Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hit sporu candır ya
Sanirim asiri begenmemin sebebi, netteki bazi videolarda herseyi yapamiyorum bazilari cok zor geliyor. Burda kendi programimi kendim sectigim icin cok verimli oldu. Bir de saatimle koordineli o yuzden TV seyrederken bile spor kocu destegiyle spor yapabiliyorum. Start veriyor hareket bitince rest veriyor sonraki harekete geciyor falan. Ve bu hareketleri tamamen custom olarak kendin duzenliyosun. Hangi hareketle kac kalori yakacaksin senin girdigin vucut bilgilerine gore hesapliyor, dolayisiyla kendine hedef belirliyosun. Bir de normalde youtube videoyla yaparken TV seyretmek zor oluyodu. Boyle TV seyretmemi de etkilemiyor. Herkes icin degildir belki ama benim icin sahane.

Hem entel hem bamya hemide botoxlu. Heyt yavrumm
Canimsin almim canim saol
Bunu niye alintilamisim bilmiyorum

Başka bir uygulama kullanmıştım ben ama telefondan hareketlere bakması zor geldi bırakmıştım benim için tv de youtube açıp spor yapmak büyük kolaylık oluyor.

Sagol canim bugun ateşim yok ama hala bogazim agriyor ates devam etse test yapcaktim dunden iyiyim yinede :)
Gecmis olsun sanada canim. Cocukdan bulasmisti degil mi ?
Ihlamur varsa tavsiye ederim. Birde tulbent ile sar bogazini. Benim gibi uyu onunla Ama gece hararet gecire bilirsin
Sabah uyandigimda kafamdaydi ,gece daraldim herhal

Ilk defa yaptim. Tarchin cubugu koydum icine baya iyi olmus. Oglen oldu aslinda Sabah 7:00 de yemistim saat 12:00 simdi. Aciktim ama yiyecek bisey yok ofiste. Disardan da yemiyorum. Eve gidene kadar sabretmem lazim o yuzden boyle yaptim.
Ama ben nespressoda koyuluk oranini 4 cubuktan sonrasina gecirmiyorum. Cok aci geliyor yoksa. En favorilerim sunlar

Eklentiler

• IMG_1999.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 20
Kiz senin baya ife yakin oluyor, aksami erken kapatip sabah spor sonrasinyiyorsun degil mi
Yok canım akşamı erken kapatıp sabah kahvaltı sonrası yapıyorum spor. Kahvaltı dediğimde peynir salatalık zeytin midemi az da olsa bastırsın. Tansiyon çabuk düşüyor benim mümkün değil aç yapamam
Bi ara tibet egzersizleri yapıyordum onu sabah aç karnına ama belirli sayıdan sonra başım donmeye başladı bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…