- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Günün özeti
Oglen hc yagli kahve
Aksam 2 yk elma sirkesi ile su.
17 bin adimdayim, 20 bini görmeye calisicam. Podcast dinleyeerek yuruyorum, dinledigim seyin %30unu anliyorumhep bu Lori nin yüzünden
150 koltuk pushup
150 squat
En büyük şansım böyle şeyleri hiç sevmiyor olmam.Cips ben cok yerdim ya, kilo alma sebeplerimden biridir.
Ama simdi kontrol edebiliyorum, 3 5 taneye izin veriyorum eger yarismiyorsam, kesiyor isteği. Ama tabi alışkanlık yapmamak için cok nadir olması lazim.
Benimkisi de 63 kg, yer yer 1 gram bile almaz60 kilo koca mı olur len emin misin
Biraz üşür gibi oldum esimde tamam kesin covid oldun diye başladi ,oasam bile bu gidisle oldurucak
Düşünme ya öyle şeyler..
İnsanın psikolojisini bozuyor..
Gerekirse test yaptır bir..
Yazık ya yedirsene adamı iliğini kurutmuşsun1.78 boyunda dümdüz birşey işte
1.78 boyunda dümdüz birşey işte
Yok onu demedi bak
Dışardaydık, gelirken aldı, yolda başladı şöyle güzel böyle güzel, beraber yeriz falan demeye.. Ben de yersem bile yarın yerim bugün asla dedim sonuç oturdu önümde yedi ben de adımlarımı tamamladım
Seninki cennetten düşmüş zaten botoks yapan koca herkese nasip olmaz öp mıncır adamıBenimkisi de 63 kg, yer yer 1 gram bile almaz
Almıyor ki gıcık, yemekten önce 59 yemekten sonra 60 kilo
183 boya 58 kiloydu evlendigimizde, hatta stresten daha da vermis miydi neydi, bu sanirim damatligi aldigimiz kilosu idi
Ben de o zamanlar 53 kg falanim, herkes bana rejim yapsana diyor
Simdilerde esim 70 kg yi gördü, ama cok cabaliyor, ağırlıkla falan spor yapıp ancak alabildi. Azicik spora ara versin geri vermeye başlıyor kilolari
Biz vermek için spor yapalım, onlar almak için.. Nerde adalet?
Benimki de geçen gün diyor spor yapmak istiyorum, ben de vakit bulursan yapatsın dedimfull hafta akşama kadar çalışıyor..
Ne yiyor peki almak için?
Yazık ya yedirsene adamı iliğini kurutmuşsun
Akrep burcu musun bacım çok mu yoruyon adamı şu saatte tatlı yiyip napıyor adam enerji mi depoluyor
Gecenin bir vakti tatlı yiyor ya adam, gram almıyor ben napimÖncesinde de yemek yedi..
Sabah tartıldım yav
Akrep burcu musun bacım çok mu yoruyon adamı şu saatte tatlı yiyip napıyor adam enerji mi depoluyor
Sabah tartıldım yav
58.4 gittim 62.5 çıktım 4 kilo fark var
Akrep kadınların kocaları çiroz olur bacım 3 km öteden bilirim ben akrebiBurcumu nerden bildin ya
Benlik birşey yok, yedi ve bayıldı
Yorgunluktan yemekle uyku arası 15 dakika falan sürüyor