Sonunda yedim ilk ögünü.
30gr kaju ile actim orucutuzlu sey istiyordu canim
Tek ogun ve kaju ile 786 kalori almisim bile
Protein eksik. Somon ile tamamliya bilirim o kismi.
Sebze tam mi
Kalan 19,9 kiloyu nasıl verebilirim
Ben haftaya hedef 78,9 dedim ama -500 gr desem iyi olacak küçük hedef koyacagımSabah buna cevap yazacaktim, kalmis bak.
Uzun uzun yazmazsam icimde kalir cunku
Bence küçük hedefler koy kendine, 19 kg deyince insanin gozunde büyür, korkutur, daha kötüsü biktirabilir.
Ekim ayi sonu icin bir hedef koy örneğin, onu basarinca da kendine odul ver, kasim icin yine baska bir şey düşünürsün.
Ben her hafta ödül yapiyorumama ben hedefe baya yakinim yani, ilk basladigimda ilk ay ödül yapmamistim, guvenememistim kendime, bozarim diyeto diye. Sen kendine guveniyorsan haftalik minik ödüller de verebilirsin.
Haftalik -500gr bence mantikli bir rakamBen haftaya hedef 78,9 dedim ama -500 gr desem iyi olacak küçük hedef koyacagım
Cumartesi tartı günü tam iyi olduçünkü evde oluyorum
Ekim sonu gibi hedef belirmek de istemiyorum tutmuyo sonraen iyisi haftalık hedef olsun :)
Ah bak bende yeni yıla -7 kg ile gireyim bariHaftalik -500gr bence mantikli bir rakam
1ocak a 14hafta var. Buda her hafta -500gr giderse,yeni yila -7kilo ile girmek demektir
Hepimizin hedefi haftada -500gr vermekAh bak bende yeni yıla -7 kg ile gireyim bari
Vücudum : tamam oldu
Benim hala niyetim bozuk biraz kaçamak yapınca gerisi geliyor o yüzden ödül sistemi de bana uygun değil bana en uygun sistem ceza sistemiSabah buna cevap yazacaktim, kalmis bak.
Uzun uzun yazmazsam icimde kalir cunku
Bence küçük hedefler koy kendine, 19 kg deyince insanin gozunde büyür, korkutur, daha kötüsü biktirabilir.
Ekim ayi sonu icin bir hedef koy örneğin, onu basarinca da kendine odul ver, kasim icin yine baska bir şey düşünürsün.
Ben her hafta ödül yapiyorumama ben hedefe baya yakinim yani, ilk basladigimda ilk ay ödül yapmamistim, guvenememistim kendime, bozarim diyeto diye. Sen kendine guveniyorsan haftalik minik ödüller de verebilirsin.
Sen de mi bamyasın ya kamçılı bamya 7 kilo versen koltukta üstünü otururlar deseni de ne güzelmiş bile derlerAh bak bende yeni yıla -7 kg ile gireyim bari
Vücudum : tamam oldu
Sedu var neyseki onun icinBenim hala niyetim bozuk biraz kaçamak yapınca gerisi geliyor o yüzden ödül sistemi de bana uygun değil bana en uygun sistem ceza sistemi
Boyunuz kaç ki 20 kilo vermeniz gerekiyor ya bamya tarlasına düştüm töbe estafirüllahWilma11 bende 20kilo vermem gerek
Haftaya 60lari ucundan gormek hedefim. Sene sonu 60i hedefledim . Yani 10,9kg
Duzenli paylasim,duzenli spor,duzenli su ve tarti bildirimleri olunca corap sökügü gibi olur. Veririz yeter ki pes etmeyelim.
Havuç de bari ya evrene güzel imaj göndert yer elması topalak oluyor eciş bücüş börtlekli156
Yer elmasiyim ben