Tabii ki günde iki kere meyve yiyebilirsin sadece yedigin meyvelerin kalorisine dikkat et. Mesela ben sabah yabanmersini çilek gibi meyveleri yiyorum 50 kalori falan oluyor ikindide bir tane elma yiyorum bir elma yaklaşık 80 - 90 kalori tabiiki küçük bir elma Üstelik ben yeşil ve ekşi olanı seviyorum o daha da az kalorili oluyor zatenAynen ben de yoğurdun içine koyuyorum akşamdan, sabah yumuşacık oluyor yulaflar. Ben normalde tek öğün meyve yiyorum onu da İkindi vakti, sabahki yulafa meyve eklemiyorum o yüzden o da biraz bayıyor açıkcası. Meyve eklesem İkindi de meyve yesem 2 porsiyon meyve fazla olur dimi? Ya da İkindi vakti fındık ceviz filan mı yesem meyve doyurucu oluyor aslında akşama çok acıkmamış oluyorum ne yapsam. Fıstık tozunu hiç duymamıştım bakayım bir.
Az yemissin lolipop gadinHeelööögg
Saat 11
Üç çatal yaş pasta
Sütlü filtre kahve
Saat 15.3
1.5 yumurta
30 Gr peynir
5-6 zeytin
Domates salatalık
Saat 18
Yarım mandalina
Su 2.5 litre
Pişşttt kızlar şu kalori sayma işi bence baya işe yarıyor. Ben tartının yalancısıyım..
Bu arada yarın diyetisyen eşliğinde 15 günlük ketojenik diyete başlıyorum. Az önce eğitime katıldım zoomdan.
Yediğim her şeyin değerlerine bakıp hesaplamam lazım. Enazından matematik zekam çalışacak
Gunaydin bebegimOo Lori can. Gunaydin
Zabahin köründe kalktik mi yine
Harika eksi . Hastanede olcure bilecegin biryer var mi ?Pazartesi 57.1di 2 günde 800 gram gitmiş bu beni korkuttu çünkü genelde böyle hızlı verdiğimde giden kilo yağ değil kas oluyor. 2 gün de protein alımım iyi gibiydi ama bilmiyorum ya inşallah kas değildir gidenEki Görüntüle 2923908
Gunaydin . Suyun az menude yesillik az. Onun disinda iyi bence
Gunaydin canim.
Umarim hemen halledersin sorunlari. Tutariz tabii
sedulu
Çok teşekkür ederim canmSize de çok geçmiş olsun.
Mevsim değişikliği üstüne okullar açıldı, çocukların hepsi hasta
Ev hallolur bir şekilde sıkma canını
Geçmiş olsun disleksi için doktora görünseniz iyi olacakGünaydın kizlar buraya yazamıyorum oğlumun hastalığı 4 gündü r kucağından inmedi gece gündüz. Şimdi iyi çok şükür. Dün igle sonrası kızımın dersine başladık önceki günden de ödevlerri birikti. Dün kafayı yicektim. Çok zormuş çocukları derse çalıştırmak. 4bucukta başladık akşam 9 bucuga kadar 3 sayfa matematik ödevi yapabildik. Ben aşırı yıpranıyor um kızımda ayrıca yıprandı. Derse odaklanmıştır yapmak istemiyor, başka şeylerle uğraşmak istiyor. Çok zorlanıyorum. Bugün sakinliğini koruyacağım inşallah dersleri bitiremiyoruz. Geçenlerde öğretmen i disleski olabilir dedi birde onu kafama takmaya başladım. Artık dusunmekten bı tuhaf oldum.