Fit Club 🏋🏻‍♀️

Okadar kotu degilmis dun ki menu. Devam mi ?

Devam devam,
zaten bu hafta yapmak istiyordum uzun aclik, iyi oldu, sadece hazirliksiz oldum. Biliyorsun benim onceden planlayip kafayi hazirlamam lazim ha ha.
Neyse az kaldi, benim de 36 saat sabah 6 da dolacak, normal herkesle kahvalti yaparim diyorum 38 saat falan olmus olur boylece.

gecmis olsun sana da kuzum, dikkat et kendine, dinlenmeye bak.

Devam devam,
zaten bu hafta yapmak istiyordum uzun aclik, iyi oldu, sadece hazirliksiz oldum. Biliyorsun benim onceden planlayip kafayi hazirlamam lazim ha ha.
Neyse az kaldi, benim de 36 saat sabah 6 da dolacak, normal herkesle kahvalti yaparim diyorum 38 saat falan olmus olur boylece.

gecmis olsun sana da kuzum, dikkat et kendine, dinlenmeye bak.
Cocuklar erken kalkip ilk kahvaltilarini yapmazlar ise bizde birlikte oturup bitiririm bende 🤭
Az kaldi ya.
Tesekkur ederim. Gecti gibi

Gunaydin kizlar. Normalde Cumalari calismiyorum ama esim Botox yapacakti o yuzden geldim ofise, gelmisken hem gecmisi okudum hem de emaillerime baktim. Malum Botox yapilir yapilmaz disari cikamiyorum alnim benek benek :rolleyes:

Gecen bana gelen misafirlerden HIT (SmartGym) ogrendim. Aslinda duymustum ve bilgim vardi ama hic denememistim. Kiz kendisi kullaniyormus bana da ayrintili gosterince acikcasi cok hosuma gitti. Benim gibi surekli motivasyona ihtiyac duyan birisi icin super. Ayni spor kocu gibi.
Kendime 7 gunluk program yaptim. Toplamda 4 ayri spor programi hazirladim. Farkli gunlerde farkli spor olacak ama tum vucut calisacak. 6 gun baya detayli 7. gun sadece treadmill yapicam. Ilk programi dun uyguladim daha az sporla ve normalden daha fazla kalori yaktim. Acaip sevindirik oldum :KK9: :KK9:

Daha iyi tesekkur ederim ☺️
Tulbent sarip uyudum. Halada cikarmadim 🤭

Bugun oruc var. Dun yemekden sonra basladim. 36 saatlik oruc. Yarin sabah 6da bitiyor. 40 saate cikara bilirim

Tesekkur ederim. Oksuruk yok. Su filan icerken suan hafif hissettiriyor kendini. Yoksa dune Gore daha iyiyim

Okadar kotu degilmis dun ki menu. Devam mi ?

❤️
Daha iyi tam gecmis olmasada. Gerci yutkununca hissediyorum tek

Kolay geçsin o zaman :)
Ben de istiyorum uzun süreli oruç da gözüm kesmiyor şu sıralar.. 20 saat duruyorum her gün nasılsa, bir 20 saat daha dururum gibi de bilemiyorum :confused:

Gunaydin kizlar. Normalde Cumalari calismiyorum ama esim Botox yapacakti o yuzden geldim ofise, gelmisken hem gecmisi okudum hem de emaillerime baktim. Malum Botox yapilir yapilmaz disari cikamiyorum alnim benek benek :rolleyes:

Gecen bana gelen misafirlerden HIT (SmartGym) ogrendim. Aslinda duymustum ve bilgim vardi ama hic denememistim. Kiz kendisi kullaniyormus bana da ayrintili gosterince acikcasi cok hosuma gitti. Benim gibi surekli motivasyona ihtiyac duyan birisi icin super. Ayni spor kocu gibi.
Kendime 7 gunluk program yaptim. Toplamda 4 ayri spor programi hazirladim. Farkli gunlerde farkli spor olacak ama tum vucut calisacak. 6 gun baya detayli 7. gun sadece treadmill yapicam. Ilk programi dun uyguladim daha az sporla ve normalden daha fazla kalori yaktim. Acaip sevindirik oldum :KK9: :KK9:

botoxun hayirli olsun.

HIT nedir bilmeyiz, arattim boyle bir sey cikti, bu mudur?

