Fit Club 🏋🏻‍♀️

Wuww süper ne kadar almis olsanda verdigin kilolar cok iyi ,tekrar yapabikirsin 2 3 kilodan kurtulmak daha zor olabilir a ma yol daha yakinn☺☺

Benim oruca en büyük desteği olan diş doktorum Sağolsun geçen hafta alt üste birleşecek şekilde lastik taktı, sadece yemek yerken çıkarabilirsin dedi.. Şimdi sadece 4 saatlik çıkarıyorum Yoksa yemeği düşünmüyorum bile ağzım pek açılmıyor

İşkence gibi masa
Ben de korkuyorum tartıdan, 3 gündür kendimden beklemediğim performansı gösteriyorum, tartı bunu farketmezse üzülürüm.. 2 haftadır artıydım zaten

60 ustu derken 60sayilari degildi

Kendime sali demistim Ki. Sev kendini. Basardin daha once, yine yaparsin
O yuzden pozitif hatta polyanna gibi gezecegim surekli dedim
Nasil taktik ama
Pozitif ol zaten canım. Artık ne yapman gerektiğini daha iyi biliyorsun çünkü. Diyet, ketojenikteki bilgin, tarif yelpazende geniş. Spor konusunda da öylesin. Halledersin kısa zamanda

Kahvaltı
1 yulaf tostu ( 3 yk inc öğütülmüş yulaf bir yumurta 2 yk yoğurt ile yapılıyor )
30 gr çeçil peyniri
1 salatalık
Yeşil çay

Ara
1 tk fıstık ezmesi şekersiz ve sade filtre kahve

Akşam
4 adet tavuk şiş
3 yk pirinç pilavı
200 gr kadar zeytinyağlı börülce salatası

Su 2 lt
75 dk cardio
13300 adım
A Arrietty_ H3RA_

60 kilo koca mı olur len emin misin

1.78 boyunda dümdüz birşey işte

Bi ısırık al bisey olmaz da demiyor mu ,bizimkinin klasik cumlesi

Yok onu demedi bak
Dışardaydık, gelirken aldı, yolda başladı şöyle güzel böyle güzel, beraber yeriz falan demeye.. Ben de yersem bile yarın yerim bugün asla dedim sonuç oturdu önümde yedi ben de adımlarımı tamamladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…