Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sen de mi bamyasın ya kamçılı bamya 7 kilo versen koltukta üstünü otururlar deseni de ne güzelmiş bile derler

Boyunuz kaç ki 20 kilo vermeniz gerekiyor ya bamya tarlasına düştüm töbe estafirüllah

Sesli güldüm ya delii
Oğlan da bana bakıp gülüyor annem delirdi diye
Senin boyun kaç ki bizi beğenmiyon?

Son düzenleme:

Gecenin bir vakti tatlı yiyor ya adam, gram almıyor ben napim Öncesinde de yemek yedi..
Sen benim eşimin ne kadar yemek yedigini görsen kafayı yersin. Her seferinde ç restorantlara gittiğimizde tuhaf tuhaf bakıyorlar adama. Ben boşuna mı gıcık oluyorum sanıyorsun? Üstelik genç de değil yani 45 yaşında!
Akrep kadınların kocaları çiroz olur bacım 3 km öteden bilirim ben akrebi
Benim eşim akrep burcu, demekki akrep burcu erkeklerin kadınları da çiroz oluyor
Bugun benim dogum gunummmm
40!!
Happy birthday
Yaaaa benimkisi de iki gün sonra. İkimizde terazi burcuyuz Neden kaçıklık oranlarımız birbirine yakın şimdi anladım.
Çok güzel tavsiyeler bunlar altına imzamı basıyorum. Bir de kalori saymaya alışırsa harika olur
Ben ödül olarak ballı çay çok özledim diye çay içmeye kalktım ama yarısını bile içemedim. İnsan bir süre sonra ödül olarak gördüğü şeyleri sevmemeye başladığını fark ediyor çok ilginç.
Sedu var neyseki onun icin
Sen menuleri yazmayi unutma

Ödül banada yaramiyor. Cikariyorum cunku
Ödül olarak daha çok spor yapacağım bugün.
Boyunuz kaç ki 20 kilo vermeniz gerekiyor ya bamya tarlasına düştüm töbe estafirüllah

Bamyalık bayrağı bende, kimseye kaptırmam
Severim yer elmasini
Sen de benim gibi nerede tuhaf şeyler var onları seviyorsun.
Benım boy 1,65 60 kiloya düşeyim diyorum ama 65 e de razıyım
Eğer razıyım dersen başarılı olamazsın daima daha fazlasını isteyeceksin. Boyuna göre 53- 54 olsan mesela fıstık gibi, manken gibi olursun. Kendini öyle hayal et ve kalori saymaya başla hemen.

Ben en son 18 imde 52 kiloydum sinav stresi kilo aldırdı hergün nestle çikolaları yiye yiye sonra ünv başladıgımda 70 felandım
76 ile evlendim Ve 7 senedir göremedim
En son 93 u gördüm doğumdan sonra aman dedim derken 80 e düştüm 2 aydir bu kiloyla kaldım direnci kiramadim 78 i de gördüm tatil donüşü 78 olmuşum tatilde kilo verip gelmişim
Az yesem spır yapsam gidiyor spora daha başlamadım daha adım saati takmamışım evde dolanıp duruyom az önce yemek yaptım cocuga yedirdim daha park park diyo ben halıları bekliyom geçen günlerde yıkatmaya verdim gelmedi daha

Kafayi bosaltiyorum yavas yavas. Evide sabahtan beri bosaltiyorum. Yeni eve goturecekleri kutulara koydum gerisi cöpee. Simdi de hazirlanip bacima gidicem. Misafirleri gelecekmis. Sende gel dedi. Icimden bi ses diyor ‘supriseparty’
Foti isterüük

Kizlar ben aksam yemegi yiyemedim
Alys kovalama beni olur mu. Tika basa doluyum gibi
1avuc kaju ve yesilkahve ile kapadim yeme isini 1saat once.
Regl oldugum icin IF yapmasam mi yarin diyorum?
Normal 2 Ana ogun ve 1 ara mi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…