Hit sporu candır ya 😀

Midemin dükkanını kapattım.
Kahvaltı
1 salatalık
1 dilim tahıllı ekmek
40 gr çeçil peyniri
1 tk çilek reçeli
1 kupa sade filtre kahve

Öğlen
Yulaf lapası ( 3 yk ince çekilmiş yulaf ve 200 ml süt ) 1 tk şekersiz fıstık ezmesiyle karıştırdım. üzerine çeyrek muz bir küçük şeftali ve 6 adet üzüm

Akşam
2 kabak 1 havuç 1 kırmızı biber fırınladım. Patateste fırınlamıştım çocuk için ondan da 5 küçük dilim aldım. 200 ml yoğurt

Su 2 lt
85 dk cardio
12000 adım var.
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_
Eki Görüntüle 2921379
Harika bir menu olmus tebrikler :nazar:
Pazara gidince yeşillik almamak mümkün değil zaten. En iyi markette bile pazardaki gibi gözüm dönmüyor.
Offf cok guzel kokar dimiiii:KK45:
Once spor 🤓

25 bin adim
150 koltuk pushup
150 squat

13.00
Yarim dilim kek, az sutlu kahve
1 dilim ekmek, ve peynir tabagi

15.00
Somon izgara
Salata
1 kadeh sarap

17.30
1 dilim pasta, 1 yk krema
Kahve

Fikir olsun foto paylasayim, aksamki tabağın fotosunu cekmemisim sadece.

Eki Görüntüle 2921467 Eki Görüntüle 2921468 Eki Görüntüle 2921469
Ac karnina nasil spor yapiyosunuz guzelim yaaa? Ben olsam hastanelik olurum. Valla bravo!:nazar:
Günaydın
Dünkü menüm
Sabah 6:50
2 yeşil biber üzeri krem peynir
Yarım sucuklu yumurta
Bi tahıllı ekmek
Öğle12:00
Bi kase tarhana çorbası
Bi tabak kıymalı mantı
Ara: bi dilim kavun
Akşam20:00
Bi kepçe yeşil mercimek çorbası
Bi kepçe kadar çiçek biber yemegi :)
Su: 2 lt
Spor :Eki Görüntüle 2921534
Baskalari da uyarmis ama ablan olarak ben de uyarayim. Kilo vermek istiyorsan kalori hesabi yapmayi dene istersen cunku yediklerinin kalorisi cok fazla gorunuyor. :KK39:
akşam yemeği yemiyor muyuz artık :KK70:
Karbsiz, yagsiz ve sekersiz yiyoruz biseyler:confused:
Günaydın kızlar...

Bana bir kaç hafta müsaade.
Biraz tatil, biraz ziyaret...
Olabildiğince temiz beslenmeye ve fiziksel aktivitelere devam.
Hedefim kilo almadan dönmek olsun.👍

Gorusmek üzere. Kendinize iyi bakın, iyi davranın.🙋

Bu ev güzel, sakın bir yere taşınmayın...😍
Iyi tatiller canim, cok ozletme.:KK200:
Akşama taze fasulye yapıcam😆
Offf cok severim. :confused:
Biz geç yiyıoruz 20:00 de anca o kadarda oluyor eşim 7 de geliyor 🙄
Saat en gec 7:00 de yiyorum ben. Esim olsun olmasin:KK39:
Eşim meze işinde iyidir, 2/3 çeşit o yapacak
Mangalda onda ✌️
Ben akşamdan zeytinyağlı barbunya ve kuru patlıcan dolması yapacağım
Belki havuç taratorda yaparım
Kalabalık misafirin en iyi tarafı ertesi güne yemek kalması oluyor😂 Pazar günü dinlenme olur bize

Benim çok misafirim olur
Kardeşler olarak zaten kalabalığız, arkadaş ve komşu çevremizde öyle
Pandemiden dolayı biraz boş kaldı ev 😂
İyide geldi ne yalan söyliyeyim
Yeni eve taşındım, gelmek isteyen çok bu yüzden
tatiller bitti dökülmeye başlarlar artık
Offff menuye bak. Iyiki orda degilim. Yoksa diyet falan dinlemez saldirirdim.:rolleyes:

Kız hit dediği hiitler değil mi 😒

SmartGym: Gym & Home Workouts 4+​

HIIT, Home, Gym Weight Lifting​

Aplikasyon olarak yukleniyor. :KK39:

X