Selam ,simdi oldu sanirim net sorunundan goremedimhic huyum oasada su anda uzaniyorum 2gundur kırgındim simdide bogazim baya agriyor ,ates basiyor sanki gelmyen reglonden mi hasta miyim anlamadim
Teşekkürler kaptansedulu H3RA_ @BLU3 @Lusi @Lori Alys Dahlia_ tomrs @CanTorun @cromozom @deanvillage @Tavsannesi LadyMiami
@esmeriiim @gogo2405 @Birmeleksinsen
Kizlar buraya alayim sizleri. Obur konuda ilk sayfa duzenlenmiyor
Güncel kilolari alayim mi kizlar
Asıl hedef Aralığa kadar 51Güncel kilolari alayim mi kizlarVe asil hedefinizide pilis
Güncel kilolari alayim mi kizlarVe asil hedefinizide pilis
EklendiAsıl hedef Aralığa kadar 51
İyi akşamlar..
Napıyorsunuz?
Ben de yürüyüşteyim, 15 bine tamamlamam gerek
Kaptan yokTabi kaptanım..
Güncel - 65.8
Hedef - 55
Eklendi
Iyi aksamlar. Masallah. Ben bir 20 sayfa kadar kitap okuyup adimlari tamamliyacagim
Kaptan yok
Nasilsin?
Iyi gibi . Felaket yorgunum. Fark ettigim birsey var. Uzun zamandir demir ilacimi almiyorum. 10gun boyunca sabah 100mg ve aksam da 100mg alip sonra aksam 100mg ile devam edecegim.Tamam canım :)
İyiyim, sabah biraz çökmüştüm kilom yüzünden, yeni başlangıç yaptım gayet iyiyim şimdi :) Adımlarımı, suyumu da tamamlarsam benden iyisi yok :)
Sen nasılsın?
Ellerine saglik.Ne kadar masum görünüyor değil mi? Kocaman bir kase salata, bir hamburger köftesi, 1/3 avokado ve gerisi fırınlanmış sebze, küçük bir dilim de tahıllı ekmek. Masaya oturdum hepsinin kalorilerine bakmaya başladım ve sonuç olarak yediğim ikinci resimde.
Salatanın hepsini yeseydim neredeyse 100 kalori olacaktı yarıya düşürdüm. Tahıllı ekmeği hiç yemedim çünkü ekstra 100 kalori olacaktı. Fırında sebzeleri de hiç yemedim çünkü oda ekstra 100 kalori olacaktı. Toplamda 250 kalorilik kısmı yemedim ve şu an tamamen doydum, demekki ben aslında gözümü doyurmaya çalışıyorum karnımı değil.
Iyi gibi . Felaket yorgunum. Fark ettigim birsey var. Uzun zamandir demir ilacimi almiyorum. 10gun boyunca sabah 100mg ve aksam da 100mg alip sonra aksam 100mg ile devam edecegim.
Pes etme.
Asil cöküsü benim kiloyu gorunce yasayacagiz
Suyun ne durumda?
Toplam 100gr karb mi ?İyi akşamlar kızlar yemek faslı bitti
Kahvaltı 10
1 dilim ekmek
1 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
40 gr çeçil peyniri
1 tk çilek reçeli
Yeşil çay
Öğlen 14
Yulaf lapası üzerine bir muz, şeftali ve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi ( 3 yk ince öğütülmüş yulaf ve 170 ml süt kullandım lapa için )
Sade soda
Akşam
6 adet orta boy fırında köfte ve 5 dilim fırında patates
200 ml ayran
Salata
Su 2 lt
75 dk cardio yaptım bugün paylaştığım videolar
Bugün yedigim muz bütün karbonhidrat oranını bozdu. Uzun zamandır yemiyordum boşuna yemiyormuşum
A Arrietty_H3RA_
Eki Görüntüle 2920845
Evet 335 le kapattım. Hesaplamasaydım + 250 daha olacaktı.Ellerine saglik.
1 ogunluk kalori miktarin iyi olmus.
355 ile kapadin diye anladim,dogru mu