Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ne kadar iyi olursak vitaminsiz, demirsiz olmuyor maalesef.. Ben de yavaştan d vitaminine başlamayı düşünüyorum..

O kadar yememişsindir ya senn 😂

Suyu 2 litreye sabitledim, fazlası yoruyor azı yetmiyor.. 3 gündür de limonlu içiyorum.. Bakalım sonuç nasıl olucak.. Son bardak kaldı bugünlük, ha gayret :confused:

Sen de benim gibisin ben de 2 l’den fazla içemiyorum. 😉
Bu arada limonlu su dişlerin enamelini (türkçesini bilmiyorum) bitiriyormuş internetten de araştırdım malesef doğru.
Eşim söyledi bana şok oldum çok seviyordum limonlu su içmeyi, bu sabah sadece tarçınlı, salatalıklı ve zencefilli su yaptım limon koymadım sirke de koymayacam artık. :cry::cry:

Tesekkur ederim ❤
Aleykum selam..
Geçmiş olsun canım..
İlaç al mutlaka, yoksa daha kötü geçiyor maalesef..
Boğazın için zencefil suyu iç, 2 gündür benim boğazım kötüydü, bugün onun için olmasa bile shot hazırladım, sabahtan beri hiçbirşey yok boğazımda, hiç ağrımıyormuş gibi..

Sagol canim ictim yinede halim yok 2 3 yıldır her kis anjin oluyorum berbatt geciyor ona donmese usutmeyede raziyim. Sanki zencefil emzirirken tavsiye edilmiyor gibi kais aklimda yine arastircam gecmis olsun sanada

Karb partisi mubarek sedu 😂
Muz da cok guzel ya. En sevdigim meyve. Hain sey

Cok garip olsada hamileliklerimden beri muz tuketemiyorum 😪😪yemek isteyim yesem bile bi garip oluyorum basim mi donuyor desem midememe agir geliyor anlamiyorum tibbi aciklamada bulamadik doktorumla..
Oglumun hamileligi öğrendiğim zman trdrydik arabayla dönüş yolumda 1lokma almamma midemin bulanmasi bir olmustu en yakin benzinlige zor gecmistik sonrasinda tesadüf heralde ilk aylar gecti bebeğe faydali diye arada yemege calistim her sefrinde kafami yastiktan kaldiramadim😴😴

Bugunun menusu
Sabah 9h
1yk mantar sote ,domates salatalık birkac dilim ,cay

Ara
1biscot(kurabiye degil kuru ekmek gibi wasa sanirim sizdeki ismi) ,dilimlenmis elma

Ogle
14h
2yk bulgur plavi

Aksam
4kanat ,salata ,1 d.ekmek

Su
1.5l anca yutkunamjyorum icmeye calisicam

10.30
1 minik baton tb ekmegi tereyagli peynirli
1 yumurtadan sebzeli omlet

Arada
1 avuc kuruyemis
2 kare bitter

17.30
1 porsiyon karnabaharli fasulyeli bulgur pilavi
az salata
1 kepce yogurtlu biber kavurmasi

150 tane koltukta push-up
10 bin adim olacak, 8 bindeyim su anda :KK49::KK49::KK49:
Harikasin, yapamıyorum deyip bırakmadın. 😍Azimle yapabilmenin yollarını aradın. 👏👏👏

X