL

Dahlia_ ÖDÜL
MUAFMUAFMUAF
H3RA_

LadyMiami

tavsannesi ÖDÜL
MUAF

D deanvillage ÖDÜL

Wilma11 ÖDÜL

Alys

Lusi

Lori

kasim_pati

: Spor yapıldı demek

işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek

Wilma11 Menünü göremedim gözden mi kaçtı acaba ?
D deanvillage sporla ilgili bir bildirim yapmamışsın. O yüzden yok sayıyorum.

Protein yanı sıra ağırlık kaldırmak da kas yapıyor bilgin olsun günde 15 dakika ağırlık kaldırabilirsen çok faydası olur ikincisi ilk günlerde ilk haftalarda zaten çok verirsin sonrasında gramlara düşecek Buda çok normal yani sakin ol endişelenmeye gerek yok gayet iyi gidiyorsun maşallah.
Evet abur cubur kestim :)
Spor salonunda ölçtürmeyi düşünüyorum
Daha önce yazmıştım buraya sen gördün mü bilmiyorum bizim ofiste çalışan hatunlardan biri sadece dondurma yemeyi bırakarak 2 kg verdi iki haftada yani bu gayet normal aburcubur çok fazla kilo aldırıyor.
Günaydın kızlar
Cumartesi 60.90
Bugün 59.70
Fark 1.20 kg
Hedef 59.50
A Arrietty_ sedulu
Maşallah gerçekten harika tebrik ediyorum grubun şampiyonusun.

Chickpea plesure ismi

Nohut sefasi

Diye mi cevirsem

Humus, avakado, domates, simidi de tam buğday

Bu da guilt pleasure :

Gel A Arrietty_ sinemaya gidelim, aldim ben atistirmaliklari

Eki Görüntüle 2924104
H.c yogurdumu ? Geleyim gidelim:))
Adimlari yaristiriyoruz bugun 12bin de ben oldum simdi.
Sabah ve is cikisi 30dk tempolu yurudum. Toplam 1 saat. Aksam okula toplantiya gidecegim. Orayada yururum. 1saat de ordan yürüyüs olur

Tesekkur edrriz canim ,toparladim sayilir oglumuda yarin okula gondericem atesi gece baya dustu ilaclara devam ediyoruz

Kuşum geçmiş olsun, cok mu stres yaptin ya sen, aman dikkat et, sana bisi olmasın, her is hallolur zamanla.

Ofise geldim. Reklam icin oncesi sonrasi videolar cekmemiz gerekiyor. Reklamdan sorumlu sahsiyet olarak da benim yapmam gerekiyor. Guya akilli bir kamera aldim 2 gundur kafayi yiyorum. Kamera mi cok akilli ben mi gerizekaliyim anlamadim. Beceremiyorum aranizda anlayan var midir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…