Ben yurumekden sklmiyorum. Bisiklete cikinca daral geliyor bu ara. 7dkyi gecmiyor. Ama yurume bandi Boyle degilSabah akşam yürüyünce, gün içinde de az daha aktif olunca dusulmuyor.
Bıkıp bırakmayacak, süreklilik olacak aktiviteleri de kişi kendi biliyor.
Sporu keyif almaktan çıkarıp, görev gibi görmeye başlayınca işe yaramıyor.
Ben yurumekden sklmiyorum. Bisiklete cikinca daral geliyor bu ara. 7dkyi gecmiyor. Ama yurume bandi Boyle degil
Yarisini gun icinde aktif olarak tamamlamistin.
Geri kalan ise gunluk yapacagim spor.
Vucudum aktif olmaya aliskin olacak ki, 20bin alti olunca direk kilo koruyorum.
Evde oldugum sure aldigim kilolari verememe sebebim bu diye dusundum.
Açlık oyunları mı?
Ya ben hep tok oluyorum nasıl olacak?BayanGöbüş
Neyse Yeni adresimiz hayırlı olsun inşallah, kilo bildirimi falan nasıl yapacağız hangi günler?
Bugün yırttım galiba zaten 250 gr almışım.
Bu durum bana olunca sinirlerim bozuluyor ertesi gün bütün hevesim kaçıyor. İnan seni çok iyi anlıyorum.Ben ben ben
9500 adimda bırakmışım dün ya, kac gunluk strigim bozuldu
Sorun yok, siz nereye ben orayasedulu H3RA_ BLU3 @Lusi Lori Alys Dahlia_ @tomrs CanTorun @cromozom @deanvillage tavsannesi LadyMiami
@esmeriiim @gogo2405 @Birmeleksinsen
Kizlar buraya alayim sizleri. Obur konuda ilk sayfa duzenlenmiyor
Benim için gün fark etmez. Çoğunluk ne derse ben ona uyarım.
Bu durum bana olunca sinirlerim bozuluyor ertesi gün bütün hevesim kaçıyor. İnan seni çok iyi anlıyorum.
.
Bu arada benim telefonum gidecek biraz sonra, dolayısıyla menü ve kilo bildirimini cuma akşamından önce yapamam diye düşünüyorum, gündüzleri yine ofisteki bilgisayardan mesaj yazarım, bir gün öncesinin menüsünü de bildiririm ama resim çekemem. Kızlar beni bir kaç gün idare ediniz lütfen.
Ne oldu neden yeni konu ayni topicte
Harika fikir. Insan elinin altinda olunca illa kurcalamadan duramiyor. Sanki cok gerekli.Digital detox yap sen de
Ben tatilde yapmıştım
Gecmis olsunSelam ,simdi oldu sanirim net sorunundan goremedimhic huyum oasada su anda uzaniyorum 2gundur kırgındim simdide bogazim baya agriyor ,ates basiyor sanki gelmyen reglonden mi hasta miyim anlamadim
Selam ,simdi oldu sanirim net sorunundan goremedimhic huyum oasada su anda uzaniyorum 2gundur kırgındim simdide bogazim baya agriyor ,ates basiyor sanki gelmyen reglonden mi hasta miyim anlamadim