Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yardımlaşmak iyidir güzeldir de ben tablo işini unuttum dicem hepimiz bilmeden başladık diyeceksin o yüzden kabul ediyorum

Harika fikir canım ben çok beğendim.
Sağlık problemi ayrı bir durum. Ama bak kendin ne güzel söyledin. Yapabileceğin hareketleri bir program olarak belirlesen iyi başlangıç olabilir. Yürüyüş temponuzu artiramiyorsaniz maalesef vücut ezberliyor ve kilo verimine katkısı fazla olmuyor.

Lori yi etiketleyelim hep

Ben ölçülerimi Eylül başında vermiştim ama oraya koymamışsın sanırım.

Kol-23
Üst bacak-51
Ayak bileği-18
Alt bacak-29
Basen -90
Karın-80
Göğüs altı-62
Göğüs -77

Sizede cok gecmis olsun sifa versin minige okul yillari boyle galiba ,bizdede vardi sanirim ondan bulup karistirayim

Teşekkürler sedulu
İlk videoyu yapabildim bebeğim uyurken.Bayıldım hocalara , yoruluyorlar , nefes nefese kalıyorlar , aah diye bağırıyor felan , içimizden biri gibiler

Teşekkürler sedulu
İlk videoyu yapabildim bebeğim uyurken.Bayıldım hocalara , yoruluyorlar , nefes nefese kalıyorlar , aah diye bağırıyor felan , içimizden biri gibiler
İçtenlikleri çok güzel değil mi sonunda diyorum bizden biri gibi yaparken sıkılmıyorum.

Bu arada 3gundur emzirme aralarini uzatiyorum kizimin ,gun icinde sDece uyku oncesine cekmeye calisiyorum gece devam ediyorum olursa once gunduz beslenmesini keserek devam edicem geceleri zaten sayili kalkmasi..birden biraktirmak anneyede bebeğede cok zor oglumda gordum bu surecin vucuduma etkisi ne olur ,su miktarim arti mi olur bilmiyorum

Çok haklısın..
Yapabileceğim egzersizlere bakayım hemen, toplayıp birşeyler çıkarırım umarım ortaya :))

Kaptanlar kadar düzenli yapamayiz da olur bir şekilde.
Hem sonuncu olan dedi, nasilsa Lusi ye kalacak o is dert etme

Öbür ay da en çok kilo veren diyor, yine iş Lori ye kalacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…