Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kuşum geçmiş olsun, cok mu stres yaptin ya sen, aman dikkat et, sana bisi olmasın, her is hallolur zamanla.
Sagol bamyam. Safra kesem zaten 1-2 sene once dr demisti dolu minnacik tass. Birgun seni rahatsiz eder. Sankim o gun geldi. Gebe ameliyat olacam yaw🥺
Ula apandix gitti, rahim gitti, mide de gitti ne kaldi🤣 bos teneke oldu ora🤣🤣

Selam kizlar♥️👋
Isyerinden ciktim direk doktora gectim. 2 haftadir sirtim afriyor bugunde karnima sancilar girdi. Kan aldilar sabah belli olur. Morfin verdiler. Buyuk ihtimal safra kesesi. Bakalimmmm
Doktordayken wc sorunumu soyledim. Versi bisey. Insallah etki ederr
Kuzum gecmis olsun. Dikkat et kendine

Ofise geldim. Reklam icin oncesi sonrasi videolar cekmemiz gerekiyor. Reklamdan sorumlu sahsiyet olarak da benim yapmam gerekiyor. Guya akilli bir kamera aldim 2 gundur kafayi yiyorum. Kamera mi cok akilli ben mi gerizekaliyim anlamadim. Beceremiyorum aranizda anlayan var midir acaba? :kızgın::kızgın::kızgın:
Kolay gele yavru🤣

Ofise geldim. Reklam icin oncesi sonrasi videolar cekmemiz gerekiyor. Reklamdan sorumlu sahsiyet olarak da benim yapmam gerekiyor. Guya akilli bir kamera aldim 2 gundur kafayi yiyorum. Kamera mi cok akilli ben mi gerizekaliyim anlamadim. Beceremiyorum aranizda anlayan var midir acaba? :kızgın::kızgın::kızgın:
Kolay gelsin. Hic anlamam oyle seylerden elimde olmadigi sure 🥲

Yoğurtları greek style diye pazarlıyorlar 😀
Burda da chobani diye bir marka var Amerika'daki en buyuk markalardan biri. Sahibi Turk ve yogurdu greek diye satiyor. Bildigin suzme yogurt, yani Turk yogurdu:rolleyes:
Selam
Sabah 6:30
3 adet salatalık
Krem peynir
Öğle ( çokvyemişim 🙄)
Asçıbaşı çorbası
Fırında Patatesli tavuk( patatesi yemedim )
Piyaz
Ayran
Ara: üzün mandalina
Akşam
1 sdet mercimek köftesi canım istemedi öğlenden beri acıkmadım
Spır :9969 adım 🙄
15 dk dans
Su:2 lt
sedulu sedulu
Kahvaltin 10 numara olmus. Oglende dusundugunun aksine cok kotu degil, tabi miktarlari asiri degilse. Sporun ve aksaminda harika. Cok basarili gidiyosun. Beni endiselendiren uzum oldu. Kaloriden cok sekeri yuksek meyve oldugu icin yerken miktarina dikkat et. Biliyosun seker bedenimizde yaga transfer oluyor:confused:
Uzumu de cok yemediysen asiri fantastik cooook basarili bir gun.:KK9:
Selam kizlar♥️👋
Isyerinden ciktim direk doktora gectim. 2 haftadir sirtim afriyor bugunde karnima sancilar girdi. Kan aldilar sabah belli olur. Morfin verdiler. Buyuk ihtimal safra kesesi. Bakalimmmm
Doktordayken wc sorunumu soyledim. Versi bisey. Insallah etki ederr
Gecmis olsun. Tuvalet sorunun bence cok az yemenden kaynaklaniyor. Ama mide durumundan cok da yiyemezsin. Insallah doktorun verdigi ise yarar. Yalniz icini mutlaka oku aliskanlik yapanlardan olmasin aksi halde ilaci almadan tuvalete gidemezsin. Aralarda benim gibi marul kemir cok ise yariyor. Bir de Turk kahvesi veya espresso icebiliyorsan ise yarar.

