Okadar kotu degilmis dun ki menu. Devam mi ?
Cocuklar erken kalkip ilk kahvaltilarini yapmazlar ise bizde birlikte oturup bitiririm bendeDevam devam,
zaten bu hafta yapmak istiyordum uzun aclik, iyi oldu, sadece hazirliksiz oldum. Biliyorsun benim onceden planlayip kafayi hazirlamam lazim ha ha.
Neyse az kaldi, benim de 36 saat sabah 6 da dolacak, normal herkesle kahvalti yaparim diyorum 38 saat falan olmus olur boylece.
gecmis olsun sana da kuzum, dikkat et kendine, dinlenmeye bak.
Selam kizlar
Eve yeni girdimHava baya yagmurlu ve ruzgarli. Cay yapip kitap keyfi yapmak isterdim.
AmaLori e ölcüm tablosu sozum var
toplaşın gelin bahçeye yayılalımKız bizde mi gelsek ne yapsak
Sen sus kiz bamyabir kere de o yapsin cok tablo istiyor madem
Ben ne anlarim kiz
Ben ne anlarim kizben cahel, ben bilmez
Daha iyi tesekkur ederim
Tulbent sarip uyudum. Halada cikarmadim
Bugun oruc var. Dun yemekden sonra basladim. 36 saatlik oruc. Yarin sabah 6da bitiyor. 40 saate cikara bilirim
Tesekkur ederim. Oksuruk yok. Su filan icerken suan hafif hissettiriyor kendini. Yoksa dune Gore daha iyiyim
Okadar kotu degilmis dun ki menu. Devam mi ?
Daha iyi tam gecmis olmasada. Gerci yutkununca hissediyorum tek
Gunaydin kizlar. Normalde Cumalari calismiyorum ama esim Botox yapacakti o yuzden geldim ofise, gelmisken hem gecmisi okudum hem de emaillerime baktim. Malum Botox yapilir yapilmaz disari cikamiyorum alnim benek benek
Gecen bana gelen misafirlerden HIT (SmartGym) ogrendim. Aslinda duymustum ve bilgim vardi ama hic denememistim. Kiz kendisi kullaniyormus bana da ayrintili gosterince acikcasi cok hosuma gitti. Benim gibi surekli motivasyona ihtiyac duyan birisi icin super. Ayni spor kocu gibi.
Kendime 7 gunluk program yaptim. Toplamda 4 ayri spor programi hazirladim. Farkli gunlerde farkli spor olacak ama tum vucut calisacak. 6 gun baya detayli 7. gun sadece treadmill yapicam. Ilk programi dun uyguladim daha az sporla ve normalden daha fazla kalori yaktim. Acaip sevindirik oldum
Hit sporu candır yaGunaydin kizlar. Normalde Cumalari calismiyorum ama esim Botox yapacakti o yuzden geldim ofise, gelmisken hem gecmisi okudum hem de emaillerime baktim. Malum Botox yapilir yapilmaz disari cikamiyorum alnim benek benek
Gecen bana gelen misafirlerden HIT (SmartGym) ogrendim. Aslinda duymustum ve bilgim vardi ama hic denememistim. Kiz kendisi kullaniyormus bana da ayrintili gosterince acikcasi cok hosuma gitti. Benim gibi surekli motivasyona ihtiyac duyan birisi icin super. Ayni spor kocu gibi.
Kendime 7 gunluk program yaptim. Toplamda 4 ayri spor programi hazirladim. Farkli gunlerde farkli spor olacak ama tum vucut calisacak. 6 gun baya detayli 7. gun sadece treadmill yapicam. Ilk programi dun uyguladim daha az sporla ve normalden daha fazla kalori yaktim. Acaip sevindirik oldum
Canimsin almim canim saolHepimiz oyle diyerek basladik zaten
Pak een boek en begin te lezen. De rest komt vanzelfayyyyyy kiyamam,
ben yaparim senin tabloyu, 1 saatcik hollandaca dersi karsiligi sadece hem de
Kız hit dediği hiitler değil mibotoxun hayirli olsun.
