Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın ☀️
Tıkabasa yiyorum 300 kalorinın altında kalıyor. İstersek başaramayacağımız hiçbir şey yok.💪👊

Eklentiler

• 049963F6-F7BA-472D-AA24-698FE60AD607.jpeg
    049963F6-F7BA-472D-AA24-698FE60AD607.jpeg
    278,2 KB · Görüntüleme: 30
  • 84C0DC6F-F877-4F0F-9744-A545F1192F53.jpeg
    84C0DC6F-F877-4F0F-9744-A545F1192F53.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 26
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_ 🆗
:spor:
🆗
🆗
🆗
❌
sedulu sedulu 🆗 ÖDÜL
🆗
🆗
🆗
Dahlia_ Dahlia_ 🆗 ÖDÜL
MUAFMUAFMUAF
H3RA_ H3RA_ 🆗
❌
🆗
🆗
🆗
LadyMiami LadyMiami 🆗
🆗
🆗
🆗
tavsannesi tavsannesi 🆗 ÖDÜL
MUAF
🆗
❌🆗
❌
D deanvillage 🆗 ÖDÜL
🆗
❌
🆗
🆗
❌
Wilma11 Wilma11 🆗 ÖDÜL
❌
🆗
🆗
❌
Alys Alys 🆗
🆗
🆗
🆗
Lusi Lusi ❌❌🆗
❌
🆗
❌
Lori Lori ❌🆗
🆗
🆗
❌
kasim_pati kasim_pati 🆗
❌
🆗
❌

:spor: : Spor yapıldı demek

❌ işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek

Wilma11 Wilma11 Menünü göremedim gözden mi kaçtı acaba ?
D deanvillage sporla ilgili bir bildirim yapmamışsın. O yüzden yok sayıyorum.

Pazartesi 57.1di 2 günde 800 gram gitmiş bu beni korkuttu çünkü genelde böyle hızlı verdiğimde giden kilo yağ değil kas oluyor. 2 gün de protein alımım iyi gibiydi ama bilmiyorum ya inşallah kas değildir giden :KK43:Eki Görüntüle 2923908
Protein yanı sıra ağırlık kaldırmak da kas yapıyor bilgin olsun günde 15 dakika ağırlık kaldırabilirsen çok faydası olur ikincisi ilk günlerde ilk haftalarda zaten çok verirsin sonrasında gramlara düşecek Buda çok normal yani sakin ol endişelenmeye gerek yok gayet iyi gidiyorsun maşallah.:nazar:
Evet abur cubur kestim :)
Spor salonunda ölçtürmeyi düşünüyorum
Daha önce yazmıştım buraya sen gördün mü bilmiyorum bizim ofiste çalışan hatunlardan biri sadece dondurma yemeyi bırakarak 2 kg verdi iki haftada yani bu gayet normal aburcubur çok fazla kilo aldırıyor.😉
Günaydın kızlar
Cumartesi 60.90
Bugün 59.70
Fark 1.20 kg
Hedef 59.50
A Arrietty_ sedulu sedulu
Maşallah gerçekten harika tebrik ediyorum grubun şampiyonusun.💪👊

Chickpea plesure ismi

Nohut sefasi

Diye mi cevirsem😜

Humus, avakado, domates, simidi de tam buğday

Bu da guilt pleasure :

Gel A Arrietty_ sinemaya gidelim, aldim ben atistirmaliklari 😋

Eki Görüntüle 2924104
H.c yogurdumu ? Geleyim gidelim:))
Öğlen oğlan uyumadi bugün. Onu oyalama çabasındayım 😀
Akşam erken yatsın da rahatlarım. Cardio bir saat yaptım biraz parkta gezinti derken 11500 adımdayım şimdilik.
Akşam için köfte salata planım var.
Adimlari yaristiriyoruz bugun 😁 12bin de ben oldum simdi.
Sabah ve is cikisi 30dk tempolu yurudum. Toplam 1 saat. Aksam okula toplantiya gidecegim. Orayada yururum. 1saat de ordan yürüyüs olur 🙋‍♀️

Gunaydin canim.
Umarim en kisa zamanda ferahlarsin

Oy cok fazla ders veriyorlar ya. Ben 1sayfa ysptiracagimda zor dayaniyorum. Ogretmeni ile iletisime gecip hizli harekt etmeniz iyi olur. Ileride daha cok zorlanmasin.

Sabit de guzeldir 👍

Gunaydin loli
Senin bebeler icigini vicigini cikariyor senin. Yazih 😝 iyi olsunlarda

😍 Masallah ne guzel eksi Boyle

Mercimegi bugun yeseydin 🤭

Uykusuzluldandir hep. Nasil oldunuz?

😂

Oh mis
Afiyet olsun. Ayrica kiskandim 😂
Yarin izin gunum. Tek tabanca takilsam mi 🤪 sinemaya gitme planim vardi gidememistim. Yarin ola hayrola 😂

Tesekkur edrriz canim ,toparladim sayilir oglumuda yarin okula gondericem atesi gece baya dustu ilaclara devam ediyoruz

Selam kizlar♥️👋
Isyerinden ciktim direk doktora gectim. 2 haftadir sirtim afriyor bugunde karnima sancilar girdi. Kan aldilar sabah belli olur. Morfin verdiler. Buyuk ihtimal safra kesesi. Bakalimmmm
Doktordayken wc sorunumu soyledim. Versi bisey. Insallah etki ederr

Kuşum geçmiş olsun, cok mu stres yaptin ya sen, aman dikkat et, sana bisi olmasın, her is hallolur zamanla.

Ofise geldim. Reklam icin oncesi sonrasi videolar cekmemiz gerekiyor. Reklamdan sorumlu sahsiyet olarak da benim yapmam gerekiyor. Guya akilli bir kamera aldim 2 gundur kafayi yiyorum. Kamera mi cok akilli ben mi gerizekaliyim anlamadim. Beceremiyorum aranizda anlayan var midir acaba? :kızgın::kızgın::kızgın:

X