Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın kızlar
Güncel 74 kg
+200 gr var hastaliktan dengesiz beslendim toparlarım.
Ölçülerimi yazayım hemen hemen bir ay olmuş.

Bel 77
Göbek 86
Bacak 54
Kol 26
Göğüs 94
Kalça 102
Boyun 30
A Arrietty_
Bi göbekten gitmiş doğru düzgün

gecmis olsun canim ,hasta halinle bile masallahin var

Benimde kilo sabit 61.50

Olculerim
Bel 76
gogus 81
kalca 96
gobek deligi 78
sag/sol bacak 40 kol 27 6cm incelmisim toplamda gobekteki fark daha buyuk ,ama kalca kismi spor lazim

Selam
Sabah erken kahvalti yapip futbola gittik. Eve simdi geldim. Tartilmaya yetisemedim.
Simdi tartilacagim ve olce alacagim. Fakat tok karnina

iyiyim ama siskoyum
Yaa ben de perşembe aile hekimine gittim baya iyiyiz kendisiyle kadın bana nasılsın diye sordu ilk koridorda görünce aklıma şişmanım demek geldi. Valla zor tuttum kendimi dememek için ama benim için nasılsın sorusunun cevabı bu ara malesef şişmanım oluyor
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar kızlar nasılsınız maşallah çoğunuz bir düzen tutturmuş gibisiniz maşallah diyeyim. Ben her güne evet bugün artık sağlıklı besleneceğim diye uyanıyorum sonrası felaket.
Bu halimden çook mutsuzum ayakkabımın bacığını bağlarken zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum.
Ben de sabah tartıldım 75.4 geldim
A Arrietty_

Selam
75,0 kg
Ölcum e firsat olmadi.
Futbolda kotu oldu kiz. Usuyup duruyordu.
Eve gelir gelmez atesini olctum.
Maalesef atesi var

Ilk firsatda tabloyu duzenlicem

Lori senin bilgileri goremedim

Cok mu sikiyorsun kendini acaba.
Senin diyetisyen menuleri guzeldi baya aslinda

Merhaba kizlar

Bugunku planim

Ogle
Yumurta, 1 dilim tereyagli ekmek, peynir zeytin

Ara
Meyveli yogurt

Aksam
Dunden kalan kiymali harc ile makarna

Simdilik 1450 kalori hesapladim

Aksam da salona gidicem, bu hafta cok hafif sporla baslamayi dusunuyorum, soyle her kas grubunu birer kez calistirir gelirim

Haftada kac gitmeyi dusunuyorsun?
1 haftadir gitmedim. Musait olmadim resmen. Fakat evime 1 km uzakda. Bahane iste.

Ben de senin gibiyim ama olumsuza degil guzel yaptigin seylere odaklanirsan daha motive oluyor insan. Bugunun nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…