Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet abur cubur kestim :)Harika eksi . Hastanede olcure bilecegin biryer var mi ?
Yeme duzenini cik degistirdiysen ilk hafta ödem baya gidiyor. Sende bu durumda olabilir.
bundan sonra senin adın küfürsuGunaydin bebegim
Sabah kufurleri bitti simdi yallahhh ise
Öğretmen le gorusmeliyim öncelikle gizlemlicem dedi sonrasında bakarızGeçmiş olsun disleksi için doktora görünseniz iyi olacak
allah sabır versin
Günaydın kizlar buraya yazamıyorum oğlumun hastalığı 4 gündü r kucağından inmedi gece gündüz. Şimdi iyi çok şükür. Dün igle sonrası kızımın dersine başladık önceki günden de ödevlerri birikti. Dün kafayı yicektim. Çok zormuş çocukları derse çalıştırmak. 4bucukta başladık akşam 9 bucuga kadar 3 sayfa matematik ödevi yapabildik. Ben aşırı yıpranıyor um kızımda ayrıca yıprandı. Derse odaklanmıştır yapmak istemiyor, başka şeylerle uğraşmak istiyor. Çok zorlanıyorum. Bugün sakinliğini koruyacağım inşallah dersleri bitiremiyoruz. Geçenlerde öğretmen i disleski olabilir dedi birde onu kafama takmaya başladım. Artık dusunmekten bı tuhaf oldum.
Benimki zorlanıyor. Biraz da yavaş baya yavaş sabahlari hazırlanırken bile sürekli hadi kızım hazırlan diye diye hazırlanıyor. Anaokulundan bu yana birçok rakamı ters yazıyordu. Birinci sınıfta da vardı. Geçen öğretmen i farketmiş bende söyledim disleski olabilir dedi . Yani ondan yola çıktık. Nerde yaptırılıyor tam bir bilgim yok benim.bilgilendirirsen sevinirimCanim 3 saat cok cocuk icin. Hele ki disleksi ise iyice yorulmustur.
Benim büyük sipaya da bu sene disleksi testi yapilacak, belirtiler var. Neden uzuldun? Zorlanıyorlar okuma yazmada, baska bir engel degil ki.
Odevleri birikti canm baya biraz zorladım.Ama aralarda mola verdik yemek saati felan olduCanim 3 saat cok cocuk icin. Hele ki disleksi ise iyice yorulmustur.
Benim büyük sipaya da bu sene disleksi testi yapilacak, belirtiler var. Neden uzuldun? Zorlanıyorlar okuma yazmada, baska bir engel degil ki.
Benimki zorlanıyor. Biraz da yavaş baya yavaş sabahlari hazırlanırken bile sürekli hadi kızım hazırlan diye diye hazırlanıyor. Anaokulundan bu yana birçok rakamı ters yazıyordu. Birinci sınıfta da vardı. Geçen öğretmen i farketmiş bende söyledim disleski olabilir dedi . Yani ondan yola çıktık. Nerde yaptırılıyor tam bir bilgim yok benim.bilgilendirirsen sevinirim
Gunaydin canim.Günaydın kızlar..
Çok teşekkür ederim canım, bu hafta gelemeyeceğim sanırım..
Unutmadan tartılıp kilomu bildireyim dedim..
64.5 çıktı..
Sabitim şimdilik, regl de yaklaştı, stresliydim de kaç gündür, cumartesi biraz eksilir belki..
Oy cok fazla ders veriyorlar ya. Ben 1sayfa ysptiracagimda zor dayaniyorum. Ogretmeni ile iletisime gecip hizli harekt etmeniz iyi olur. Ileride daha cok zorlanmasin.Günaydın kizlar buraya yazamıyorum oğlumun hastalığı 4 gündü r kucağından inmedi gece gündüz. Şimdi iyi çok şükür. Dün igle sonrası kızımın dersine başladık önceki günden de ödevlerri birikti. Dün kafayı yicektim. Çok zormuş çocukları derse çalıştırmak. 4bucukta başladık akşam 9 bucuga kadar 3 sayfa matematik ödevi yapabildik. Ben aşırı yıpranıyor um kızımda ayrıca yıprandı. Derse odaklanmıştır yapmak istemiyor, başka şeylerle uğraşmak istiyor. Çok zorlanıyorum. Bugün sakinliğini koruyacağım inşallah dersleri bitiremiyoruz. Geçenlerde öğretmen i disleski olabilir dedi birde onu kafama takmaya başladım. Artık dusunmekten bı tuhaf oldum.
Sabit de guzeldirKilomda eksilemedim ,spor yapamaz oldum.
Aynı kilodayım
Gunaydin loligünaydın hanımlar mutlu çarşambalar
5 gün süren hastalıktan sonra zalım bebeleri okula göndermenin çoşkusunu damarlarımda hissediyorum herkese benden çay
Masallah ne guzel eksi Boyle
Mercimegi bugun yeseydinKizlar foto cekmedim ben kusura bakmayin.
56.3 tartim ama
Dunku mercimek sisirmistir ins, ben yarin gene tartilayim
Uykusuzluldandir hep. Nasil oldunuz?Gunaydin,
57.55
+400gr
Kac gundur dogru duzgun uyumuyorum , biraz daha su içebilirsem atarim diye düşünüyorum
60.3 güncel kilom kızlar foto çekmeyi unuttum sabah uyku sersemi su içtim epeyce bi daha tartılırsam 62 falan çıkarım
Oh mis18 saat 55 dakika sonra
(ayrica uzun zaman sonra disarida yanliz takiliyorum )
Eki Görüntüle 2924065