Fit Club 🏋🏻‍♀️

Herkese merhaba aşırı uykum var hemen yazıp uyucam

Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 6 yeşil zeytin maydanoz domates 1 kapya çay 1 haşlanmış yumurta

Ara yeşil çay 1 hurma

Öğle 7 yk sebze yemeği 4 yk yoğurt salata

Ara 200 ml süt 10 badem

Akşam 1 ızgara balık salata 1 dilim ekmek

Ara 10 üzüm tanesi 1 çay bardağı süt

Su 3.5 lt
Spor 10K adım ama naptıysam yüklenmedi foto sabah tekrar denicem

A Arrietty_ H3RA_ sedulu

İyi geceler bugünkü menüm
Sabahmlet, 2 dilim ekmek , azar azar domates salatalık peynir zeytin krem peynir tereyağı bal ıhlamur
Öğlen: 1 muz(biliyorum karnı tutuyor ama kızım açıp bırakınca yemek durumunda kaldım , bir avuç çiğ kaju , 1 pankek
Akşam: 5 kaşık türlü yemeği 3 kaşık bulgur , 2 kase domates çorbası
Gece : limon zencefil çayı
+3 lt su
A Arrietty_ sedulu H3RA_

Eklentiler

• Screenshot_20210908-205719.png
    108,8 KB · Görüntüleme: 19
merhabalar,
benim özel durumum var 2 günlük menü paylasımı şöyle
diş tedavisi oldumda dün aksam ve bugun bir sey yemedm sadece su ve arada cayı sogutup içiyorum.
08.02.2021
bu arada karatydan sıkıldım dikkatli beslenmeyle devam edeyim diyorum yulaf falan yenmiyor ya canım bazen öyle şeyler çekiyor...
neyse yazayım menüleri
08.09.2021
sabah 08:45
2 y.k yulaf lapası üzerine bal,kaju badem ceviz dondurulmuş vişne yaban mersini

öğlen 2 tavuk but
salata
yoogurt 3-4 kasık kadar

aksam yok dedm gibi tedavi oldum agrım ve şişlik var yiemiorum.
09.09.2021
sabah
çay,kahve,yeşil çay

öglen 1 kase çorba
2 kasık kuru fasulye zorla yedigim için aksam ya corba içerim ya da bsy yemem

ama kızlar birde şöyle bi sıkıntım var cocugum okula basladı 1. sınıf ve bende çalıstgım için aksam onunla vakit geciriorm ödev yapıorz biraz oyun oynuorz sonra ben onu uyuturken uyuya kalıorm gün içinde yoruldgmdan ötürü sporu pek oturtamadm nasıl yardımcı olursnz önerilere acıgım.. sitemizin spor salonu havuzu ve yüryüş parkuru var fakat ben asla zamanlamayı oturtamadm...

İyi geceler
Saabah: 2 yumurta 10 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek çay
Öğlen: 2 ısırık bitter çikolata kahve
Akşam 1 dilim ekmek yarım porsiyon kavrulmuş sebzeli kıyma yoğurt , azcık domates çorbası
+2 lt su

1 mil leslie 45 puan
Eşimin kettlebell i var , bana da almış, 15 dk yaptım ama sanki yarım saatlik spor yapmış gibi oldum.

Perşembe günü çok mühim biliyorum ama yoğun dersim ve çalışmalarım var onları ancak yetiştirdiğim için az oldu sporum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…