Fit Club 🏋🏻‍♀️

Canim 3 saat cok cocuk icin. Hele ki disleksi ise iyice yorulmustur.

Benim büyük sipaya da bu sene disleksi testi yapilacak, belirtiler var. Neden uzuldun? Zorlanıyorlar okuma yazmada, baska bir engel degil ki.

Benim büyük sipaya da bu sene disleksi testi yapilacak, belirtiler var. Neden uzuldun? Zorlanıyorlar okuma yazmada, baska bir engel degil ki.
Benimki zorlanıyor. Biraz da yavaş baya yavaş sabahlari hazırlanırken bile sürekli hadi kızım hazırlan diye diye hazırlanıyor. Anaokulundan bu yana birçok rakamı ters yazıyordu. Birinci sınıfta da vardı. Geçen öğretmen i farketmiş bende söyledim disleski olabilir dedi . Yani ondan yola çıktık. Nerde yaptırılıyor tam bir bilgim yok benim.bilgilendirirsen sevinirim

Odevleri birikti canm baya biraz zorladım.Ama aralarda mola verdik yemek saati felan oldu

Evet harfleri ters yazma, yanlis okuma, uydurarak okuma falan hepsi benim sipada var basindan beri. 8 yasina girdi, bu sene okulda test yapicam dedi öğretmeni, duruma gore aile hekimine yonlendirecek. Daha önceden de fark etmistik ama yaşla birlikte degisir diye bu yaşına kadar bekledik.

Yani sadece teşhis koyulmus olacak, ona gore eğitimi belki duzenlenecek. Tedavi edilecek falan bir şey değil, zaten hastalik degil. Sakin canini sikma, senin stresin cocuga geçer. Ben her gun 1 sayfa okutuyorum evde yasitlarina yetissin diye, her gun okuma yaparsa daha iyiye gidiyor. Yazmasi zaten ne zaman duzelir bilmem, bikmasin diye sürekli duzeltmiyorum. Ters de olsa anlaşılıyor neticede

Gunaydin canim.
Umarim en kisa zamanda ferahlarsin
Oy cok fazla ders veriyorlar ya. Ben 1sayfa ysptiracagimda zor dayaniyorum. Ogretmeni ile iletisime gecip hizli harekt etmeniz iyi olur. Ileride daha cok zorlanmasin.
Kilomda eksilemedim ,spor yapamaz oldum.
Aynı kilodayım
Sabit de guzeldir
günaydın hanımlar mutlu çarşambalar

5 gün süren hastalıktan sonra zalım bebeleri okula göndermenin çoşkusunu damarlarımda hissediyorum herkese benden çay
Gunaydin loli
Senin bebeler icigini vicigini cikariyor senin. Yazih iyi olsunlarda
Günaydın kızlar
Cumartesi 60.90
Bugün 59.70
Fark 1.20 kg
Hedef 59.50
A Arrietty_ sedulu
Masallah ne guzel eksi Boyle
Kizlar foto cekmedim ben kusura bakmayin.

56.3 tartim ama
Dunku mercimek sisirmistir ins, ben yarin gene tartilayim
Mercimegi bugun yeseydin
Gunaydin,
57.55
+400gr
Kac gundur dogru duzgun uyumuyorum , biraz daha su içebilirsem atarim diye düşünüyorum
Uykusuzluldandir hep. Nasil oldunuz?
60.3 güncel kilom kızlar foto çekmeyi unuttum sabah uyku sersemi su içtim epeyce bi daha tartılırsam 62 falan çıkarım

18 saat 55 dakika sonra

(ayrica uzun zaman sonra disarida yanliz takiliyorum )

Eki Görüntüle 2924065
Oh mis
Afiyet olsun. Ayrica kiskandim
Yarin izin gunum. Tek tabanca takilsam mi sinemaya gitme planim vardi gidememistim. Yarin ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…