- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Hollandaca bilmiyorum ben cahil der cikar simdiayyyyyy kiyamam,
ben yaparim senin tabloyu, 1 saatcik hollandaca dersi karsiligi sadece hem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hollandaca bilmiyorum ben cahil der cikar simdiayyyyyy kiyamam,
ben yaparim senin tabloyu, 1 saatcik hollandaca dersi karsiligi sadece hem de
Sanirim asiri begenmemin sebebi, netteki bazi videolarda herseyi yapamiyorum bazilari cok zor geliyor. Burda kendi programimi kendim sectigim icin cok verimli oldu. Bir de saatimle koordineli o yuzden TV seyrederken bile spor kocu destegiyle spor yapabiliyorum. Start veriyor hareket bitince rest veriyor sonraki harekete geciyor falan. Ve bu hareketleri tamamen custom olarak kendin duzenliyosun. Hangi hareketle kac kalori yakacaksin senin girdigin vucut bilgilerine gore hesapliyor, dolayisiyla kendine hedef belirliyosun. Bir de normalde youtube videoyla yaparken TV seyretmek zor oluyodu. Boyle TV seyretmemi de etkilemiyor. Herkes icin degildir belki ama benim icin sahane.Hit sporu candır ya
Hem entel hem bamya hemide botoxlu. Heyt yavrummGunaydin kizlar. Normalde Cumalari calismiyorum ama esim Botox yapacakti o yuzden geldim ofise, gelmisken hem gecmisi okudum hem de emaillerime baktim. Malum Botox yapilir yapilmaz disari cikamiyorum alnim benek benek
Gecen bana gelen misafirlerden HIT (SmartGym) ogrendim. Aslinda duymustum ve bilgim vardi ama hic denememistim. Kiz kendisi kullaniyormus bana da ayrintili gosterince acikcasi cok hosuma gitti. Benim gibi surekli motivasyona ihtiyac duyan birisi icin super. Ayni spor kocu gibi.
Kendime 7 gunluk program yaptim. Toplamda 4 ayri spor programi hazirladim. Farkli gunlerde farkli spor olacak ama tum vucut calisacak. 6 gun baya detayli 7. gun sadece treadmill yapicam. Ilk programi dun uyguladim daha az sporla ve normalden daha fazla kalori yaktim. Acaip sevindirik oldum
Bunu niye alintilamisim bilmiyorumCanimsin almim canim saol
Başka bir uygulama kullanmıştım ben ama telefondan hareketlere bakması zor geldi bırakmıştım benim için tv de youtube açıp spor yapmak büyük kolaylık oluyor.Sanirim asiri begenmemin sebebi, netteki bazi videolarda herseyi yapamiyorum bazilari cok zor geliyor. Burda kendi programimi kendim sectigim icin cok verimli oldu. Bir de saatimle koordineli o yuzden TV seyrederken bile spor kocu destegiyle spor yapabiliyorum. Start veriyor hareket bitince rest veriyor sonraki harekete geciyor falan. Ve bu hareketleri tamamen custom olarak kendin duzenliyosun. Hangi hareketle kac kalori yakacaksin senin girdigin vucut bilgilerine gore hesapliyor, dolayisiyla kendine hedef belirliyosun. Bir de normalde youtube videoyla yaparken TV seyretmek zor oluyodu. Boyle TV seyretmemi de etkilemiyor. Herkes icin degildir belki ama benim icin sahane.
Buraya laf yetistircem diye kendi mesajını bile alıntı yapmışsınHem entel hem bamya hemide botoxlu. Heyt yavrumm
Bunu niye alintilamisim bilmiyorum
Gecmis olsun sanada canim. Cocukdan bulasmisti degil mi ?Sagol canim bugun ateşim yok ama hala bogazim agriyor ates devam etse test yapcaktim dunden iyiyim yinede :)
3'u biraradaHem entel hem bamya hemide botoxlu. Heyt yavrumm
Tadi nasil oldu3'u birarada
Tarcinli nespresso yaptim gel
Cogu ac dolasiyorSanki bizim kizlar IF besleniyor hep ?
Deme oyleCogu ac dolasiyor
Deme oyle
Ifciler..menu yazinca belirtsek mi açlık suresini?
Ilk defa yaptim. Tarchin cubugu koydum icine baya iyi olmus. Oglen oldu aslinda Sabah 7:00 de yemistim saat 12:00 simdi. Aciktim ama yiyecek bisey yok ofiste. Disardan da yemiyorum. Eve gidene kadar sabretmem lazim o yuzden boyle yaptim.Tadi nasil oldu
Yok canım akşamı erken kapatıp sabah kahvaltı sonrası yapıyorum spor. Kahvaltı dediğimde peynir salatalık zeytin midemi az da olsa bastırsın. Tansiyon çabuk düşüyor benim mümkün değil aç yapamamKiz senin baya ife yakin oluyor, aksami erken kapatip sabah spor sonrasinyiyorsun degil mi