Benim kayinvalide 15 dk uzakta yasiyor Nisan ayindan beri hic gormedim. Habire bana erkek arkadasiyla selfilerini atiyorOrucun en büyük faydasıni acikliyorum.
Acayip gıcık bir olay da olsa kendinizi yemege vermiyorsunuz, neticede oruc bozulmaz yani
Kayinvalidem 2000 km öteden beni sinir etmeyi başardı, kendisine bir alkis lütfen
Oruclu olmasam sinirden 3 paket ciko yerdim
Yok canım akşamı erken kapatıp sabah kahvaltı sonrası yapıyorum spor. Kahvaltı dediğimde peynir salatalık zeytinmidemi az da olsa bastırsın. Tansiyon çabuk düşüyor benim mümkün değil aç yapamam
Bi ara tibet egzersizleri yapıyordum onu sabah aç karnına ama belirli sayıdan sonra başım donmeye başladı bıraktım
Benim kayinvalide 15 dk uzakta yasiyor Nisan ayindan beri hic gormedim. Habire bana erkek arkadasiyla selfilerini atiyor
Gençken ben çok severdim 20 li yaşlarda hamilelikten sonra tansiyon oranları düşünce artık el mecbur tok yapıyorum. Aç karnına ama çok güzel kalori yakılmış oluyor.Tibete ben de devam edemedim ya
Aaa ben ac karna spora bayılırım
She likes her personal space!Gelsin az torun baksın
She likes her personal space!
Oyle dedi bana. Cok samimi olmayi sevmiyor. Esimden baska cocugu da yok.
Nasil basardi onu ya.Orucun en büyük faydasıni acikliyorum.
Acayip gıcık bir olay da olsa kendinizi yemege vermiyorsunuz, neticede oruc bozulmaz yani
Kayinvalidem 2000 km öteden beni sinir etmeyi başardı, kendisine bir alkis lütfen
Oruclu olmasam sinirden 3 paket ciko yerdim
Nasil basardi onu ya.
Hak veriyorum sana. Oruc bozulmaz diye tutuyor insan kendini.
Bugun de benim cocuklarin cuma sekeri gunu
Arta kalanlari bitirseler diye bekliyorum
Yarin tarti fotosu paylasacagim.
Allahim,hazir olun chok a girmeye.
Regl om de geliyor. Bugun yarin olmaliyimEki Görüntüle 2921870
Inan abartmiyorum. Sali tartilinca chok a girdim. Bakalim yarin ne kadar gitmis olacak. 60 ustu diyeyim.Ooo haftasonunu başlamışsınız,
Benim büyük sipa 2 gun de dogumgune davetli, cok feci
Kayinvalideyi hic anlatip can sikmayayim ya. Bugun kizginim da yarina guler geçerim, neticede kociskomun anasidirnapam adamı nüfusuma mi gecirem
Valla heyecan yarattin artik tarti konusunda, meraktayiz. Ben hala inanmiyorum nedense, abartıyorsun bence.
Merak ettimNasil basardi onu ya.
Regl om de geliyor. Bugun yarin olmaliyim
Şurada tek canımın çektiği mamba olduNasil basardi onu ya.
Regl om de geliyor. Bugun yarin olmaliyimEki Görüntüle 2921870
Pringles in kokusu burnuma cok guzel geliyorŞurada tek canımın çektiği mamba olduhastasıyım
Inan abartmiyorum. Sali tartilinca chok a girdim. Bakalim yarin ne kadar gitmis olacak. 60 ustu diyeyim.
Bende anneme gidecegim yarin. Biraz yemek yapacagim, rahatsizmis.
Aksama gezmeye gider iyilesmis olur
Pazar reformer e gidecegim sonunda
Merak ettim
Bende de durum soyle
Pringles in kokusu burnuma cok guzel geliyor
Neyseki bitmek uzere
60 ustu derken 60sayilari degildiGuzel bir rakam görürsün 36 saat sonunda, ama geri geliyor kerata
Sen baya istikrarlısin ya, boşuna strese sokma kendini.
Ben hic aramam. Simdi yasakli diye guzel geliyorCips ben cok yerdim ya, kilo alma sebeplerimden biridir.
Ama simdi kontrol edebiliyorum, 3 5 taneye izin veriyorum eger yarismiyorsam, kesiyor isteği. Ama tabi alışkanlık yapmamak için cok nadir olması lazim.
Gecmis olsun sanada canim. Cocukdan bulasmisti degil mi ?
Ihlamur varsa tavsiye ederim. Birde tulbent ile sar bogazini. Benim gibi uyu onunla Ama gece hararet gecire bilirsin
Sabah uyandigimda kafamdaydi ,gece daraldim herhal
60 ustu derken 60sayilari degildi
Kendime sali demistim Ki. Sev kendini. Basardin daha once, yine yaparsin
O yuzden pozitif hatta polyanna gibi gezecegim surekli dedim
Nasil taktik ama
Bol detayli bilgi geliyor simdiKac kiloyla mezun olmustun canim merak ettim