Bunun daha hafifimi var? Hic bisey yemiyorsunkiiBu aralar uyuyamiyorum bende geve ya uyaniyorum yada cok gec yatiyorum
reglimede az kaldi tartidan sonra olur umarim
Sabah 20dk leslie
Yarim.brokoli corbasi
Aksam
3kofte ,salata ,2yk kadar patates salatasi
1.5litre su
Bugun birkac gune gore daha dolu menuydu yarini daha hafif tutmak niyetim
Bunun daha hafifimi var? Hic bisey yemiyorsunkii
Kizlar ben bugun bildirim yapayim, aksam yemegi baya gece kalacak bugun, yarina eksi zor.
63.6
Gecen hafta 63.9
-300gr
Çok saçma bi hastalık oldu. Ateş olmadı sadece öksürük ve balgam. Öksürük geçti balgam gitmek bilmiyor. Neler neler denedim yapisti kaldı rahatsız ediyor.Gecmis olsun canim. Hala toparliyamadin mi
Su kaynatip icine toz zencefil ve limon skmayi denedin mi?Çok saçma bi hastalık oldu. Ateş olmadı sadece öksürük ve balgam. Öksürük geçti balgam gitmek bilmiyor. Neler neler denedim yapisti kaldı rahatsız ediyor.
Gunaydin canim gecmis olsun ,cok zor geciyor her kış cocuklarla balli karisimlardan denedin miÇok saçma bi hastalık oldu. Ateş olmadı sadece öksürük ve balgam. Öksürük geçti balgam gitmek bilmiyor. Neler neler denedim yapisti kaldı rahatsız ediyor.
Zencefil ve limon yaptım da etkili olmadıSu kaynatip icine toz zencefil ve limon skmayi denedin mi?
Kız cok seyler denedim bana mısın demedi. Oğlan şurup kullandı o falan etkili olmadı. İkimizde balgamlı geziyoruzGunaydin canim gecmis olsun ,cok zor geciyor her kış cocuklarla balli karisimlardan denedin mi
malesef okulun tek kotu yani bu benim icinde surekli hastalaniyorlar ,oksurugu atlatmissin en azindan balgamda gecer insallahKız cok seyler denedim bana mısın demedi. Oğlan şurup kullandı o falan etkili olmadı. İkimizde balgamlı geziyoruz
Azaldı artık ama tam geçmedi. Bu yıl okulda hemen hemen tum cocuklar aynı