Koca deyünce bak nasıl gitti hoşuna ehuheheMaynak
Ben de öyle hissettim. Izgara köfte vardı dolapta, kendimi bir an yesem mı ki diye düşünürken buldum.Menülerim
Sabah
1 kase Tarhana çorbası
Öğlen
Hasanpaşa köfte
3 kaşık yoğurt makarna
Ara
1 avuç kayısı içi
Sütlü filtre kahve
Akşam
4-5 kaşık kuru fasülye
Üç kepçe yoğurtlu buğday
Bi kaç kaşık söğüş
Demin bildirim gelmiş etli yemek tarifleri diye yeminlen midem kazındı bakmayaydım keşke resmen nefs işkencesi oldu
Amerika'da değilsen yeme abla saat çok geç olduBen de öyle hissettim. Izgara köfte vardı dolapta, kendimi bir an yesem mı ki diye düşünürken buldum.
Cissss.Amerika'da değilsen yeme abla saat çok geç oldu
sabah hiç olmadı üstüne yumurta kırar yersin ehuheheh
Ben de öyle hissettim. Izgara köfte vardı dolapta, kendimi bir an yesem mı ki diye düşünürken buldum.
Harika bir gun olmus bence. Gunu erken kapatmissin. If mi yapiyorsun?15ten 1 gittigünün bütün hedeflerini tamamlamış olmanın verdiği huzurla menümü yazıp yata bilirim
11 gibi
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
14.30
3 kaşık makarna
Domatesli kıyma
Yarım kase yoğurt
(menü başkaydı da aksilik olunca geçiştirmek gibi oldu)
2 lt limonlu su
2 kupa dukan
Zencefil shot
15.000 adım
Bende de et düşkünlüğü var, liste de ne muhteşemdi.Ac degilim ama o konulara bakinca canim ister
Bende cok severimBende de et düşkünlüğü var, liste de ne muhteşemdi.
Allah hastalık verip mecbur bırakmasın. Et ve süt ürünlerinden uzak durmam çok zor. Diyet sürecinde de asla esirgemedim, bol bol da yedim.Bende cok severimen cokda kuzu
Başınız gözünüz dönmüyor mu yahu? Benim günlük menüm 1400 civarı oluyor. Hareketsizken de 1250 kalori falandı...Yarin yiyeceklerimi hesaplayim. 1100 kalori anca oluyor1200e tamamlamaya calisayim diyorum Ama tutturamiyorum.
Donmuyor valla. Ama az oldugunun farkindayimBaşınız gözünüz dönmüyor mu yahu? Benim günlük menüm 1400 civarı oluyor. Hareketsizken de 1250 kalori falandı...
Başınız gözünüz dönmüyor mu yahu? Benim günlük menüm 1400 civarı oluyor. Hareketsizken de 1250 kalori falandı...
Harika bir gun olmus bence. Gunu erken kapatmissin. If mi yapiyorsun?
Menülerim
Sabah
1 kase Tarhana çorbası
Öğlen
Hasanpaşa köfte
3 kaşık yoğurt makarna
Ara
1 avuç kayısı içi
Sütlü filtre kahve
Akşam
4-5 kaşık kuru fasülye
Üç kepçe yoğurtlu buğday
Bi kaç kaşık söğüş
Demin bildirim gelmiş etli yemek tarifleri diye yeminlen midem kazındı bakmayaydım keşke resmen nefs işkencesi oldu
Donmuyor valla. Ama az oldugunun farkindayim
Birde bugun kahvalti 6.30da yaptim.
Aksam yemegine kadar acikmadim
Bir süredir ben de hesaplamiyorum da, tartmiyorum da. Ama bildiğin terazi gibiyim. Önceden kg'i kestirirdim, şimdiyse gr'i şak diye söylüyorum. Kuyumcu terazisi gibi oldum.Gözüm dönmeye kalmadan gözüm kalir benimo yüzden de hesaplamiyorum