Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sen de benim gibisin ben de 2 l’den fazla içemiyorum.
Bu arada limonlu su dişlerin enamelini (türkçesini bilmiyorum) bitiriyormuş internetten de araştırdım malesef doğru.
Eşim söyledi bana şok oldum çok seviyordum limonlu su içmeyi, bu sabah sadece tarçınlı, salatalıklı ve zencefilli su yaptım limon koymadım sirke de koymayacam artık.

Tesekkur ederim ❤

Sagol canim ictim yinede halim yok 2 3 yıldır her kis anjin oluyorum berbatt geciyor ona donmese usutmeyede raziyim. Sanki zencefil emzirirken tavsiye edilmiyor gibi kais aklimda yine arastircam gecmis olsun sanada

Karb partisi mubarek sedu
Muz da cok guzel ya. En sevdigim meyve. Hain sey

Cok garip olsada hamileliklerimden beri muz tuketemiyorum yemek isteyim yesem bile bi garip oluyorum basim mi donuyor desem midememe agir geliyor anlamiyorum tibbi aciklamada bulamadik doktorumla..
Oglumun hamileligi öğrendiğim zman trdrydik arabayla dönüş yolumda 1lokma almamma midemin bulanmasi bir olmustu en yakin benzinlige zor gecmistik sonrasinda tesadüf heralde ilk aylar gecti bebeğe faydali diye arada yemege calistim her sefrinde kafami yastiktan kaldiramadim

Bugunun menusu
Sabah 9h
1yk mantar sote ,domates salatalık birkac dilim ,cay

Ara
1biscot(kurabiye degil kuru ekmek gibi wasa sanirim sizdeki ismi) ,dilimlenmis elma

Ogle
14h
2yk bulgur plavi

Aksam
4kanat ,salata ,1 d.ekmek

Su
1.5l anca yutkunamjyorum icmeye calisicam

Harikasin, yapamıyorum deyip bırakmadın. Azimle yapabilmenin yollarını aradın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…