Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben yurumekden sklmiyorum. Bisiklete cikinca daral geliyor bu ara. 7dkyi gecmiyor. Ama yurume bandi Boyle degil
Yarisini gun icinde aktif olarak tamamlamistin.
Geri kalan ise gunluk yapacagim spor.
Vucudum aktif olmaya aliskin olacak ki, 20bin alti olunca direk kilo koruyorum.
Evde oldugum sure aldigim kilolari verememe sebebim bu diye dusundum.

sedulu 'nun paylaştığı kardiyolar da çok güzel. Siz gencsiniz yapın.

Günün ilk menüsünü yazayım hemen

Sabah 10:00
Çok tahıllı ekmek arası sandviç (hindi füme, kaşar peynir)
2 çay bardağı limonlu çay

14:00
2 kepçe kadar şehriye çorbası (az şehriyeli)
Tavuk pane (avuç içi büyüklüğünde)
Az yeşil salata

14:30 Duble kahve
16:00 1 mandalina, 1 incir

20.00 Ton balıklı salata
(Akşam arkadaşlarımla yemeğe çıkacağım, menümde değişiklik olursa yazarım)

Akşamı bu haliyle kapatırsam 928 cal almış olacağım. Kızlarla buluşacağımız için sahil yürüyüşü de yaparız diye düşünüyorum. Adım paylaşamam saatimi almamışım yanıma.
A Arrietty_ sedulu

Açlık oyunları mı?
Ya ben hep tok oluyorum nasıl olacak? BayanGöbüş
Neyse Yeni adresimiz hayırlı olsun inşallah, kilo bildirimi falan nasıl yapacağız hangi günler?
Bugün yırttım galiba zaten 250 gr almışım.

Lori nin istegi uzerine cumartesi
Kontrol tarti olsun diyormusunuz

Ben ben ben
9500 adimda bırakmışım dün ya, kac gunluk strigim bozuldu
Bu durum bana olunca sinirlerim bozuluyor ertesi gün bütün hevesim kaçıyor. İnan seni çok iyi anlıyorum.
Sorun yok, siz nereye ben oraya
Lori nin istegi uzerine cumartesi
Kontrol tarti olsun diyormusunuz
Benim için gün fark etmez. Çoğunluk ne derse ben ona uyarım.

Bu arada benim telefonum gidecek biraz sonra, dolayısıyla menü ve kilo bildirimini cuma akşamından önce yapamam diye düşünüyorum, gündüzleri yine ofisteki bilgisayardan mesaj yazarım, bir gün öncesinin menüsünü de bildiririm ama resim çekemem. Kızlar beni bir kaç gün idare ediniz lütfen.

Cocuklarin okulu yok, bugün birlikte carsida bir cok isimizi hallettik, gelemedim, kaçırdım bir şeyler galiba

Aksam yemegi yapayim da öyle geleyim, sipalar kudurdular pazarin basindan döndük, ne güzel fikirlerim vardi aksam icin halbuki.

Simdi biber kavurucam, yogurtlu.

Yanina bol sebzeli bulgur pilavi düşünüyorum, sebzeler taze degil buzluktan ama

On bin adimimi yapip, koltuk pushup larimi yaparim, gerisine karışmam

Digital detox yap sen de
Ben tatilde yapmıştım

Digital detox yap sen de
Ben tatilde yapmıştım
Harika fikir. Insan elinin altinda olunca illa kurcalamadan duramiyor. Sanki cok gerekli.

Ben telefonumu is icin cok kullaniyorum, ofisin reklam isleri bana ait. Surekli resim, video cekip sosyal mediada yayinliyorum bir de mutfak blogum falan oldugu icin haliyle telefon elimden hic dusmuyor. Cocuklarima miras birakmak icin instada mutfak blogu olusturdum. Onlarin sevdigi yemeklerin tariflerini resimlerini koyuyorum. Bir gun gocup gidince yemeklerimi ozlerlerse tarifleri orda olsun istiyorum. O yuzden telefonum vucudumun bir parcasi gibi, resmen bunalima girdim 3 gun olmucak diye. Ama soz verdim artik geriye donus yok.

Selam ,simdi oldu sanirim net sorunundan goremedim hic huyum oasada su anda uzaniyorum 2gundur kırgındim simdide bogazim baya agriyor ,ates basiyor sanki gelmyen reglonden mi hasta miyim anlamadim

Aleykum selam..
Geçmiş olsun canım..
İlaç al mutlaka, yoksa daha kötü geçiyor maalesef..
Boğazın için zencefil suyu iç, 2 gündür benim boğazım kötüydü, bugün onun için olmasa bile shot hazırladım, sabahtan beri hiçbirşey yok boğazımda, hiç ağrımıyormuş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…