Burda da chobani diye bir marka var Amerika'daki en buyuk markalardan biri. Sahibi Turk ve yogurdu greek diye satiyor. Bildigin suzme yogurt, yani Turk yogurdu:rolleyes:

Kahvaltin 10 numara olmus. Oglende dusundugunun aksine cok kotu degil, tabi miktarlari asiri degilse. Sporun ve aksaminda harika. Cok basarili gidiyosun. Beni endiselendiren uzum oldu. Kaloriden cok sekeri yuksek meyve oldugu icin yerken miktarina dikkat et. Biliyosun seker bedenimizde yaga transfer oluyor:confused:
Uzumu de cok yemediysen asiri fantastik cooook basarili bir gun.:KK9:

Gecmis olsun. Tuvalet sorunun bence cok az yemenden kaynaklaniyor. Ama mide durumundan cok da yiyemezsin. Insallah doktorun verdigi ise yarar. Yalniz icini mutlaka oku aliskanlik yapanlardan olmasin aksi halde ilaci almadan tuvalete gidemezsin. Aralarda benim gibi marul kemir cok ise yariyor. Bir de Turk kahvesi veya espresso icebiliyorsan ise yarar.
Bi sap üzüm yedim 🙄 sonra üzüm ve kırmızı biber etksinden 3 gün erken regl oldum:confused::confused:

annemdeyim bugun her çarşamba anneme gidiyorum:olamaz:
Anne yemegi gibisi yok, Canim annemin su boregi baskadir. Acikcasi annemin su boregi soz konusuysa diyet falan tanimam. :confused::KK53:
Cok az yedim bugun. Neden boyle oldu bilmiyorum
Bazan bana da oluyor hemen 2 yk fistik ezmesi tozu falan yiyorum aksi halde hic enerjim olmuyor.

Oglen eve gidip yemem lazim. Dun aksam zeytinyagli pirasa yapmistim bol limonlu ondan yicem ama yanina protein olarak ne yiyeyim bilemiyorum. Aksi halde spor yapmaya enerjim olmaz. :işsiz:

Anne yemegi gibisi yok, Canim annemin su boregi baskadir. Acikcasi annemin su boregi soz konusuysa diyet falan tanimam. :confused::KK53:

Bazan bana da oluyor hemen 2 yk fistik ezmesi tozu falan yiyorum aksi halde hic enerjim olmuyor.
Annemde bugün patatesli pogaça yapmıştı tadına hiç bakmadım anneme diyetteyim dedim zorlamadı 🤭🤣

Harikasin! Patatesli pogacanin fit alternatifi var ben cok severim, yemek yapmayi seviyosun zaten mutlaka dene.
Su boreginin yok malesef 1 dilimi 600-800 kalori! :KK43:
Su böreginde yag var bi sürü var ondan kalori 600-800 olması normal :)
Yemek yapmayı severim ama hergün ne pişirsem diye düşünmeyi hiç sevmiyorum🤣🤣

sedulu sedulu A Arrietty_

12.30
Tb simidi ile sandvic
Balli cay

1 kase yogurt ve nar

16.30
Kremali kahve
2 kare bitter
1 avuç kuruyemis

Su yok, disaridaydim, hava da soguk zati. Aksam sicak sicak bitki cayi içerim evimde 🤗

20 bin adim 🕺

IMG_20210929_182844.jpg

Selam
Sabah 6:30
3 adet salatalık
Krem peynir
Öğle ( çokvyemişim 🙄)
Asçıbaşı çorbası
Fırında Patatesli tavuk( patatesi yemedim )
Piyaz
Ayran
Ara: üzün mandalina
Akşam
1 sdet mercimek köftesi canım istemedi öğlenden beri acıkmadım
Spır :9969 adım 🙄
15 dk dans
Su:2 lt
sedulu sedulu

Süper

X