Fit Club 🏋🏻‍♀️

Okadar kotu degilmis dun ki menu. Devam mi ?

Devam devam,
zaten bu hafta yapmak istiyordum uzun aclik, iyi oldu, sadece hazirliksiz oldum. Biliyorsun benim onceden planlayip kafayi hazirlamam lazim ha ha.
Neyse az kaldi, benim de 36 saat sabah 6 da dolacak, normal herkesle kahvalti yaparim diyorum 38 saat falan olmus olur boylece.

gecmis olsun sana da kuzum, dikkat et kendine, dinlenmeye bak.

Cocuklar erken kalkip ilk kahvaltilarini yapmazlar ise bizde birlikte oturup bitiririm bende
Az kaldi ya.
Tesekkur ederim. Gecti gibi

Gunaydin kizlar. Normalde Cumalari calismiyorum ama esim Botox yapacakti o yuzden geldim ofise, gelmisken hem gecmisi okudum hem de emaillerime baktim. Malum Botox yapilir yapilmaz disari cikamiyorum alnim benek benek

Gecen bana gelen misafirlerden HIT (SmartGym) ogrendim. Aslinda duymustum ve bilgim vardi ama hic denememistim. Kiz kendisi kullaniyormus bana da ayrintili gosterince acikcasi cok hosuma gitti. Benim gibi surekli motivasyona ihtiyac duyan birisi icin super. Ayni spor kocu gibi.
Kendime 7 gunluk program yaptim. Toplamda 4 ayri spor programi hazirladim. Farkli gunlerde farkli spor olacak ama tum vucut calisacak. 6 gun baya detayli 7. gun sadece treadmill yapicam. Ilk programi dun uyguladim daha az sporla ve normalden daha fazla kalori yaktim. Acaip sevindirik oldum

Kolay geçsin o zaman :)
Ben de istiyorum uzun süreli oruç da gözüm kesmiyor şu sıralar.. 20 saat duruyorum her gün nasılsa, bir 20 saat daha dururum gibi de bilemiyorum

botoxun hayirli olsun.

HIT nedir bilmeyiz, arattim boyle bir sey cikti, bu mudur?

Hit sporu candır ya

Harika bir menu olmus tebrikler
Pazara gidince yeşillik almamak mümkün değil zaten. En iyi markette bile pazardaki gibi gözüm dönmüyor.
Offf cok guzel kokar dimiiii
Ac karnina nasil spor yapiyosunuz guzelim yaaa? Ben olsam hastanelik olurum. Valla bravo!
Baskalari da uyarmis ama ablan olarak ben de uyarayim. Kilo vermek istiyorsan kalori hesabi yapmayi dene istersen cunku yediklerinin kalorisi cok fazla gorunuyor.
akşam yemeği yemiyor muyuz artık
Karbsiz, yagsiz ve sekersiz yiyoruz biseyler
Iyi tatiller canim, cok ozletme.
Akşama taze fasulye yapıcam
Offf cok severim.
Biz geç yiyıoruz 20:00 de anca o kadarda oluyor eşim 7 de geliyor
Saat en gec 7:00 de yiyorum ben. Esim olsun olmasin
Offff menuye bak. Iyiki orda degilim. Yoksa diyet falan dinlemez saldirirdim.

Kız hit dediği hiitler değil mi

SmartGym: Gym & Home Workouts 4+​

HIIT, Home, Gym Weight Lifting​

Aplikasyon olarak yukleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…