HIT nedir bilmeyiz, arattim boyle bir sey cikti, bu mudur?
Harika bir menu olmus tebriklerMidemin dükkanını kapattım.
Kahvaltı
1 salatalık
1 dilim tahıllı ekmek
40 gr çeçil peyniri
1 tk çilek reçeli
1 kupa sade filtre kahve
Öğlen
Yulaf lapası ( 3 yk ince çekilmiş yulaf ve 200 ml süt ) 1 tk şekersiz fıstık ezmesiyle karıştırdım. üzerine çeyrek muz bir küçük şeftali ve 6 adet üzüm
Akşam
2 kabak 1 havuç 1 kırmızı biber fırınladım. Patateste fırınlamıştım çocuk için ondan da 5 küçük dilim aldım. 200 ml yoğurt
Su 2 lt
85 dk cardio
12000 adım var.
A Arrietty_H3RA_
Eki Görüntüle 2921379
Offf cok guzel kokar dimiiiiPazara gidince yeşillik almamak mümkün değil zaten. En iyi markette bile pazardaki gibi gözüm dönmüyor.
Ac karnina nasil spor yapiyosunuz guzelim yaaa? Ben olsam hastanelik olurum. Valla bravo!Once spor
25 bin adim
150 koltuk pushup
150 squat
13.00
Yarim dilim kek, az sutlu kahve
1 dilim ekmek, ve peynir tabagi
15.00
Somon izgara
Salata
1 kadeh sarap
17.30
1 dilim pasta, 1 yk krema
Kahve
Fikir olsun foto paylasayim, aksamki tabağın fotosunu cekmemisim sadece.
Eki Görüntüle 2921467 Eki Görüntüle 2921468 Eki Görüntüle 2921469
Baskalari da uyarmis ama ablan olarak ben de uyarayim. Kilo vermek istiyorsan kalori hesabi yapmayi dene istersen cunku yediklerinin kalorisi cok fazla gorunuyor.Günaydın
Dünkü menüm
Sabah 6:50
2 yeşil biber üzeri krem peynir
Yarım sucuklu yumurta
Bi tahıllı ekmek
Öğle12:00
Bi kase tarhana çorbası
Bi tabak kıymalı mantı
Ara: bi dilim kavun
Akşam20:00
Bi kepçe yeşil mercimek çorbası
Bi kepçe kadar çiçek biber yemegi :)
Su: 2 lt
Spor :Eki Görüntüle 2921534
Karbsiz, yagsiz ve sekersiz yiyoruz biseylerakşam yemeği yemiyor muyuz artık
Iyi tatiller canim, cok ozletme.Günaydın kızlar...
Bana bir kaç hafta müsaade.
Biraz tatil, biraz ziyaret...
Olabildiğince temiz beslenmeye ve fiziksel aktivitelere devam.
Hedefim kilo almadan dönmek olsun.
Gorusmek üzere. Kendinize iyi bakın, iyi davranın.
Bu ev güzel, sakın bir yere taşınmayın...
Offf cok severim.Akşama taze fasulye yapıcam
Saat en gec 7:00 de yiyorum ben. Esim olsun olmasinBiz geç yiyıoruz 20:00 de anca o kadarda oluyor eşim 7 de geliyor
Offff menuye bak. Iyiki orda degilim. Yoksa diyet falan dinlemez saldirirdim.Eşim meze işinde iyidir, 2/3 çeşit o yapacak
Mangalda onda
Ben akşamdan zeytinyağlı barbunya ve kuru patlıcan dolması yapacağım
Belki havuç taratorda yaparım
Kalabalık misafirin en iyi tarafı ertesi güne yemek kalması oluyorPazar günü dinlenme olur bize
Benim çok misafirim olur
Kardeşler olarak zaten kalabalığız, arkadaş ve komşu çevremizde öyle
Pandemiden dolayı biraz boş kaldı ev
İyide geldi ne yalan söyliyeyim
Yeni eve taşındım, gelmek isteyen çok bu yüzden
tatiller bitti dökülmeye başlarlar artık
Kız hit dediği hiitler değil mi