Fit Club 🏋🏻‍♀️

Akşam planları neler kızlar?
Bende tavuk sote ve pilav olacak. Muhtemelen 300 gr kadar tavuk yerim 4 yk pilav bir de yoğurt yedim mi tamamdır.
Bugün biraz kalori zikzak yapayım dedim, nette okudum değişik bir yöntem o yüzden sabah ve öğlen baya yüksek kalori aldım 750 yi geçti, akşama sadece 250 kalori bütçem var dolayısıyla azıcık balık falan yiyip kocaman bir salata yiyecem gibi görünüyor akşam.
Sabahları yulaf yemek iyi fikir akşamdan bir çay bardağı sütün içerisine iki yemek kaşığı yulaf koyuyorum sabah yumuşamış oluyor, üzerine meyveleri doldurup yiyorum zaten yulafdaki protein miktarı sabah için yeterli. Başka bir şey eklemene gerek yok ama eğer eklemek istersen fıstık tozu satılıyorsa orada tuzsuz şekersiz yağsız onda çok yüksek protein var. İki kaşığındaki kalori sadece 70 ama proteini çok yüksek hem de doğal kimyevi değil. Diğer arkadaşlar da protein tozuyla ilgili güzel şeyler yazmışlar benim bir şey yazmama gerek yok, Çok faydalı bir şey olmadığını anlamışsındır zaten
Ne kadar sıkıcı bir menu yawbide hergun ayni aksamlari degisiyor sadece
Canım benim hep aynı şeyleri yersen kilo veremezsin ufak değişiklikler yap arada şok etkisi yap miktarlarının ne kadar olduğu önemli değil çok az da yiyebilirsin ama başka şeylerde yemeyi dene.

kasim_pati baklagillerden alınan karb bana göre çok zararlı değil. Kararınca tüketiyorsun sonuçta. Önemli olan ekmek un gibi gıdalardan karb vücuda yüklememek.
Sabahları yulaf içine şekersiz fıstık ezmesi tavsiye ederim. Onda da karb miktarı epey dusuk hem protein var hem saglikli yag var. Üzerine bir iki meyve de ekledin mi tamamdır.
Akşam protein agirlikli beslenmeye bak ve yeşillik ihmal etme menülerinde. Bağırsak sagligi için önemli salatanı yagsiz yapmak yerine zeytinyağıyla yaparsan kabizlik sorunu da çekmezsin.

A Arrietty_ yoğurt yememişsin bebek afiyet olsun karb oranın ne güzel dusuk. Ben bugün elma yedim yukseldi oran

Benim menüm
Sabah:Çay , tavada 2 yumurta, azcık domates salatalık peynir zeytin tereyağı bal 2 dilim ekmek
Öğlen : minik 1 salkım üzüm
Akşam: 1 porsiyon taze fasulye , 4 kaşık pilav(yemeyecektim ama çok güzel olmuştu vicdansız) , yoğurt
Su 2 lt
Şimdi çocukları uyutuyorum , Birazdan dersim var , o esnada 1 limon zencefil çayı içerim.
Dersten sonra Spor yapıcam inşaallah☺

Doyurdu ya o tabak. Hatta cok az kaldi bile. Dusuk de circir oldum..okadar yuksek doz demir almama ragmen. Normal insan kabiz olurdu
Yarin kontrol tartisini merak ediyorum

Aynen ben de yoğurdun içine koyuyorum akşamdan, sabah yumuşacık oluyor yulaflar. Ben normalde tek öğün meyve yiyorum onu da İkindi vakti, sabahki yulafa meyve eklemiyorum o yüzden o da biraz bayıyor açıkcası. Meyve eklesem İkindi de meyve yesem 2 porsiyon meyve fazla olur dimi? Ya da İkindi vakti fındık ceviz filan mı yesem meyve doyurucu oluyor aslında akşama çok acıkmamış oluyorum ne yapsam. Fıstık tozunu hiç duymamıştım bakayım bir.

Fıstık ezmesini çok eskiden yemiştim sevmemiştim ama bir daha deneyim hem değişiklik olur. Teşekkür ederim

Kahvaltım bu şekildeydi

Gün içinde duble türk kahvesi, limonlu çay ve yarım fincan nescafe tükettim

Akşam 20:00
1 kepçe sulu köfte
4 yk makarna
1 bardak ayran
Makarna yemeyecektim ama köfte az kalmıştı
Az önce bir mandalina yiyerek 821 cal ile günü kapatmışım
10.300 adım
Bol yürüyüş yaptım bugün
A Arrietty_ sedulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…